arhiva: 15/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Doar o zi (2)
de first_vampgirl la: 15/06/2009 23:04:39
.... / au trecut exact 5634 de minute. joi, o zi la fel de banala ca oricare alta. tocmai imi incepusem tura. eram obosita, iritata de atata necunoscut, de atata diferenta. imi doream sa fiu acasa, in bucataria noastra mica de la bloc, sa stau la o poveste cu mama. imi era dor de ea. trecuse mai mult de un an de cand o imbratisasem ultima data. "oare a imbatranit? o mai doare spatele? cum se mai intelege cu vecina de la parter?" / am oftat adanc. "trezeste-te! ai venit aici cu un scop! nu fii o plangaciaosa! " mi-am spus si, cu un alt oftat, m-am pregatit de munca. era destul de simplu. trebuia sa asez tacamurile pe mese, sa imi verific sectia, sa adun orice firimitura ramasa pe podea , c  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Din seria: "Nu am nici jumatatea varstei tale si de-abia respir"
de gholem la: 15/06/2009 22:21:01
pentru tine, mama, ca ti-am mostenit toate depresiile si nu stiu ce sa fac cu ele. pentru tine, orasule, ca nu ai nascut decat vanzatoare si bisnitari. pentru tine, operatorule de telefonie mobila, ca m-ai jecmanit pana la ultimul sfant. pentru tine, romanie, ca te dai desteapta si-ti scuipi rahatul si cretinismul in mine. pentru tine, pr-istule, ca inca mai crezi in cai verzi pe pereti si nu ai invatat decat regulile jocului. pentru tine, kaufland, ca ti-am furat desfacatorul de bere fara nici un motiv. pentru tine, angajatule, ca vrei salariu imens pentru incompetenta ta. pentru tine, europa, ca ai crezut in cultura ta. pentru tine, bodyguard-ule, ca atat ai putut si atat ai facut. pentru t  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Votul...lui Plesu
de monte_oro la: 15/06/2009 21:08:48
mah, asta e...si-i clar.. ma enerveaza teribil acest ochelarist barbos cu pofta de mancare...ce-mi fura gandurile si le asterne-apoi...hoteste...mai bine decat mine. fapt pentru care il aproape iubesc. si nu va ganditi la prostii, europenilor...:))/ dilema veche/ andrei pleŞu | nici aşa, nici altminteri/ votul obligatoriu/ sînt pentru. nu în principiu, nu din raţiuni teoretice, ci cu gîndul la circumstanţele particulare ale vieţii politice româneşti. cred că e preferabil să consolidăm, prin lege, anemicul simţ civic autohton, decît să fim campionii absenteismului european şi să ne lăsăm conduşi de opţiunile (aproximative) ale unei minorităţi active sau manipulate  ...continuare .
23 comentarii
modifica
LETARGIE...
de adynet1 la: 15/06/2009 12:51:13
nu pot grava pe sticla aburită/ un strop de infinit…/ În spasme, efemer,/ cuvântul se îneaca/ în simţiri latente/ cu suflul asfixiat…/ clipe ruginite,/ zacute-n letargie, / mă cheamă în obişnuinţă/ ca o manie a morţii…/ nu!... mă-mpotrivesc în surda/ agonie-a sângelui,/ nu…./
22 comentarii
modifica
ce atata tEBAtura? ati murit cu rasu'n gura?
de cosmacpan la: 15/06/2009 10:52:47
da pe sitele astea nu sa mai rade nimerica? unde e champagne-ardenne cea sprintzara si plina de bule? / unde esti copilarie cu padurea ta cu tot?/ cre' ca ne afecteaza criza asta destabilizatoare (pana si io ma las afectat de gripa porceasca) si ma duc sa infectez cu inca o persoana numarul sinucigasilor de criza.../ ma duc sa ma dau liftu' (toata ziua-n ascensor, ba ma sui ba ma cobor...) si sa cujet cum s-o fuck: cu-n cocktail extaziat? cu un curs delapidat? cu o franta trotineta? cu ata din mulineta? c-o seringa? c-o agrafa? cu o masa copioasa? sa ma dau cu capu-n zide, pintre cercurile hade? uni zice ca-i vacanta, si pleaca cu tren de franta, cre'ca bag un spovedit si apoi un sforait, c  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Zarzavaturi
de munteanu rodica la: 15/06/2009 08:08:56
kitschul, este o realitate nelipsita caci este doar reproducerea obiectului de arta (sub toate formele si din toate timpurile)/ care sa fie aria de sensuri permisa/ termenului "kitsch"?/ stiu s-a mai discutat subiectul.../
102 comentarii
modifica
DE CE?
de l1cur1c1 la: 15/06/2009 07:50:13
de ce relaxarea sta intr-o cafea si o tigara?
16 comentarii
modifica
Vacanţăăăăă !!!
de maan la: 15/06/2009 07:33:26
ce vă uitaţi aşa? e topic de făcut în ciudă!
29 comentarii
modifica
120 dupa Emin
de monte_oro la: 15/06/2009 07:14:20
120 de ani.... dupa eminescu. pentru cine mai conteaza... uitarea si postmodernismul... fiind uriesesti... unde esti, intrudere, sa vii cu flori la mormant?... :)/ criticilor mei/ / multe flori sunt, dar puţine/ rod în lume o să poarte,/ toate bat la poarta vieţii,/ dar se scutur multe moarte./ e uşor a scrie versuri/ când nimic nu ai a spune,/ Înşirând cuvinte goale/ ce din coadă au să sune./ dar când inima-ţi frământă/ doruri vii şi patimi multe,/ Ş-a lor glasuri a ta minte/ stă pe toate să le-asculte,/ ca şi flori în poarta vieţii/ bat la porţile gândirii,/ toate cer intrare-n lume,/ cer veştmintele vorbirii./ pentru-a tale proprii patimi,/ pentru prop  ...continuare .
29 comentarii
modifica
phoenix râzând
de cosmacpan la: 15/06/2009 02:52:09
/ m-am îndreptat către rug/ pieptănând aerul cu nerăbdarea mea/ şi ochi de jar îmi lingeau urmele/ crescându-mă/ din toată-mpărtăşania / doar cioatele aripilor mai arată/ refuzul ofrandei/ sunt fenicşi ce renasc din propria lor ardere/ şi-aceştia-s înţelepţii ce ştiu a arde/ sunt alţii atinşi de prefacere/ şi-aceşti fericiţi se scrumesc privind/ şi alţii…asemeni mie/ ce se-ntorc la viaţă-n cârje/ căutând, iar şi iar, / cu imatură curiozitate/ să afle ce e focul./
comenteaza!
modifica
"pane, vrei sa discutam despre asta? "
de cosmacpan la: 15/06/2009 02:51:24
schizoiod/ doctore, pot să-ţi spun aşa? da? ok!/ simt că-s un nod încâlcit de frustrări şi mă-ntreb dacă-i de la mine/ sau de la toate prostiile alea pe care le citesc/ ori de nu, să-mi spui tu de unde mama dracului vine/ că uneori simt că mi se deschide ţeasta/ (ca şi cum ai crăcăna jaluzeua aia cu două degete)/ şi un ochi imens îmi scormoneşte printre axoni şi sinapse/ ce crezi că e doctore?/ datoria mea e să ascult nu să vorbesc./ pentru asta-s plătit/ da! aşa e…/ a, şi cum îţi povesteam, câteodată, dimineaţa/ mă uit în oglindă şi mai că-mi vine să mă scuip, să nu mă deochi/ că parcă prea-s deştept…şi frumos…narcis? mic copil…/ sau da  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Franturi...(5)
de adina.petre la: 15/06/2009 00:55:49
mama era pe balcon, îşi vopsea unghiile cu alb perlat. la un moment dat s-a ridicat cu greu de pe scaun, şi m-a rugat să-l sun pe tataie, să o ducă la spital. era roşie la faţă, încruntată şi începuse să transpire. / / eram curioasă despre spitalul în care urma să o vizităm pe mama, mai ales că de fiecare dată când treceam pe lângă el, tata îmi amintea că la etajul şapte m-am născut eu. mereu îl întrebam care este geamul, el mereu îmi spunea un alt număr, iar eu mereu mă încurcam în a le număra. / / În spital am văzut cel mai mare lift din viaţă mea. eram convinsă că liftul e un loc micuţ, în care trebuie să stai înghesuit. nimeni nu cred că  ...continuare .
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: