arhiva: 07/05/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Clasică (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 07/05/2009 20:32:47
o violă-i ca şi-o fată/ precaută, scurt pe doi,/ să n-ajungă violată,/ stă departe de oboi./ valeriu cercel/
17 comentarii
modifica
Propunere concurs
de lafemme la: 07/05/2009 20:25:32
ideea m-a lovit in moalele capului, asa cum l-a lovit soarele pe colonelul lawrence in albul ochiului, fix cand ma uitam in partea cea din dreapta a ecranului, unde scrie clar, raspicat si rosu: "votate pozitiv de mine/ votate negativ de mine"/ mai mai ca ma oftic ca n-am fost mai generoasa cu sageata descrescatoare.../ pen' ca... vedeti voi... m-am gandit eu asa cu mintea mea cea shubreda... de ce n-am avea si noi un fel de zmeura de aur?/ cu alte cuvinte, cafegii din toate partile si colturile. haide sa ne strangem si unim puterile si sa facem conchiurs mareee mareee, de data asta, nu cu cele mai de seama scrieri ale cafegiilor, ci cu cele care facut sa tasneasca cafelurile pe nas, sa  ...continuare .
46 comentarii
modifica
Nou: votatele pozitiv si votatele negativ
de admin la: 07/05/2009 17:22:23
doua chestii noi "votate pozitiv de mine" si "votate negativ de mine"/ poate ar trebuie excluse din lista propriile subiecte, care sunt votate pozitiv in mod automat?/ / daca aveti o exprimare mai buna sau interesanta, sunt deschis la propuneri
15 comentarii
modifica
Starea de normalitate...
de monte_oro la: 07/05/2009 16:21:14
e normal sa se raspunda commentului unui alt user la o afirmatie de-a ta, e anormal... ori indiferent?..;)
103 comentarii
modifica
Mesaje: nr necitite, paginare
de admin la: 07/05/2009 14:58:04
noutati la mesaje:/ - in dreapta sus apare numarul de mesaje necitite (daca nu exista necitite nu apare nici un numar)/ - 'inboxul' si 'trimisele' sunt paginate si cache-uite, pentru o viteza de incarcare mult ameliorata/ - corectat un bug de afisare la inbox/ semnalati aici eventualele buguri / anomalii
22 comentarii
modifica
din nou, interesantele necuvantatoare
de M a o la: 07/05/2009 14:09:54
spunea cineva, intr-o conferinta despre pangasius, ca pestii au o memorie scurta, sub cinci secunde. daca dresajul are la baza memoria, care duce la reflexul conditionat, ce memorie au pestii astia?/ / http://www.youtube.com/watch?v=gl5cx8gbpke
7 comentarii
modifica
Prima amenda
de mazariche la: 07/05/2009 10:07:57
imi iau eu frumos ceiutu' si vin sa-mi citesc cafine'ul./ tar-tar, suna soneria./ cin'sa fie, cin'sa fie?!/ postasul mi-aduce bucuria./ "sa ne comunicati datele de identificare ale persoanei careia i-ati incredintat vehicolul... pentru a fi condus pe drumurile publice, acesta fiind inregistrat cu ajutorul datelor tehnice certificate, la data de 16.04.2009, ora...., in localitatea dumbraveni... cu viteza de 86.9km/h pe un sector de drum cu limita legala de viteza de 50 km/ora./ proba se face cu foto nr...(numai la solicitarea instantei de judecata)/ ca m-am dus sa-mi iau barbatul de la aeroport. la intoarcere, noapte, eu fara experienta, el nerabdator sa ajunga acasa, conduce el./ i  ...continuare .
65 comentarii
modifica
Note despre un user
de admin la: 07/05/2009 09:18:53
ma gandeam sa adaug posibilitatea de a adauga note private despre ceilalti useri. mai precis, fiecare user sa poata adauga un text despre alt user, pentru el insusi, vizibil pe sit doar de el insusi. ideea este ca interactionam cu diversi useri dar in timp uitam impresiile pe care le-am avut la un moment dat. aceste note private sunt cau un fel de memo care sa ne ajute sa ne aducem aminte cum ne pozitionam fata de acel user. sau orice alt comentariu, ramane la latitudinea fiecaruia sa foloseasca facilitatea cum vrea./ m-ar interesa ce nume i-ati da unei astfel de chestii, sugestiv si concis.
61 comentarii
modifica
despre compatibilitate...
de cosmacpan la: 07/05/2009 01:37:58
"ion, proaspat casatorit cu maria, la consilierul familial, discutand despre aspectele sexuale ale relatiei.../ - domnule consilier, trebuie sa va anunt faptul ca ieri am atins / perfecta compatibilitate sexuala cu maria!.../ - da?!?... cum asa?!?.../ - pai, ieri ne-a durut capul pe amandoi!..."/ lasand bancurile la o parte sa intreb si eu ce anume face sau desface relationarea in virtual cand nu poti vorbi nici de subtilitatea mirosurilor, nici de privirea atzatzatoarea indolenta sau feroce, unde absolut totul "omul ca intreg" nu se sprijina decat pe ticuri verbale, vocabular cu nuantarile sau lipsurile lui si ar mai fi o gramada (mare ca la rugby) de spus dar nu pot sa spui chiar totu  ...continuare .
49 comentarii
modifica
Vremuri noi
de Valeriu Cercel la: 07/05/2009 01:24:03
din vremea când trăiam, copii, la sat,/ Şi până azi a’ toate ştiutori,/ chiar de-omenirea dacă s-a schimbat,/ eu doar la ţoale, rar, în sărbători ;/ pe-atunci era ruşine şi respect,/ iar de nu dam un ban pe disciplină,/ cum tata era om foarte corect,/ săptămânal îmi da câte-o chenzină,/ păi de făceam cumva câte-o trăznaie,/ mă lua cu-a lui curea la întrebări/ Şi mă-nchidea la mine în odaie,/ nu apă, mămăligă, până-n zori ;/ ionel al meu, computer, telefon,/ un patefon cu plăci d-alea d’o şchioapă,/ iar lâng-acel tv pân’ la plafon/ are şi-un bar, copilu’….rău de apă,/ aşa că eu, când vreau să-l pedepsesc,/ ca tata, când vene  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: