arhiva: 27/05/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fragment elocvent
de Maximilian Serban la: 27/05/2009 20:06:13
"[...] si cam asta este, general vorbind. astia care se afuma fac prea mult caz de iarba lor asa cum si publicul face prea mult caz ca aia fumeaza. si politia e pusa pe treaba, drogatii sunt arestati si urla dupa crucificare, in timp ce bautura e legala pana cand bei prea mult si esti prins pe strada si pus la racoare. dati-i rasei umane orice, si sigur isi va bate joc de chestia aia. daca legalizati iarba, s.u.a. va fi un pic mai relaxata, dar nicidecum mai zdravana la cap. atata timp cat exista inchisori, avocati, si sali de judecata, si legi, toate acestea vor fi folosite./ a cere legalizarea drogurilor e ca si cand le-ai cere sa unga catusele cu unt inainte sa ti le puna, dar altceva te  ...continuare .
5 comentarii
modifica
2 x 2. Propuneri
de 1brasovean la: 27/05/2009 19:47:55
propunerile supuse dezbaterii, care comentate, amendate, rasucite, demontate si coafate ar putea ajunge apoi in atentia admin-ului sunt:/ 1) 'cafeneaua (de) ieri': in aceasta sectiune sa avem in fiecare zi, aleatoriu [sau dupa o evaluare anume: criterii, votare etc?] cateva subiecte din trecut [1-3], de la aceeasi data dar anii anteriori [trimitere la conferintele respective];/ 2) cand primesti comentarii la subiectele tale serverul sa-ti poata trimite un digest saptamanal [lunar?], pe adresa de mail [tine lumea aproape, retrezeste pe cei care n-au vizitat de mult site-ul, pastreaza undeva replicile, da link-uri etc.];/ 3) revista trimestriala? [bianuala?] – cu su  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Sa nu dormi, sunt serpi
de oeo_ la: 27/05/2009 18:20:25
daniel everett, profesor de lingvistica la universitatea din illinois, isi incepea prin anii ’70 activitatea ca misionar in amazonul brazilian. dupa ce a stat peste 30 de ani cu ei, le-a invatat limba si le-a cunoscut cultura, daniel a realizat ca nu au nevoie de isus, asa cum nu au nevoie de nici o alta credinta, de numere, ritualuri, conceptul de dumnezeu, mituri ale creatiei sau povesti despre ce s-a intamplat in trecut. in schimb, daniel a suferit el insusi o drastica schimbare./ tribul piraha se afla in nordul braziliei si are azi in jur de 350 de membri; este unul din putinele triburi de vanatori-culegatori ramase in amazon. desi au luat contact cu civilizatia occidentala inca din 1  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Sufletu'
de oeo_ la: 27/05/2009 18:05:51
"asta-i porunca cea dintâi, că pământ eşti şi în pământ vei merge. dar sufletul nu moare niciodată. sufletul rămâne în vecii vecilor, că el este duh şi nu poate să moară. aşa l-a făcut dumnezeu.” (sfaturi ortodoxe)/ sufletul are semnificatia esentei imateriale, nemuritoare, care continua sa existe in stare de constienta dupa moartea corpului. deobicei acest concept este acceptat in mod automat, necritic. crestinii cred in nemurirea sufletului si ar fi de asteptat ca aceasta credinta sa aiba o baza biblica. realitatea insa este alta, sufletul asa cum apare in biblie (cuvintele originale traduse prin ‘suflet’ sunt nephesh si psuche), are cu totul alte semni  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Reconciliere nationala
de Honey in the Sunshine la: 27/05/2009 13:04:40
http://www.analogtv.ro/minunatele-povestiri-ale-navetistului-banatean/gad// (nu stiu cum se pun linkul embedded)/ de la minutul 17:48 la minutul 19:29 un om din satul banatean gad zice:/ fost plotoner de circulatie, maior de securitate tatu, care m-a batut, m-a nenorocit. am fost la spitalul judetean [...] am facut parte si am facut multe. am aruncat niste manifeste la cluj. [...] ca sa deie pamant la omeni, ca sa fie libertate de exprimare. [...] am fost prins in dostoievski, apoi am fost dus in beciurile securitatii, in arestul 17 [...] colonelul meisaros, care m-o batut si m-o persecutat. dar imi pare bine ca acuma anul trecut, am intalnit in 6 decembrie la birtul de la ios  ...continuare .
35 comentarii
modifica
REZUMAT DE VIATA
de Tot Areal la: 27/05/2009 09:49:25
rascolind prin arhiva sentimentala, am dat peste cateva poze vechi, pe care le-am scanat si vi le ofer:/ <img src="http://img507.imageshack.us/img507/6486/1doualuni.th.jpg" border="0">/ <img src="http://img265.imageshack.us/img265/6950/2patruanib.th.jpg" border="0">/ <img src="http://img154.imageshack.us/img154/5754/3cinciani.th.jpg" border="0"> / <img src="http://img154.imageshack.us/img154/8554/4paisprezeceani.th.jpg" border="0">/ <img src="http://img529.imageshack.us/img529/9379/5optsprezeceani.th.jpg" border="0">/ <img src="http://img529.imageshack.us/img529/1736/6douazecisitreiani.th.jpg" border="0">/ mai sunt sase poze, le postez mai tarziu!
12 comentarii
modifica
cheie la gat
de tuxedo la: 27/05/2009 09:29:56
/ iti dai seama/ viata incepe de fapt/ cand te urci prima oara pe bicicleta/ si agati zmeul de ghidon/ apoi musti dintr-un mar/ si sar schije de lumina si iarba/ apoi vine zambetul ei cu viteza din urma/ ca un boomerang/ zambetul ei/ un buchet de baloane colorate/ spargandu-se in curcubeu deasupra/ blocurilor/ zambetul ei de heliu/ inaltand intregul cartier/ cu statia autobuzului 5/ japonezele de la colt/ cofetaria in turbion de ecleruri, napolitane/ tarabele pietei cu ridichi,cirese, salata la 1 leu/ bibeloul vandut de tanti de la iii/ si tufele de iasomie/ si batatorul de covoare/ bigudiurile si floraresele/ farfuriile mici de dulceata/ si/ bicicleta ta/ prima ta bicicleta cu zmeu/ doar t  ...continuare .
42 comentarii
modifica
magazine pentru femei
de om la: 27/05/2009 06:20:05
soricioaica este pe cale sa-mi nasca, iar eu fac ture pe langa ea....deh, fitness modern./ am un somn de-mi mut falcile din loc, iar ochii imi sunt loviti de karma. a trebuit sa-mi cada tocmai pe o revista intitulata self. fasneata noua de secretara a uitat revista./ o rasfoiesc plictisit avand un sentiment deja-vu...peste 90% din revista sunt pagini cu gagici. parca este o revista pentru barbati. adevarul ca in self gagicile sunt un pic mai imbracate si au pozitii mai diverse. una isi tzuguie buzele data cu un rosu sclipitor pe care scrie"the fisrt serum infused lipcolour ever". alta isi arata o poza mai veche plina de bube pe fata dintr-o reclama "dual protection". una este sub un dush (chi  ...continuare .
44 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...