arhiva: 17/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sculptura (?) cu drujba
de Bucu la: 17/06/2009 20:59:56
am colindat odata printr-o galeria si-am gasit asta. proprietarul, cu care am stat otzâra la taclale, mi-a permis sa le fotografiez. mi-a zis si numele autorului, dar nu-l mai retin.../ <img src='http://img5.imageshack.us/img5/9148/drujba1.jpg'>
25 comentarii
modifica
Spirit creator
de EmaAugusta la: 17/06/2009 18:16:25
de ce oamenii se simt eliberati atunci cand creeaza?/ societatea crede ca progresul exista perpetuu si indirect le face transferul intr un alt timp crezut a fi prielnic lor. insa , adevarata fateta a progresului sta in dorinta primordiala de a descoperi.doar in acel punct oamenii se apropie de el perpetuu prin regresul la origini. o minte aflata in acea conditie poate fi insufletita de harul creatiei si eliberata pamantesc de stigmatul progresului stiindu-se deci in el. creatia nu este adevarata decat atunci cand porneste din primordial.restul este imitatie. harul creator dat creatului il intampina ca sa-l formeze ca prim descifrator al lui./ conditia: intoarcerea la origini/ efectul: creat  ...continuare .
58 comentarii
modifica
Landskrona
de proletaru la: 17/06/2009 18:01:49
2009 se pare ca e un an bun. am facut multe schimbari in viata mea iar rezultatele nu contenesc sa apara. inaintea oricaror lucruri materiale sau a locurilor prin care m-am perindat, am reusit sa imi fac multi prieteni, sa ajung la niste calitati umane de la care imi luasem de mult adio./ pe unii i-am intalnit aici pe cafenea, pe altii mai putin virtual./ m-am intors de doua zile din suedia, dupa o saptamana petrecuta intr-un mic paradis. am ajuns acolo datorita prietenilor si colegilor mei de club. pentru ca-mi sunteti dragi si pentru ca fiecare a contribuit intru-catva la ceea ce sunt acum, am sa impart cu voi cateva din peisajele care m-au impresionat. restul e poveste./ orasul se numeste  ...continuare .
29 comentarii
modifica
plus
de munteanu rodica la: 17/06/2009 14:56:54
mă simt prost fata de cafegii./ posibil sa fie unii care au înţeles adevăratele mele intentii din conferinta”zarzavaturi”./ asta nu-mi aduce scuze.pur si simplu am gresit preluînd citeva fraze fără a le notifica ,scotindu-le din contexct si încercind sa dau o anumita orientare conferintei.am dorit doar să arăt cum se poate manipula încrederea unor cafegii, cum multe conferinte sunt astfel facute, iar kitshul uman este mai periculos decât cel care imita vreo forma de arta.mai doream sa- l provoc pe tatiku ca la sfirsitul conferintei sa înteleagă,, că a gresit prea mult, acordind importanta versurilor/ în detrimental omului, dar mai ales insistînd.sunt încă convisă ca  ...continuare .
7 comentarii
modifica
decadenta
de addy la: 17/06/2009 13:31:18
sub imensul asfintit/sub ploaia linistita vine/ca un inger izgonit/din acel paradis natal.../priveste trupul gol/totul inainte de marea tacere/pretinde ca uita tot/incercand sa se uite pe sine.../cazut in infern/cu aripa franta/ceea ce inainte era/condor mandru,acum.../printre ploi formand curcubee/pierdut in imensul pacat/fata in fata/mana in mana.../strabate plangand intunericul/adancindu-se in lumina...
9 comentarii
modifica
miracolul
de l1cur1c1 la: 17/06/2009 09:55:03
ce este? de unde vine? are legatura cu...?/ intrebari repetate in cap toata noaptea./ nu pot explica conceptul. poate voi....?
41 comentarii
modifica
Asa nu
de andre_ la: 17/06/2009 08:39:58
dupa cateva zile de atacuri rasiste aproximativ 20 de familii de romani au fost adapostiti intr-o biserica in belfast. politia, serviciile sociale si cele de mediere vor fi implicate pentru a ajuta la reducerea conflictului. in urma cu cateva luni un grup de familii poloneze a avut dificultati similare. / linkuri in romana si engleza mai jos. / http://www.cotidianul.ro/romani_din_belfast_atacati_de_neonazisti-88310.html/ http://www.antena3.ro/stiri/externe/belfast-mai-multe-familii-de-romani-atacate-de-o-grupare-rasista_73807.html/ http://news.sky.com/skynews/home/uk-news/romanians-flee-homes-after-racist-attacks-in-lisburn-road-area-of-belfast-to-safety-in-city-church/article/20090631  ...continuare .
63 comentarii
modifica
hmmm
de l1cur1c1 la: 17/06/2009 08:09:01
http://www.capital.ro/articol/despre-ura-cu-care-traim-120932.html
12 comentarii
modifica
vis de iunie
de cosmacpan la: 17/06/2009 02:44:25
/ huh, ce vis…/ dormeam şi deodată mă trezesc/ cu pitagora lângă pat/ dau să mă ridic catetă/ dar el mai iute, se apleacă aşa, ipotenuză/ ca la un unghi de 45º/ şi-mi spune:/ am venit să-ţi iau un interviu / şi să-ţi fac o propunere/ şi tace./ tac şi eu/ şi mă scald aşa în ochii lui/ preţ de câteva teoreme şi izbucnesc în râs/ da de unde şi până unde?/ că doar nu-s nici geometru vestit/ şi nici mason nu mi-am propus s-ajung/ cât despre discipol…/ ştiu că-i lungă lista de aşteptare la misteriile tale/ şi nu vreau să te-ncurc/ s-a uitat preţ de câteva grade şi mi-a răspuns,/ ochi în ochi:/ mă, tu ori eşti prost, ori te faci!/ şi-a căzut pe g  ...continuare .
14 comentarii
modifica
disparitia barbatilor:dovezi genetico-maneliste
de om la: 17/06/2009 01:57:54
fuse-fuse si se duse cel mai...os bachelor party din viata mea. nu pot sa explic de ce a fost cel mai ...os, pentru ca imi aduc aminte perfect numai 10% din el, restul sunt niste aburi ...da' o fo tare fain :)/ cadrul de desfasurare: (i) hotel, (ii) mirele un anglosaxon get-beget, adica de un blond-roscat spalacit natural, cam rotofei si dat cu incetinitorul...un fel de koala albinotic cu accent nasal, (iii) gasca "flacailor" caracterizata perfect de zicala a tunat si ne-a adunat si ... (iv) gagici (de) meserie, alte cuvinte pentru ele nu am ;) / gagicile au incalzit atmosfera asa de tare incat a trebuit sa le plouam cu verzisori ca sa le racorim. pana si chenan a uitat de origine  ...continuare .
42 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...