arhiva: 10/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
caut acul in carul cu fan
de abigail la: 10/06/2009 20:53:26
am citit pe cafenea (sigur aici trebuie sa fi fost)de ceva vreme, de prin arhiva, o poezie si stiu ca mi-a placut mult dar, din pacate nu imi mai pot aminti decat ultimul vers care zicea asa: "viata... e tot ce imi doresc la cina"./ am dat o cautare, inclusiv pe google dar, nimic. poate o aveti careva pe la bookmarkuri sa nu mai caut, ca deja cautarea mi-a devenit obsesiva./ (ofer recompensa juma' de pachet de biscuiti picnic, neexpirati inca)
5 comentarii
modifica
luna si soare
de INSULA ALTUIA la: 10/06/2009 19:37:42
sa rispim cenusa/ din vatra/ sufletului/ facut evantai/ cu vorbe curate./ in miez / de noapte/ incruntata/ vintul/ biciuieste/ cerul/ si-l brazdeaza/ pina plinge./ apare luna/ imprastiind/ arabescuri / de arginnt/ buze/ arse/ de sarutul/ soarelui./
8 comentarii
modifica
Clona la tribord!
de Paianjenul la: 10/06/2009 17:42:02
inspectati fulger lista "prin preajma" si detectati userul care e logat in acest moment cu doua nume de utilizator!...
38 comentarii
modifica
LA vinul dulce...
de diana vlase la: 10/06/2009 14:25:56
gust de vin rosu, amar,/ mi-a inecat clipa de visare./ o pala incercare distruge frumoase amintiri./ nici nu era amar.../ un cant ce-ascunde chei/ spre porti cu plagi deschide./ l-auzi?/ nu-l asculta aievea./ pastreaza-l nepatruns./ nu pune aripi vorbei,/ care nu vrea sa zboare.../ cum nu ma las atinsa/ de vorbe trecatoare./ pastreaza-te in gheturi, inima batanda,/ si nu mai bate daca/ e vinul otravit./ mai bine/ plange-ti viata/ si-nvata/ sa poti muri traind.
8 comentarii
modifica
Insultă bahică (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 10/06/2009 13:37:13
uite-aşa-s românii-n sfere/ când se-mbată şi-ajung criţă,/ chiar de beau rachiu sau bere,/ ei se dau că sunt de viţă !/ valeriu cercel/
4 comentarii
modifica
PRIMUL SARUT
de l1cur1c1 la: 10/06/2009 11:13:35
intotdeauna am considerat ca fiecare lucru trebuie facut la timpul lui. faptul ca incerci sa grabesti lucrurile sau sa le pui intr-o anumita ordine pe care ti-o doresti tu, nu iti aduce nici un bine. de cele mai multe ori numai te incurca. cu mine asa a fost. / de pe la 13 ani pana la 17 am sarutat atatia baieti, incat ma mir ca mai si vorbeam din cand in cand. de indragostit, nu m-am indragostit, nu pentru ca nu as fi vrut, insa nu stiam cum se face. se indreapta toata atentia aspura altcuiva decat propriei persoane? ce e asta? pai cum? sa tin la cineva mai mult decat tin la mine? se poate asa ceva? nu credeam si radeam… pentru ca nu era posibil in mintea mea, asa  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Doar LUY
de l1cur1c1 la: 10/06/2009 11:12:03
recunosc….recunosc… recunosc ca am fost iubita, recunosc ca nu am stiut sa iubesc, nu am stiut daca iubesc. intotdeauna, dar intotdeauna am crezut ca de fapt e vorba de o stare, ca e vorba de ceva care pana la urma trece. daca cu adevarat iti doresti…trece.m-am simtit indreptatita sa ma iubeasca cei din jurul meu, ca de, eram indrazneata( suficient incat sa cer sa fiu iubita), draguta (suficient sa isi suceasca barbatii capul macar putin dupa mine), altceva(suficient incat sa smulg un zambet persoanelor care ma priveau). intotdeauna am considerat ca daca simt ceva pt o persoana este imposibil ca persoana respective sa nu ma vada, sa nu ma simta….sa nu simta acelasi lucru.  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Titirezu'
de picky la: 10/06/2009 08:38:07
stângaciul învârte sfârleaza altfel decât dreptaciul? sau?/
56 comentarii
modifica
Nedumeriri [3]
de 1brasovean la: 10/06/2009 07:53:13
daca intelegi abia spre 40 de ani ca iubirea-i una si sexu` alta cum te numesti, romantic sau dobitoc?/ cazul meu [tind sa cred ca as corespunde mai degraba celei de-a doua tipologii]./ -iar ca sa nu se inteleaga faptul ca tratez maniheist problema, admit si existena altor tipologii, una dintre ele fiind o combinata a celor de mai sus: dobitocul romantic./
57 comentarii
modifica
Se dă
de munteanu rodica la: 10/06/2009 07:26:11
des întâlnită, în care doi oameni discută în contradictoriu.amândoi vor să pară sau, sunt convinsi că sunt de buna credinţă.unul încearcă însă ca discuţia să fie argumentată, iar celălalt interpretează şi speculează cuvinte ,apelează la scoateri din context şi în final dă impresia că musai are dreptate./ sunt multe astfel de întîmplări în cafenea,,mai multe în viaţa/ de fiecare zi şi mai ales în politică./ repetate, duc la lehamite si neîncredere pe de o parte, sau la convingerea ca totul este ok pe de altă parte./ cum credeti că trebuie tratate astfel / de situatii?cum procedaţi?
132 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...