arhiva: 11/05/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tiganii,aurul si diamantele 2(gaurica)
de sami_paris74 la: 11/05/2009 23:04:49
de-as putea sa uit toate supararile,care stau aproape de sufletul meu,da-mi macar o luna sa uit de ele,fluturasul meu albastru./ */ dupa ce-au experimentat zile si nopti sa dea gauri cu bormasinile portabile pe un aparat de plata furat dintr-o parcare,au facut experientze de rapiditate si precizie ,apoi concursuri pe patine cu rotile la viteza, pe distante de 5 km.gaurile erau date in maxim doua minute,exact in cele doua puncte de spijin al casetei cu monezi./ imediat ce gaurile era date,casetele cu bani cadeau singure,si intr-o singura ora devalizau copii càte 10-12 aparate.problema era des  ...continuare .
6 comentarii
modifica
tiganii,aurul si diamantele 2(galil)
de sami_paris74 la: 11/05/2009 22:29:13
bezons france/ 22/08/1994/ / mi-am cumparat primul telefon portabil,un telefon "motorala"mare cit o caramida,mijloc de lux si de comunicare rapid pe intreaga planetà./ am primit un telefon de la barbu smenaru:/ -sami vino te rog,avem mare nevoie de tine la o expertiza de arme,e un boerulo care vine din bosnia,vrea diamante si aur si plateste cu arme ultimul model./ de tine depinde combinatia unchiule!/ o furgoneta ford,ne-a transportat cu mare viteza intr-o parcare subterana,undeva la boulogne bilancourt./ -minca-ti-as ,de tine depinde vinzarea de pietre,eu vreau sa cumpar ceva arme pentru apàrare,cà e multe dusmani fratili meu si nu vreau sa perd comoara shatrei./ -daca e bune afacerili  ...continuare .
4 comentarii
modifica
bezmetisme
de Bucu la: 11/05/2009 22:03:34
am facut un nou album pe flickr, de bezmetisme, în care o sa mai pun câte-o schita, doua, poate si-un oloi cândva, daca-mi iese ceva mai de doamne-ajuta, demn de aratat.../ asta de-aici, care deschide seria, se chema "tocilar" .../ http://www.flickr.com/photos/34089180@n06/3523297704// bineînteles, critica se va citi cu atentie sporita-marita ...:))/
77 comentarii
modifica
abstractul
de om la: 11/05/2009 21:36:13
abstractul va sperie?... va stimuleaza?... nu va influienteaza?...ce'i ala, baliverne? / ce meserie v-ar placea sa faceti in care abstractul sa constituie rutina zilnica./ / banc primit: "un înţelept a fost întrebat ce crede în legatură cu realizările tehnologiei moderne. el a răspuns prin următoarea poveste: „un profesor distrat a întârziat la seminarul pe care trebuia să-l ţină. dându-şi seama de întârziere, el a sărit într-un taxi şi i-a strigat şoferului: «grăbeşte-te, grăbeşte-te! cu viteză maximă!» În timp ce taxiul rula cu o viteză nebună pe şosea, el şi-a dat seama că nu i-a spus şoferului în ce direcţie să o ia. de aceea, i-a strigat acest  ...continuare .
39 comentarii
modifica
MEMORIALUL DURERII
de kitty_kat la: 11/05/2009 20:14:01
nu de mult,mai exact acu 2 saptamani am mers intr-o excursie,turul maramuresului unde ne-am oprit la sighet ,sa vizitam memorialul durerii.cand am intrat in cladire am simtit o raceala si o senzatie aiurea,am cumparat biletele si am mers sa vizitam,apoi am facut cativa pasi ....si am ramas cu gura cascata....era o inchisoare ,eu nu stiam despre ce era vorba cu memorialul durerii,apoi am continuat sa vizitam celulele.am ramas marcata de cat au putut suferii oamenii si cum au fost maltratati si batuti ,cu atata cruzime.am ajuns in celula unde se explica ,cum erau pedepsiti detinutii,am sa va enumar cateva:/ - cu un cleste li se trageau pe viu unghiile de la degete si mana/ - legati de mainii  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Pink Floyd
de alex andra la: 11/05/2009 20:13:34
imi veni asa, deodata, sa deschid o confa cu si despre pink floyd, bucurandu-ma de inlesnirea minunata pe care ne-o ofera cafeneaua de a-i vedea si auzi aici si acum./ va astept cu piese si comentarii:)
150 comentarii
modifica
2009 an electoral si de criza
de bluey2564 la: 11/05/2009 18:33:56
anul de gratie 2009, unde o fi gratia n-as putea spune, dar mi s-a parut de bon ton sa o arunc asa./ nu pretind ca anul trecut traiam intr-o lume normala. nu mi s-a intamplat asta si nu cred ca voi apuca ziua in care sa am impresia ca traiesc intr-o astfel de lume./ am vaga senzatie ca anul asta haosul e mai mare decat il stiam. poate ca de vina e doar faptul ca stresul e din ce in ce mai mare si de aici coborarea limitei de suportabilitate./ personal am impresia ca a explodat zidul care ii tinea pe prosti in spatele lui. imi vine sa sar de gatul unui necunoscut si sa il pup ruseste pe amandoi obrajii cand disting cate o licarire de logica la respectivul./ parca si mitocania a devenit mai agr  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Nou: embeduri, videouri, etc
de admin la: 11/05/2009 18:05:03
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pv4-zcyj83u&hl=en&fs=1&rel=0"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pv4-zcyj83u&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>/ am dat liber la embeduri./ asta inseamna ca puteti insera videouri sau audiouri de pe youtube, trilulilu, dailymotion, etc./ copiati de pe situl respectiv codul "embed" (cel cu "object bla bla"). cele cu script javascript nu merg./ evident, voi taxa abuzurile.
66 comentarii
modifica
[Open from 5 o'clock in the morning till sunset.]
de brittle la: 11/05/2009 16:43:18
imi răsucesc o şuviţă de păr în jurul nasului./ -corina, tu cum zici "cangur"?/ -hmmm, tu crezi ca a se oglindi altii in tine inseamna a-i ajuta sa se descopere, adica a le indrepta ochii spre ei insisi? nu stiu cum e...cred ca oamenii se iubesc cu adevarat numai pe ei insisi si au impresia ca ii iubesc doar pe cei in care se pot oglindi./ stiu care e cel mai urât cuvânt din lume : celibatar! / nu mă pot abţine.te copleşesc cu iubire din toate părţile, cu mistuire, apoi îţi simt oboseala pe buze, mi se face urât de mine./ / am scos o mana in ploaie/ si e miros de fum/ au dat foc la toate dealurile/ apoi pe când să înceapă sa se topească pământul...a venit o ploai  ...continuare .
21 comentarii
modifica
disperarea
de om la: 11/05/2009 15:20:21
se spune ca disperarea te impinge sa faci lucruri la care nici cu gandul nu gandeai. adica disperarea este un fel de spagator de bariere, te face din om, supraom, iti depasesti limitele./ oare nu este bine ca toti sa fim disperati? cum ar arata o societate de disperati?
62 comentarii
modifica
Acrobatie cu extreme
de thebrightside la: 11/05/2009 14:20:14
simplu (?!):/ mai bine mort sau mai bine dupa gratii?/ (un posibil context aici http://santiaggo.com/2009/04/25/vreau-sa-ma-sinucid-adio/#comments, respectiv comentariul mironei)
41 comentarii
modifica
Karma: o prima varianta e functionala
de admin la: 11/05/2009 13:58:41
o prima varianta a sistemului "karmic" e in functiune./ karma e afisata pe pagina fiecarui user (ex: http://www.cafeneaua.com/users/show/1 )/ deocamdata am decis ca topul userilor dupa karma sa fie vizibil doar pentru mine./ karma creste prin / - publicarea de subiecte (daca sunt interesante atunci karma creste si mai mult), / - acordarea de voturi subiectelor (fiecare vot acordat creste karma celui care il da),/ - moderarea comentariilor (linkul 'modereaza!')/ numarul de comentarii postate de un user are o influenta foarte mica asupra karmei./ karma scade prin / - publicarea de subiecte care primesc multe voturi negative; un subiect sters de admin scade karma semnificativ/ - public  ...continuare .
117 comentarii
modifica
Dragoste = control + responsabilitate+ asteptari
de AnAmIca la: 11/05/2009 10:47:08
prea mult timp am crezut asta. si acum e prea tarziu sa caut vinovatii. pot doar sa observ de la distanta, extirpandu-ma din miezul problemei, ceea ce am trait si simtit de-a lungul vietii mele./ si sa multumesc,cuiva poate,ca acum vad posibilitatea de a-mi lua destinul in maini. pana acum problema asta nici nu se punea. eram confortabil instalata in cuibul meu de inocenta si pasivitate. eram prizoniera vietii mele, ma lasam purtata de deciziile altora. / toata copilaria si adolescenta mea am fost "copilul model", nu mi-am permis sa ma revolt niciodata, am tacut si am inghitit. singurele mele revolte erau lacrimile pe care le ascundeam cu grija in perini, in singuratatea camerei mele. nime  ...continuare .
55 comentarii
modifica
(c)uvertura la patru maini
de proletaru la: 11/05/2009 10:29:15
ma uit in lista de useri "prin preajma" si nu reusesc sa inteleg cu a intrat bubu cu doi useri deodata (11 mai 2009 ora 11:26): molnargeta@yahoo.com si island. cei doi useri apar concomitent in lista./ are bubu doua ip-uri sau sunt doua buburuze?/
39 comentarii
modifica
Care dintre povestile, legendele, pilde din Biblie va dau de gandit?
de taticu la: 11/05/2009 08:25:58
nu trebuie sa fi un fanatic religios sa cunosti biblia. nici macar nu trebuie sa fi credincios sa te miste lectura celor 4 evanghelii. acolo, lasand la o parte ceea ce crezi sau nu (miracole, fapte, etc...)acolo gasesti lucruri extraordinare care chiar iti dau de gandit. ele se refera la esenta persoanei./ care din povestile noului testament va dau de gandit? care vi se par interesante si care va misca cu adevarat?/ si hai sa nu facem din topicul asta un prilej de cearta.
37 comentarii
modifica
Nedumerire
de GloriaVictis la: 11/05/2009 08:05:25
printre multele muritoare care au trecut prin mainile lui zeus a fost si alcmena. din interactiunea lor a rezultat hercule. / ca si in multe alte situatii similare, gelozia si spiritul razbunator al herei s-au manifestat violent: i-a intunecat lui hercule mintea in asa fel incat acesta si-a ucis sotia si copiii. pentru ispasirea acestor crime, hercule a trebuit sa plateasca, indeplinind renumitele munci.../ recunosc ca logica/ morala povestii asteia mi-a scapat intotdeauna... ma luminati?/ /
45 comentarii
modifica
neterminată (2)
de alex andra la: 11/05/2009 06:50:21
eram în punctul incert/ când vântul îți ridică fustele indiscret/ ca o mână de bărbat neastâmpărat/ (și ai vrea să fie el dar nu-i decât o adiere de primăvară)/ mă privea în ochi grav/ dus prin iriși spre alte continente/ nu clipeam / de teamă să nu-l arunc în fracțiunea aia de timp fără întoarcere/ când magnolia își risipește petalele/ iar tu stai cu mâinile în sân/ lăsând tăcerea să curgă.../ / /
103 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...