arhiva: 23/05/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
...doar
de alex andra la: 23/05/2009 23:25:48
paloşul ceasului alb/ în taină spune/ cum flori de cireş răpun/
57 comentarii
modifica
Cateva ameliorari si buguri corectate
de admin la: 23/05/2009 14:06:53
in primul rand, cafeneaua merge mult mai repede ca inainte. cui ii merge mai incet, cauza e cel mai probabil la el, nu la cafenea. un 'loading...' care apare cateva secunde in partea dreapta e perfect normal. se poate de exemplu sa se intample sa incarci pagina tocmai cand repornesc serverul si atunci sa ramana afisat 'loading...'. un refresh/ f5 rezolva problema imediat ce serverul reporneste (cheste de cateva zeci de secunde)/ in al doilea rand am corectat un bug la afisarea comentariilor. daca inca mai observati probleme de aparitie/actualizare a comentariilor, spuneti aici./ apoi:/ - am scos mesajele de confirmare care apareau dupa postarea uni mesaj, comentariu;/ - un mesaj e afisat  ...continuare .
69 comentarii
modifica
Haiku?
de Apoll la: 23/05/2009 13:43:01
1.vise cu lună/ lacom în noapte petrec -/ lacu-n oglindă./ / 2.lacu-n oglindă-/ plină luna răstoarnă/ vise în noapte./ care varianta e mai haiku?/ raspunsuri posibile:/ a)1./ b)2./ c)ambele/ d) niciuna / argumente pro/contra privind alegerea.oricare ar fi raspunsul este bine venit./
15 comentarii
modifica
virtej
de INSULA ALTUIA la: 23/05/2009 10:33:20
marea acoperita / de-o sudoare / rece/ vintul sarat/ imprastie fluturii/ in prapastii / fara fund/ desprinsa/ din pieptul marii/ luna pluteste-n/ eclipsa./ /
6 comentarii
modifica
scoala zilele astea
de Yuki la: 23/05/2009 09:20:47
-- de pe la 1 mai toata lumea chiuleste pe rupte, si profesori si copii, pretextul principal fiind tezele, mai ales alea cu subiect unic./ --ziua directoarei s-a sarbatorit cu mare pompa, toata scoala ( i. e toti profesorii prezenti la ore in acea zi) a fost poftita la mezeluri prajituri si...bere! cica era si tort, dar cum n-am stat decat 5 minute nu garantez./ --pentru nota a 3-a le-am dat copiilor de la 6y alternativa: ascultat din materia de semestrul asta sau, sa citeasca in limba romana o carte, oricare, dar nu din bibliografie de la limba romana, pe care sa mi-o povesteasca tot in limba romana. iti sta mintea in loc cand ii auzi cum povestesc, dezacorduri, incalecari de timp, si-ur  ...continuare .
13 comentarii
modifica
No more shit, Mr. Mayor!
de 1brasovean la: 23/05/2009 08:14:51
<img src="http://ionutu.haipa.ro/files/2009/04/dog-doo.gif" alt="dog-doo" width="350" height="341" class="aligncenter size-full wp-image-2018" /></a>/ / cu ideea de campanie din titlu a venit amicul nostru ionutu, cafegiu pana nu de mult, mai nou mutat la blog, pe háipápunctro. / prima reactie ar fi ca totul se indrepta impotriva cainilor care fac diverse treburi in spatiul public, mai ales pe trotuare. nici vorba, mai degraba campania este una de semnalizare si o rugaminte adresata proprietarilor de pet-uri, spre a nu-si lasa favoritii sa se cacariseasca pre cararile unde bat si talpele noastre. / apoi, lasand lucrurile sa mearga, mi-am dat seama ca (fara cacofonii!) cauza est  ...continuare .
67 comentarii
modifica
aveti probleme cu vecinii?
de magi la: 23/05/2009 08:10:51
pana invat sau gasesc un bun samaritean sa ma ajute sa pun niste foto pe for sugestive la acest subiect, am sa incerc prin a va explica pe scurt .../ doi vecini cu doua terenuri negranituite. unul are teren cu casa in actele de proprietate altul teren. / problema a aparut in momentul in care au inceput discutiile amiabile despre granituirea proprietatilor. niciuna dintre discutii nu a dus la rezolvarea cazului. / cel cu teren mizand pe faptul ca celalalt proprietar e om cumsecade si va ceda pana la urma, a tras gard in lipsa celuilalt..surpriza ! luandu-i proprietarului casei o latura a casei cu fereastra si o prispa lunga lipsindu-l pe acesta de folosinta acestora./ orice incercare de a-i  ...continuare .
46 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...