arhiva: 30/04/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Hei
de modigliani la: 30/04/2009 21:01:12
/ am vrut să ştii/ apusul acela a fost pentru mine/ precum l. cohen/ la aniversarea celor 74 de ani/ ieşind din scenă/ dansând./ am aflat asta întâmplător/ apusul a fost cu mult înainte/ şi-ţi scriu când/ (asta poate se întâmplă în fiecare seară)/ soarele apune.
6 comentarii
modifica
Gânduri descompuse pentru mai târziu 1
de cella seni la: 30/04/2009 18:37:01
/ cândva voi învăţa să te iubesc la nesfârşit, atunci când carnea mea se va fi descompus printre degetele tale. /
10 comentarii
modifica
Cum m-am facut baiat mare
de om la: 30/04/2009 17:23:42
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/20678/cum-m-am-facut-baiat-mare/1/ tot in vacante am invatat ce este respectul si admiratia pentru generatia mai in varsta. doamne, ce mult ii admiram de calu’, chioru’ si sakura atunci cand ii bateau pe cei de vis-a-vis, care nu aveau voie sa treaca pe partea noastra de trotuar. doar din respect pentru ei nu luam niciodata itb-ul din statia de vis-a-vis si mergeam pe jos pana la urmatoarea statie./ vai, ce smechereste furau ei mobrele celor de la seral si se plimbau prin cartier, in timp ce seralisti erau la ore. ce frumos se ridica sakura in picioare pe mobra si striga "cascadoriii, o productie a casei de filme 5". in majoritatea cazurilor le aducea  ...continuare .
20 comentarii
modifica
lansare de carte
de sami_diamantul@yahoo.fr la: 30/04/2009 17:15:30
lansarea cartii are loc la casa de cultura/ din resita in perioada zilelor culturii intre 19 si 26 mai,ziua lansarii este pe data de 25 mai./ va doresc tuturor mult noroc si sanatate./ hailaviu cafe,hailaviu bafta del bafta la toti cafengii./ / multumesc din toata inima tuturor cafengiilor care m-au citit pe cafenea,tuturor celor care m-au placut si criticat,tuturor celor care au citit si n-au lasat nici-un comentariu./ multumesc celor care inteleg si care pricep ca am scris totul intr-un timp destul de mare,concretizat intr-un spatiu foarte mic,care se numeste cafeneaua .com/ p.s/ sa va traiasca familia,tetraes bahto del o del!/
176 comentarii
modifica
Recviem pentru o minune
de modigliani la: 30/04/2009 16:51:43
"ce să fac eu, fraţilor, c-o minune, în viaţa mea de trei zile"/ / să o izbeşti de toţi pereţii/ de lacrimile tuturor sfinţilor/ martirilor/ hoţilor, bulangiilor şi curvelor/ până-i scoţi din cap figurile de minune/ până-i scoţi pe nas/ intestine contorsionate de minune/ cât încă îţi zâmbeşte şi plânge/ cât încă mai este minune./ să o speli/ şi să o storci ca pe o zdreanţă/ să o pui la uscat/ să uiţi de ea în soare/ să uiţi de ea în ştirile de la ora 5/ şi-n cafeaua pe care o bei în fiecare dimineaţă/ visând o minune./ să-ţi aprinzi o ţigară/ în timp ce/ în timp ce-ţi pui curul pe scaunul ergonomic/ în timp ce-i pui într-un powerpo  ...continuare .
21 comentarii
modifica
neterminată
de alex andra la: 30/04/2009 16:31:37
de n-am să te mai visez/ nopțile vor fi case fără ferestre/ ușile se vor deschide spre nicăieri/ șopârlele din iarbă vor crește balauri/ pagina va rămâne nescrisă/ inima neîntoarsă/ fânul necosit/ lacrimă rece îmi curge pe dinăuntru/ pe dinafară curg sloiuri/ mierla și-a aninat cântecul pe ramul cel mai de sus/ să nu-l ajungă vântul/ să nu-l audă pământul și bocetul pădurii/ se sfarmă în palmele dedate cu nimicul/ acolo unde ar trebui să fii/ s-a iscat un fulger sferic/ /
126 comentarii
modifica
n-am
de Homo Stultus la: 30/04/2009 15:16:43
proiect intru capturarea albastrului (capitolele bugetare nu sunt incluse)/ m-am asezat pe treptele scolii la o tigara. desigur, cimentul este inca destul de rece. cei batrani spun ca nu ai voie sa stai pe pamant in lunile care contin litera r. cu alte cuvinte nu pot sta pe pamant in ianuarie, februarie, martie, aprilie, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie. cei batrani, in intelepciunea lor, au dreptate. ar fi o consecinta a acestui fapt: daca nu ma pot aseza pe pamant, inseamna ca ar trebui sa incerc sa ma asez intre (daca nu cumva intru) ceruri. / in mod firesc, o astfel de asezare ar fi un izvor de sanatate. adica nu am auzit pe cineva sa se imbolnaveasca de rinichi sau sa race  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Gelozia
de Jacobs la: 30/04/2009 13:44:34
voi v-ati facut vreodata de ras din cauza geloziei?/ eu da. am citit mesajele din celular si m-a prins. si, pentru aceeasi persoana, am facut un scandal urat. mi s-a parut la o petrecere ca privea insistent o alta femeie(intamplator o prietena), scandalul nu l-am facut la petrecere ci incepand de pe strada si continuand acasa. / in "apararea" mea: arata extraordinar de bine el, era cu trei anisori mai mic si,alt argument, nu m-am comportat asa pentru toti barbatii din viata mea. avea un succes nebun la femei. / partea rusinoasa cu petrecerea? ca , disperat probabil, a chemat-o pe prietena respectiva...a fost un moment groaznic!/ m-a lasat si am suferit ca un caine./ voi ce prostioare ati facu  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Povestea Porcului
de Intruder la: 30/04/2009 09:13:05
bun, vine vara, bine-mi pare. / ...cica ne paste (fericita) si pandemia...si virusii sunt entelegenti, deocamdata 1-0 pentru ei. / abia acum imi cade fisa, ca poate inderdictia cu porcii din vechiul testament nu e chiar mit ramator. / o sa-mi spuneti ca nu consumul de carne e periculos, ci rasuflarea porcului...dap. / nu era mai bine, ca porcul sa fie un animal rar, ocrotit de ecologisti si legi? / ...adica sa-l vedem doar la tv, ca pe ursul panda...aaaa?! / pana se fabrica un vaccin, stam cuminti, cu nasul in masti chirurgicale.../ cum dreaq' sa umblu cu o masca de chirurg pe moaca? deci, nu. / ce-o fi, o fi...si-ntr-un viitor apropiat o sa ma carabanesc pe meleaguri iberice. / pan-atunc  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Invitatie la Brasov
de 1brasovean la: 30/04/2009 08:57:04
asociaţia culturală as cult brasov şi centrul cultural al ambasadei sua la bucureşti, vă invită joi, 7 mai 2009, ora 19,00, la centrul cultural reduta (brasov), la un concert extraordinar susţinut de :/ eli yamin blues band (din s.u.a.)/ / concertul face parte din programul "the rhythm road: american music abroad" promovat de jazz at lincoln center şi susţinut de către biroul pentru educaţie şi cultură al departamentului de stat al s.u.a. / intrarea liberă. / /
5 comentarii
modifica
Anticariat
de Bucu la: 30/04/2009 00:06:04
"caile ferate române emit bilete de calatorie în circuit având o valabilitate de doua luni. biletul în circuit este eliberat oricarei persoane care doreste sa efectueze o excursie pe un circuit stabilit dupa propria sa dorinta. acest tip de bilet se poate obtine fie de la agentiile de voiaj c.f.r (cel mult cu zece zile si cel putin cu o zi înainte de începerea calatoriei), fie de la statiile c.f.r care emit bilete cu anticipatie pîna la 5 zile (lista lor se afla în mersul trenurilor). / ......................./ se admite ca în circuitul ales sa fie si portiuni care se parcurg de doua ori (în cazul sectiunilor înfundate), dar lungimea cumulata a acestor portiuni nu trebuie sa de  ...continuare .
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...