arhiva: 02/05/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
sunt baiat mare
de om la: 02/05/2009 22:33:18
de mic m-am nascut baiat ... mare./ chelia de intelectual cu care m-am nascut a cimentat sperantele familiei mele intr-un mostenitor demn de traditiile mosilor nostri. abia dupa ce moasa (tot a noastra) mi-ai aranjat frezura am scos primul "ooooaaaa", o noua dovada ca nu-mi vorbeste gura fara cap./ imediat am avut o educatie subversiva burghezo-mosiereasca intrupata intr-o nanny frantuzoica. era fosta nevasta de inginer petrolist de la ploiesti, pe timpul celui de-al ii-lea razboi mondial. cand au preluat comunistii puterea, el a fugit la francezi, dar ea s-a impiedicat in pantofii cu toc cui (luati dintr-un magazin de pe cheiul senei) si a fost capturata de un soldat granier, ulterior avansa  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Pazitorul Timpului
de insemn la: 02/05/2009 21:53:57
pazitorul timpului/ / mi-am asezat capul pe perna, din nou/ si somnul m-a furat fara sa-mi spuna,/ nu vedeam nimic in fata-mi, doar un ecou/ imi bubuia-n timpane.a mea gura/ incerca a-l imita, incerca sa ii vorbeasca/ pe limba lui iar el sa isi arate fata/ pe care n-o vedeam.incepu sa imi graiasca/ sa-mi povesteasca despre neamul lui din tarta./ iar eu prin somn prinsei a rade / si nu puteam ca sa imi controlez/ umorul, cand am auzit astfel de nume/ as rade chiar si de n-ar fi sa visez./ -baiete, te amuza tarta si tertienii sai ?/ crezi ca in lumea-n care te-ai nascut/ gasi-vei mai verzi si mai frumoase vai/ decat ca cele din pamantul de demult ?/ umbra grai cand ma vaz  ...continuare .
52 comentarii
modifica
Cu ce sa incep ?
de insemn la: 02/05/2009 21:38:32
la intrebarea mentionata in titlu cred ca majoritatea mi-ati raspunde " incepe cu inceputul". uffff .... de-ar fi atat de simplu ... cand eu nici macar nu stiu pentru ce am deschis acest topic .../ ca sa fiu sincer am dat din greseala peste un articol prezentat aici in cafenea referitor la anumite intrebari existentiale din viata unui om( link http://www.cafeneaua.com/nodes/show/2081/ce-fac-cu-viata-mea/1 ) si dupa "o rasfoire a cafenelei" am simtit nevoia sa vorbesc cu cineva. as avea atatea de spus dar acum .... nici nu stiu cu ce sa incep .... / pur si simplu e mult prea multa galagie in mintea mea si nu mai reusesc sa pun ideile cap la cap pentru a ajunge la un rezultat. incerc sa dau  ...continuare .
8 comentarii
modifica
swine flu aftermath
de gabriela_o la: 02/05/2009 18:38:31
am citit odata o carte sf in care era zugravita o planeta unde contactul fizic aproape disparuse, fiind considerat barbar. oamenii locuiau fiecare la casa lui, unde statea fiecare in camera lui, chiar daca era vorba de sot-sotie-copii. si, indiferent ca era vorba de familie sau de straini, comunicarea era doar intermediata, desfasurandu-se intr-un soi de retea, cam de genul internetului. contactul fizic necesar ( inca) pentru reproducere, era vazut ca un moment traumatizant, dar necesar. dar erau fericiti ca era rar./ zilele astea tot citesc despre spaimele epidemiei de gripa porcina. sa mai calatorim cu avionul, trenul, autobuzul? daca stranuta cineva si stropii porcesti ne invadeaza? sa ne  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Dezamăgire românească (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 02/05/2009 17:15:21
dracul ăsta s-a prostit,/ ne oferă chiar şi mită/ să ne ducă în ispită…./ parc-am fi pe-un drum greşit (!?)/ valeriu cercel/
1 comentariu
modifica
mall-formaţie
de Sancho Panza la: 02/05/2009 13:05:56
mă frige trecutul/ mai rău decât o havană / stinsă pe limbă/ între mine şi ei/ pândesc zece mii de cuvinte/ şi o mie de zei/ care n-au avut bunul simţ/ să se nască la timp/ în plimbările mele/ evit mereu trotuarele-nguste/ acolo picioarele îmi amuşină fiece rădăcină de pom/ nicăieri nu găseşti un loc pur/ să atârni o oglindă/ / abia între piaţa unirii şi mall/ încep să-mi revin să merg drept/ să nu îmi tremure carnea/ să nu mai privesc peste umăr/ să nu îmi mai vâjâie pe lângă urechi/ fantomele lor / călărind cărţile/ oh! cât îmi place în malluri/ porţile acestor cetăţi nu se deschid niciodată / înaintea fantomelor/ doar aici/ mă  ...continuare .
65 comentarii
modifica
Păuniada
de latu la: 02/05/2009 11:45:00
multă-i vrerea - slab avîntul,/ 'nalt e gardul - statul mic,/ praf se-nalţă - nu cuvîntul/ Şi drept rezultat - nimic...
28 comentarii
modifica
Un cutremur, şi-atât…
de adynet1 la: 02/05/2009 10:42:03
patul nu se mai zgâlţâia…singurele sunete ce pluteau în solfegii sacadate, erau rasuflările noastre în căutarea liniştei de după sex./ ne priveam cu ochi înceţoşaţi de iubire, dăruire şi calm, savurănd clipe de satisfacţie divină…/ din liniştea aceea confortabilă izbucni "dansul patului"…/ cinci secunde de senzaţii ciudate, de la mirare şi amuzament până la teamă, când am realizat că e cutremur…/ n-am avut timp să-mi organizez gândurile în sensul de ce trebuia făcut mai întâi.../ - Îmbrăcarea şi…afară ! am dirijat ferm…până nu vine al doilea…/ ea se precipită în direcţia mormanului de haine pe care il "rupsesem" nu de mult de pe noi, iar  ...continuare .
27 comentarii
modifica
misto de criza
de alimpe peptosu la: 02/05/2009 07:08:28
/ am luat trenul de pe linie, am sărăcit o gară?/ singurică, singurică? vorbeau două b c a-uri mânjite-n mortar ceresit.../ o ţiglă instabilă psihic s-a aruncat în gol de la etajul şapte/ vremea scoverzilor a trecut de când s-a inventat aluatul d n a / şi în plus e ca la peny gol stimaţi aciuitori... e criză!/ şarpele s-a-ncolăcit în şeptelul mioritic, am rămas fără miel/ greu popas pe plaiurile europene, acum când valul tranziţiei s-a unit cu valul tranzacţiei şi nu s-a dumirit pe ce plajă să facă baie de soare.../ parol ... e criză!/ pe drumul demenţei cugetăm adânc/ adânc ne şi înfundăm în neantul prăpăstios al bunelor intenţii/ vrerea noas  ...continuare .
2 comentarii
modifica
vulgar mai sunt...
de cosmacpan la: 02/05/2009 03:37:57
pentru ca nu stiu sa descriu vulgaritatea am incercat sa vad ce aflu navigand (curiozitate google-ista) si am ajuns la "la limita vulgaritatii. mic tratat de neghiobie contemporana - helene sirven , philippe tretiack "/ despre ce e vorba-n carte? nu stiu dar cu siguranta o voi citi (alta vicioasa aplecare = curiozitatea) dar ce am putul afla zic si eu.../ " opusa distinctiei, vulgaritatea implica permanent atingerea si transgresarea limitei: dintre intim si public, corporal si spiritual, privilegiat si declasat. rezultatul ei? haosul gusturilor, al claselor, al valorilor, mai precis rasturnarea lor într-un fair is foul and foul is fair, un bric-à-brac în care totul, si mai ales individ  ...continuare .
93 comentarii
modifica
inceput
de first_vampgirl la: 02/05/2009 01:01:33
avand in vedere ca sunt noua pe-acilea si nu ma am cu regulile socialo- cafeniste, o sa ma incumet sa am o rugaminte...dupa cum spunea cineva , sunt dezastru la capitolul titlu...o mana de ajutor?...si binenteles criticile extrem de binevenite!/ / "vantul imi taia satisfacut respiratia. era ingrozitor de rece... imi auzeam fiecare nerv reactionand in fata durerii, fiecare milimetru a respiratiei transformandu-se instantaneu in gheata... incercam sa gandesc, sa formulez macar o secunda un gand rational, o fraza monosilabica. dar gerul nu-mi dadea pace. se juca razbunator cu mine, imi arunca cu sadism rafale din ce in ce mai greu de suportat. ma predasem complet si, sub durerea rece a totalit  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...