arhiva: 04/05/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Niculiţă
de alimpe peptosu la: 04/05/2009 20:18:04
niculiţă/ vântul bate ceaţa-i deasă soarele nu mai răsare/ pe un frig de crapă-n două / chiar şi frunza pe cărare.../ două inimi bat spre seară căptuşite-n văgăună/ în acorduri mortuare stau lipite împreună/ compensate-mi par la modă fac amor de multe veacuri/ ( anotimpuri care vin, le împart în două leacuri )/ naşterea şi viaţa scurtă/ moartea din decor e ruptă/ doi feciori într-o cămaşă verde trasă peste brâu/ şi anemica-mi gândire ce-i scăpată / iar din frâu / visuri arma ce reţine prea adânc grefată-n mine/ haina ta ce-a lungă-mi pare/ doar abisul către tine îmbrăcat la fel de bine...
4 comentarii
modifica
versuri
de Alexandra_beps la: 04/05/2009 19:51:40
iubesc ceea ce imi soptesti, iubesc cand taci, iubesc fericirea pe care o emani, iubesc ceea ce imi reprosezi, iubesc caldura din privirea ta...iubesc ceea ce imi daruiesti... iubesc in tacere.
11 comentarii
modifica
Fobia
de Alexandra_beps la: 04/05/2009 19:47:51
tulburarile fobic anixioase- acestea sunt forme grave dar mai rare de nevroza cu o evolutie trenanta si cu posibile perioade de remisie. bolnavii prezinta o frica deosebit de intensa de anumite obiecte, situatii, frica ce dispare o data cu disparitia factorului decalnsator . fobia este o stare de mare anxietate legata de un obiect sau situatie bine precizata. bolnavul isi da seama de caracterul absurd al trairii dar nu reuseste sa inalture frica desi incearca sa lupte impotriva ei./ situatiile sau obiectele cauzatoare de frica sunt diferite . astfel exista fobia de spatii deschise (agorafobie), de spatii inchise (calaustrofobie), de inaltime, de oameni, de boala , de microbi, de obiecte ascut  ...continuare .
17 comentarii
modifica
sunt baiat mare -2-
de om la: 04/05/2009 19:04:05
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/20718/sunt-baiat-mare/1/ aceste prime cuvinte au declansat o vesela isterie in familia noastra, din care eu m-am ales cu eliminatul pampersului din garderoba mea. deoarece nu mai aveam pampers, am inceput si lectiile de pian. se pare ca pampersul, imbibat cu produsele arderilor mele metabolice, isi schimba densitatea si-mi destabiliza pozitia corecta de la pian. piciorul nu-mi mai atingea corect pedala, iar mainile nu mai aveau greutate egala pe claviatura, datorita unor acumulari inegale in pliurile pampersului, in special in zilele cand beam kefir. / pe la doi anisori, dupa un an intensiv de pian, parintii au hotarat sa ma duca in fiecare sfarsit de sap  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Haideti sa ne jucam ....
de insemn la: 04/05/2009 18:35:03
ei bine , trandavind astazi la servici m-am lovit cu capul de o idee .... ce-ar fi sa facem un joculet .... destul de simplu cu doar cateva reguli .... / in ce ar consta acest joculet .... sa cream o poezie colectiva dar atentie ... fiecare trebuie sa vina in ajutor cu numai 3 cuvinte de exemplu / eu spun 3 cuvinte intr-un vers urmatorii vin tot cu cate 3 cuvinte pentru a-l termina ...../ deci .... ii dam drumul la joc ? daca da va invit sa incepeti primul vers ... ;)/ / ps : aberatiile sunt binevenite ;)
18 comentarii
modifica
Terorismul a invins
de gabriela_o la: 04/05/2009 17:41:06
teroristii ne-au invins. cei de pretutindeni. al quaida, eta sau care naiba mai sunt. si zic asta plecand de la faptul ca, dincolo de toate definitiile existente si de scopul fiecarei grupari in parte, lucrul comun e ideea de teroare.m-am gandit prima data la asta cand m-au descaltat de sandale pe aeroportul din washington, sau cand cizmele mele s-au plimbat cu cosul dus intors pe banda pentru a fi scanate pe aeroportul din bologna. sau cand am vazut camerele de supraveghere de peste tot din londra. sau cand mi-au scos pila de unghii din geanta la intrarea in ambasada sua din bucuresti. sau eram scanata la intrarea in fiecare dimineata, timp de doua saptamani, in cdjc de la paris.../ pentru c  ...continuare .
163 comentarii
modifica
Privire spre oglindă
de Stefan Doru Dancus la: 04/05/2009 15:31:23
nicăieri n-am văzut exprimate mai radical bunătatea şi înţelegerea, ca în picturile în care apare sfânta familie. chipul lui isus ridică un mare semn de întrebare pentru mine, tributarul erorii şi compromisului: cum poţi pedepsi pe cineva din blândeţe?/ dimineaţa, constat cu tristeţe că mi s-au adâncit ridurile urii pe faţă, că brazdele egoismului se înmulţesc la coada ochilor, că rictusul blazat ce apare tot mai des pe buzele mele mă îndepărtează de pozitivul uman; în faţa oglinzii, cutele de pe frunte îmi semnalizează tot mai stins faptul că părăsesc în grabă iubirea de aproapele meu, suferindul. promit că-mi voi reveni şi apoi o zi întreagă am la d  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Jacobs = Abecedar, Alitalia, etc
de admin la: 04/05/2009 13:57:16
m-ar interesa daca a anuntat undeva chestia asta.
157 comentarii
modifica
Paginare noua
de admin la: 04/05/2009 13:54:15
am imbunatatit modul incare se face paginarea. evalabil de ex pt comentarii sau pt ultimele subiecte,subiectele unui user ,sau subiectele dupa tag./ distractie placuta./
17 comentarii
modifica
Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori!
de andre_ la: 04/05/2009 12:31:47
“....m-a pus tata sa-i s............... , dupa aceasta ma trimitea sa ma spal pe dinti, in gura si pe maini”. “faceam asta pina curgea ceva alb...” / este declaratia socanta a unei copile de doar opt ani si trei luni. de cand era la gradinita a fost supusa unor abuzuri sexuale de catre tatal sau. o poveste cutremuratoare care din nefericire este si povestea multor altor copii de aceiasi varsta. / o poveste care sfideaza normalitatea si inocenta copilariei. copila despre care va vorbim este internata acum intr-o sectie de neuropsihiatrie infantila, impreuna cu mama ei, iar cel care a abuzat-o, adica tatal este liber, acasa./ legislatia in astfel de cazuri este extrem de permisiva,  ...continuare .
61 comentarii
modifica
NU!
de redgold la: 04/05/2009 12:30:28
/ nu putem fi soare si luna - / nici unul din noi,/ nu stie calea lactee./ nu putem fi cer si pamant - / intre noi linia orizontului/ s-ar transforma intr-un plan./ nu putem fi yin si yang - / intre alb si negru/ am strans prea multe tonuri de gri./ nu putem fi ... noi./
3 comentarii
modifica
Legi pentru bloggeri si forumisti...
de monte_oro la: 04/05/2009 10:54:15
pai...fara comentarii... doar le astept../ atentie internauti! ministerul justitiei pregateste înca o lege «big brother»/ 04-05-2009/ nici nu s-au stins bine dezbaterile din presa asupra legii nr. 298 din 2008, denumita conventional ”legea big brother”, si ministerul justitiei se grabeste sa propuna înca o lege menita sa sporeasca monitorizarea utilizarii internetului. textul proiectului de lege a fost afisat pe site-ul ministerului la 29 aprilie 2009, solicitându-se observatii pâna la data de 28 mai 2009. acest proiect de lege ar urma sa modifice dispozitiile unor articole ale legii nr. 161/2003 si sa adauge unele texte noi./ proiectul de lege prevede incriminarea mai multor fa  ...continuare .
35 comentarii
modifica
PANA CAND
de sperantao la: 04/05/2009 10:48:33
/ pana cand doar atat, / plans pe umarul tau, / plans pe umarul meu si in mine? / pana cand altul e devina / de ceea ce se intampla in jurul meu / sau cu mine? / pana cand / critica este pentru ce e in jurul nostru/ iar noi suntem cei mai buni dintre toti/ in functie de cat de tare strigam / sau cat de obraznici suntem/ in a ne afirma prezenta?/ pana cand? / ileana
6 comentarii
modifica
Zamolxianism
de sperantao la: 04/05/2009 10:43:01
Înregistrarea legală a zamolxianismului/ ca religie în românia şi republica moldova/ – proiect lansat la sărbătoarea dragobetelui, 24 februarie 2009 –/ nici un alt popor din europa nu are o tradiţie mai bogată în comunicarea omului cu lumile de dincolo, cu planurile nevăzute ale existenţei. noi românii suntem moştenitorii unui tezaur spiritual format din obiceiuri, credinţe şi superstiţii moştenite de la străbunii noştri geto-daci şi religia lor ancestrală, zamolxianismul./ după revoluţia din 1989 s-au produs schimbări semnificative în românia şi republica moldova. s-a dezvoltat un interes crescând pentru cunoaşterea trecutului spiritual al poporului român  ...continuare .
84 comentarii
modifica
Big Brother sau 'organele e pe noi'?
de 1brasovean la: 04/05/2009 09:01:29
mimetism (pentru ca si altii o fac) sau/si necesitate?/ / <<În temeiul art. 6 din legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, ministerul justiţiei şi libertăţilor cetăţeneşti supune dezbaterii publice proiectul de lege pentru modificarea şi completarea titlului iii „prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice” ...>> / detalii aici:/ http://www.just.ro/meniustanga/normativepapers/proiectedeactenormativeaflate%c3%aendezbatere/tabid/93/default.aspx/ ce ma intriga pe mine - din proiectul de lege - e asta:/ "condiţiile de constituire şi actualizare a bazei de date vor fi reglementate prin ordin comun al ministerului comunicaţiilor  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...