arhiva: 05/05/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Te salut, generatie in blugi
de insemn la: 05/05/2009 21:41:12
pentru cei ce vor sa afle mai multe despre ce-a fost cenaclul flacara va invit sa vizionati acest film (cred ca e singurul film realizat cu membrii cenaclului flacara - 62 minute)/ / http://www.trilulilu.ro/adicalina/605cd75fdd3717/ / btw , poate cineva stie de unde pot descarca intreg filmul va rog ca am cautat pe google de-am innebunit :d
33 comentarii
modifica
Criza
de adynet1 la: 05/05/2009 19:27:03
/ criza/ septembrie ...Într-un mic oraşel pe malul mării negre ploaia agasantă îşi face mendrele adăugand nuanţele ei cenuşii acelui peisaj mohorât în care oamenii gârboviţi de probleme şi credite, supravieţuiesc şi-atât…/ Şi iată că deodată , lângă singurul hotel din oraşel se-opreşte brusc un rolls royce din care coboară un oligarh rus în costum alb…pune pe tejgheaua hotelierului, o bancnotă de 200 de euro şi se duce să-şi aleagă o cameră./ recepţionarul înşfacă bancnota şi fuge să-şi platească datoria la măcelar./ măcelarul ia bancnota şi se duce la ţăranul cu porci să se-achite de datorie./ acesta nu întârzie nici o clipă si pleacă  ...continuare .
7 comentarii
modifica
amalgam
de Homo Stultus la: 05/05/2009 19:14:43
camus spunea ca singura problema cu adevarat importanta este sinuciderea. absurdul si sinuciderea. aceste sunt cele doua laturi ale demersului. desigur ca absurdul este o tema foarte importanta in existentialism (si nu numai). fiecare om (nuantarea individ sau persoana o exclud in situatia de fata) trebuie sa determine daca merita sau nu sa participe la fiintare. / acelasi spune ca un raspuns la aceasta problema ar duce la o actiune imediata si deci (ironic) majoritatea oamenilor prefera rolul de mereu intrebatori. ca unii raspund da purtandu-se ca si cum nu, este o alta dimensiune. eu nu gasesc ca acest lucru ar trebui sa ne mire. / desigur ca absurdul unui univers adanc  ...continuare .
87 comentarii
modifica
noapte alba
de Island la: 05/05/2009 18:59:50
azalee curg/ gradini suspendate/ pe cer/ clipele gem/ zguduite de/ vint/ un inger/ cu aripi frinte/ isi/ face pumnii/ caus/ sufla/ libelule/ zboara/ spre albele/ nopti/ prinse-n/ stele./
6 comentarii
modifica
sunt baiat mare -3-
de om la: 05/05/2009 15:28:24
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/20718/sunt-baiat-mare/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/20748/sunt-baiat-mare-2/1/ / intotdeauna am asteptat vremea scolii cu o dorinta de afirmare a potentialului meu. madame rose d’anjou, bona mea, m-a pregatit temeinic, dar eu voiam mai mult. datorita ei stiam micul print pe din afara in limba franceza, nu mai vorbesc de cercul de literatura despre balzac si hugo. cand vroiam sa ma relaxez citeam cu nesat ce facea eroul meu athos in cei trei muschetari. nu inteleg, chiar si acum, de ce puerilul de d’artagnan este caracterul principal? poate pentru ca se asemana cu bel ami !? cand i-am expus aceasta teorie lui madame rose, aceasta m-a privit cr  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Taguri, nene... :))
de admin la: 05/05/2009 15:27:54
aici:/ http://www.cafeneaua.com/nodes/tagcloud/ si aici:/ http://www.cafeneaua.com/ (in josul paginii)
17 comentarii
modifica
Sunteti pe Facebook?
de admin la: 05/05/2009 12:15:13
m-ar interesa in ce masura userii cafenelei au conturi facebook.../ daca e cazul lasati va rog un comentariu aici (nu vreau linkuri catre profile ci sa stiu daca sunteti sau nu)
53 comentarii
modifica
Tzatziki? Da. Oligatoriu. (II)
de Maximilian Serban la: 05/05/2009 09:32:56
in ziua aia, l-am cunsocut si pe tipu cu apartamentu si pe ma-sa aia bolnava care nu a murit nici pana acum. si uite cum suntem prieteni la catarama. grasu nu poate intelege cum de sunt eu prieten cu cineva ca si tipu . grasu nu-i suporta pe astia pentru ca nu are ce face cu ei. daca grasu are acum doua bile, maine are patru. daca tipu are acum doua bile, pana dupa meci nu mai are niciuna. nici un fel de parteneriat nu-si gaseste fundamente, asa ca grasu tace din gura si se multumeste sa astepte pana cand ii cade balerina in cap lui mango. / si dansam, si cantam si dansam. ne place, in general, orice a fredonat vreodata orice imbecil aflat la un scuipat distanta de o mitraliera. uite, ast  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Tzatziki? Da. Oligatoriu. (I)
de Maximilian Serban la: 05/05/2009 09:29:12
as vrea sa fiu ingropat in conversii mei albastri./ el este cornel. cornel este suficient de inalt cat sa-l privesc in dinti, care dinti sunt galbeni. cornel nu este familiarizat cu igiena orala si, din cate imi dau seama, trebuie sa fie un tzatziki pe aici pe undeva. vorbeste repejor iar saliva i se aduna in colturile gurii ca niste mici brobonele de roua. cornel lucreaza pe motostivuitor si miroase vag a motorina. cornel castiga mai bine decat mine. as vrea sa-l ingrop pe cornel in conversii mei albastri./ / cred ca tipu cu apartamentu are un fetis, ceva, pentru balerine din portelan. faptul in sine e imbucurator, stim cel putin ca nu se uita la fundul meu cel sexy, dar treburile alea s  ...continuare .
1 comentariu
modifica
EARTHLINGS
de lullabye la: 05/05/2009 09:18:47
stii ce pui pe masa? stii cu ce te imbraci? stii ce se intampla cu tine, cu lumea in care traiesti, cu noi? sunt convinsa ca nu stii nimic, doar crezi ca stii, ai pareri, si-atat! daca totusi crezi ca esti prea invatat pentru lumea in care traiesti si prea destept ca sa accepti si alte viziuni, iti recomand aceasta provocare! vizioneaza acest documentar! "earthlings" - imaginile vorbesc de la sine.. despre oamenii ce suntem... cred ca ar trebui cu totii sa vizionam acest documentar... este foarte important sa vedem adevarul, asa cum este el... va recomand sa incercati sa il vizionati pana la final - este extrem de important./ daca nu se poate viziona aici, incercati pe video.google.com sau ac  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Ce parere aveti despre comoara mea?
de Contele de Futilac la: 05/05/2009 09:06:54
doamnelor ,domnisoarelor si domnilor,atentiune!/ se deschide cortina,in spatele cortinei veti descoperii minunate comori care contin diamante,safire,ribine,perle ,talanti de aur,lingouri,bijuterii lucrate din cele mai vechi timpuri./ sunt aventurier,cautator de comori,sunt imprastiat peste tot,gata sa urc direct spre stralucirea razelor de soare,spre lumina care vine din paradis./ am sa colind prin padurile nesfàrsite de pin,prin munti,pe linga riuri pline de viatà cu apa limpede,pe coline,pe movile,prin ruine,pentru a descoperii minunatiile pirdute de oamenii de altadatà./ nu ma sperie furtuna,uraganul,serpii veninosi,criminalii ascunsi prin munti si case parasite./ am pornit pe un drum f  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Porcina. Fără isterii
de 1brasovean la: 05/05/2009 07:48:40
baciul cosmean a punctat:/ <<că tot se vorbeşte de gripa din mexic şi perspectiva „globalizării” ei, mi-am adus aminte de o colegă plecată acolo acum mai bine de şase ani: isabela corduneanu. e profesoară la o universitate de stat din ciudad de mexico. i-am scris şi a acceptat să îmi dea un insight chiar din buricul târgului, un târg de vreo 20 de milioane de locuitori, care acum, însă, seamănă mai curând cu botoşaniul ei natal, de dinainte de 1989. am vorbit despre epidemie, despre isteria din presă, despre oraşe pustii şi despre psihoza din distrito federal. printre altele. un taifas on line despre viaţa gripată a mexicanilor. Îi mulţumesc că mi-a accepta  ...continuare .
4 comentarii
modifica
încă
de Sancho Panza la: 05/05/2009 07:09:44
fâşii sure de pulberi îmi flutură-n urmă/ zdrenţe din care se-nălţă flămânde/ ţipete-n stol/ ele-mi sunt zestrea şi smirna în cumpăna iernii din ele voi ţese / un şal mătăsos/ numai bun de-nvelit înnoptările seci şi genunchii/ îmi voi lega dimineţile-n el şi-l voi atârna ca pe un ochi viermănos/ în găvanele lumii/ până când gerul îl va albi / descântându-l/ până ce crivăţul îi va desface firul de fir/ şi umbra de umbră/ din puful rămas voi face culcuş nou/ căptuşit/ depărtării/ vai mie timpul îşi scutură iar peste oasele mele rumeguşul din unghii / piatra iarăşi mă zvârle din cârcă / şi mă-nţeapă în talpă / crucea păm  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...