arhiva: 16/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
M-a banat Sorin Olaru!
de mazariche la: 16/06/2009 21:42:11
sunt atat de afectata incat trebuia sa ma plang undeva:)/ mah, tocmai ce fusesem draguta, ii raspunsesem la obiect, sa mor io, sa-mi crape ochii dac-am facut misto de personaj!/ lumeeee, m-a banat! nu pot sa ma cert cu el personal!!!/ se ofera cineva sa-i transmita maruntele mele printre buze?;)
74 comentarii
modifica
Vacanţa mare !
de Valeriu Cercel la: 16/06/2009 19:56:31
dintre anii mei de şcoală/ alegând la întâmplare,/ mi-a plăcut, fără-ndoială,/ cel mai mult…vacanţa mare !/ nu aveam clipe s-aud,/ de citit, de studiat,/ ori vreuna să asud/ c-aş fi prins la copiat,/ cărţile, de le-atingeam,/ fin, cu deştele, un pic,/ se-ntâmpla când mă-ncingeam/ la vreun poker sau şeptic…./ uitam zile ce-am chiulit/ de la ore de poveşti,/ Şi de şuturi ce-am primit/ după meciuri pe giuleşti,/ uitam şi de tabla neagră,/ creta refuzând să scrie,/ cum sărea, fără viagră,/ profesorul de chimie,/ uitam şi de profa lia,/ mai ales cât de mişto/ Învăţam geografia/ contemplând al ei popo’…./ de şedinţe cu părinţii / cân  ...continuare .
4 comentarii
modifica
parafrază la viață
de alex andra la: 16/06/2009 18:52:16
m-am născut într-o dimineață cu franjuri moi/ mama s-a gândit să-mi îndulcească puțin căderea în lume/ în timp ce tata copleșit de emoție/ se uita la fețișoara mototolită dintre perini/ bach încă nu-mi venise pe lume/ nici apollinaire/ nici fânul nici marea/ mai era timp de irosit/ mai erau jocuri de jucat/ întrebări de întrebat/ s-au copt apoi cele așteptate și cele neașteptate/ au venit miri de peste zări/ călări pe nori albi/ sortitul era pe jos/ calul său albastru șchiopăta/ dar el avea daruri alese/ și ochi strălucitori/ / și am clădit și am dărâmat/ am trăit ca-n filme și cărți/ povești de iubire și ură/ visări/ nemuriri/ căutări/  ...continuare .
61 comentarii
modifica
roz si albastru
de INSULA ALTUIA la: 16/06/2009 17:08:18
dincolo de cercul polar/ pamintul curge inghetat/ noptile sunt umbrela / deschisa / peste somnul/ vislit/ soarele lipeste afise/ cu dinti/ din palma alba a cimpiilor/ lunii/ rotocoale desprind/ umbre zimtate./ zorii se arata in/ roz si albastru/ delicat/ pe orizont/ lumina se clatina-n/ adulter cosmic./
26 comentarii
modifica
...???...
de Paianjenul la: 16/06/2009 16:26:44
...muzica este, text este, dar <a href=http://www.zappinternet.com/video/quqddupsib/>mesajul</a> (subliminal?) tot nu-l patrund.../ care le ai cu... arta?.../ / /
14 comentarii
modifica
Si cu asta ce-am facut?
de adynet1 la: 16/06/2009 14:24:24
cuplet al lui tanase de acum peste 70 de ani de o actualitate descurajanta(!!! )/ “si cu asta ce-am facut?”/ ne-am trezit din hibernare/ si-am strigat cit am putut:/ sus cutare! jos cutare!?/ si cu asta ce-am facut?/ am dorit, cu mic, cu mare,/ si-am luptat, cum am stiut,/ s-avem noua guvernare?/ si cu asta ce-am facut? / / ca mai bine sa ne fie,/ ne-a crescut salariul brut,/ dar traim in saracie?/ si cu asta ce-am facut?/ ia coruptia amploare,/ cum nicicind nu s-a vazut,/ scoatem totul la vinzare?/ si cu asta ce-am facut?/ pentru-a cistiga o piine,/ multi o iau de la-nceput,/ ratacesc prin tari straine?/ si cu asta ce-am facut? / / traversam ani grei cu crize,/ leul  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Emir Kusturica il sustine pe criminalul de razboi Radovan Karadzic, in "Wanted Man"
de Daniel Racovitan la: 16/06/2009 11:24:52
am ascultat "wanted man", de emir kusturica & the no smoking orchestra (vezi video). initial mi-a placut melodia si orchestratia, pe care le-am gasit geniale. apoi am ascultat atent textul. concluzia: nu este decat o ridicare in slavi a criminalului de razboi radovan karadzic./ fuck you, emir kusturica, si toate filmele tale, pe care poti de-acum sa ti le bagi undeva../ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mecxudkhidc&hl=fr&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mecxudkhidc&hl=fr&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash"  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Ghidoo are motor de cautare...
de admin la: 16/06/2009 10:45:53
http://www.ghidoo.ro/nodes/show/20661/ghidoo-are-motor-de-cautare/1/ have fun :)
1 comentariu
modifica
Mături de vrăjitoare
de diana vlase la: 16/06/2009 10:33:36
despre serile de iunie, ştia că sunt cele mai frumoase. zilele erau atât de calde, înabuşitor de fierbinţi… dar seara era altceva. seara este ca şi cum se aeriseşte un cuptor de ţară şi, deşi miroase a fierbinte, ceva proastăt ia locul dorinţei de a-ţi smulge pielea de pe tine. Într-o seară ca asta a ieşit maria din casă. ieşea să se plimbe agale pe lângă cladirile vechi din bucureşti. din ce în ce mai puţine şi din ce în ce mai dărăpănate. aşa arătau clădirile vechi din bucureşti. ei îi plăcea să le privească îndelung, să îşi imagineze oamenii care au stat cocoţaţi şi au lipit bucată cu bucată, până au construit casele alea care miros a efe  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Dreptul de a participa la istorie
de cosmacpan la: 16/06/2009 05:22:05
un drept castigat?/ un drept furat?/ un drept cumparat?
26 comentarii
modifica
iluzionism
de om la: 16/06/2009 03:40:10
daca tot putem sa aducem tot youtube-ul pe cafenea m-am gandit sa-mi aduc aici niste hobiuri. mi-a venit ideea atunci cand am pus un link pe confa titirezului picky-os. alt hobiu d'al meu ca sa ma "joc" cu creierul ;)/ pentru un moment pun cele mai usoare dezvaluiri :)) eu v-am aratat calea (keywords ;)...voi aveti grija sa nu stricati toata placerea celor care sunt fascinati de ...iluzionism ;)/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uynzmbiklc8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uynzmbiklc8&hl=en&fs=1&" type="appl  ...continuare .
2 comentarii
modifica
de la anonim cetire...
de cosmacpan la: 16/06/2009 00:07:09
"pentru a te iubi, vreau sa stiu cine esti si unde te afli"/ asa ca deschid si io cutia milei si fiecare sa puie ce l-o lasa inima sau ceea ce-i prisoseste...(ma pregatesc si pentru evenimente nedorite ca doar de...oameni suntem...)
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: