arhiva: 24/05/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce ziceti?
de NANA2007 la: 24/05/2009 21:17:32
credeti in reincarnare? aveti in acest sens argumente? eu cred ca nu prea ara importanta de moment ce se spune ca vei uita tot din viata anterioara.
17 comentarii
modifica
reciclare, perfectionare - cursuri
de maan la: 24/05/2009 20:49:01
intrebarile sunt: cum se organizeaza ele in domeniul in care lucrati, cand mergeti la cursuri, mergeti si la munca in perioada aia, le platiti, sunteti remunerati apoi in plus, prezenta e obligatorie, conditionata, au pus in discutie vreodata competentele certificate deja de diploma de absolvire?
8 comentarii
modifica
Romania, sanatoriul cancerosilor. In timp ce nava se scufunda, politicienii se felicita pentru naufragiu
de Equillibrum la: 24/05/2009 12:37:01
auzim zi de zi ,in fiecare seara la tv concluzii legate de criza care ne afecteaza.cat va dura criza? un lucru poate fi foarte usor de observat in ceea ce priveste romania in toate aspectele ei si cu atat mai simplu este de analizat situatia ei aconomica .criza va dura la noi pana atunci cand economia statelor unite isi va reveni , asta fiind un lucru cat se poate de normal si firesc. daca americanii spun acum ca situatia lor nu se va imbunatati in urmatorii patru ani cu siguranta nici noi nu vom avea rasturnari de situatie spectaculoase. atat timp cat noi suntem cu ochii atinti catre america si europa si asteptam de la ei sa primim ceea ce am primit pana acum cu siguranta nu vom depasi situ  ...continuare .
14 comentarii
modifica
cartea recordurilor
de maan la: 24/05/2009 10:52:27
imi spun io ca nu mai intra nimeni in guiness book, daca isi uita copiii in parc./ dar ce parere aveti de domnul x, care se intoarce acasa cu trenul, uitand ca s-a dus la bucuresti cu masina personala?
68 comentarii
modifica
oboseala
de maan la: 24/05/2009 10:08:47
cred ca ma doboară./ ameniţă să devină cronic ... îmi pică ochii-n poală, de somn./ cu toate astea, daca mă-ntind în pat, dorm chinuit, agitat./ ma trezesc la fel de obosită./ nu mă mai culc fiindcă am senzaţia ca pierd timpul./ pe care şi-asa îl pierd, încercand să fac trebi care nu-mi dădeau, înainte, nicio bătaie de cap!/ îi ca un cerc vicios, din care ... am obosit să mai caut ieşire./ chestie care, deşi nu mă înspăimântă încă, îmi dă serioase motive de îngrijorare./ cel mai rău îi că nu mai am chef de nimic, de teamă că ... nu-s capabilă sa le duc până la capăt./ mi-am pierdut orice ambiţie./ aţi păţit-o?/
140 comentarii
modifica
o fac, n-o fac
de magi la: 24/05/2009 09:12:51
http://www.hotnews.ro/stiri-international-5736255-chinez-care-voia-sinucida-aruncandu-pod-fost-aruncat-gol-trecator-exasperat-faptul-traficul-era-intrerupt-ore-intregi.htm/ chiar daca subiectul pe fondul lui e unul tragic, disperare, necaz, dezechilibre...recunosc spasita ca nu m-am putut abtine sa nu raz la faza asta.../ mi-am adus chiar aminte de gabila al nostru, disperat ca n-are noroc in draguste, care la fiecare petrecere dupa ce se imbata, nu nu era urat beat, se ducea in baie si statea acolo cat cuprinde..adica pana il gasea vreo tipa mai cu frica de una alta..atunci incepea sa racneasca ca se sinucide... avea dupa caz in mana ba paharu' de sticla pe care ameninta ca-l sparge si s  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Omul, trolul si porcul
de 1brasovean la: 24/05/2009 08:22:09
un dragut articol despre beneficiile carnii de porc (nu comentez partea stiintifica, de nutritie) ne arata cam pe unde poate duce protectia anti-trol cand lucrurile degenereaza pe internet./ am primit articolul de la un amic, r., fara sa fiu avertizat asupra distorisiunii. intr-o prima faza am ramas blocat./ articolul este aici:/ http://www.jurnalul.ro/stire-bun-de-consum/beneficiile-carnii-de-porc-507989.html/ la comentarii apare insa `motorul` anti-trol, care-si face treaba. / sa vedem ce-a iesit:/ -luati-va voi dupa astia sa vedeti ce bine o s-o duceti. / carnea de om e cea mai mare otrava posibila dupa carnea de baiatule. - la comentariul cu nr. 2;/ -  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...