arhiva: 19/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Avantajul minijupei în şcoli (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 19/06/2009 23:59:07
minijupa,-n mod real,/ ajungând trei deşte lată,/ azi, la teze sau oral,/ poţi vedea fiţuica toată./ valeriu cercel/
1 comentariu
modifica
Macrofotografie
de EmaAugusta la: 19/06/2009 22:31:09
macrofotografiile urmatoare reprezinta interferenta luminii pe suprafata unui balon de sapun:/ / sursa:<a href="http://www.akindofmagic.eu">www.akindofmagic.eu</a>/ <a href="http://s991.photobucket.com/albums/af37/casiopeealune/?action=view&current=awakening.jpg" target="_blank"><img src="http://i991.photobucket.com/albums/af37/casiopeealune/awakening.jpg" border="0" alt="awakening"></a>/ <a href="http://s991.photobucket.com/albums/af37/casiopeealune/?action=view&current=sentience.jpg" target="_blank"><img src="http://i991.photobucket.com/albums/af37/casiopeealune/sentience.jpg" border="0" alt="sentience"></a>/ <a href="http://s991.photobucket.com/albums/af37/casiopeealune/?action=vie  ...continuare .
8 comentarii
modifica
grimasă pe cerul fără conștiință de sine
de alex andra la: 19/06/2009 22:08:14
mâncăm pâine integrală șezând pe bancă/ s-au strâns porumbeii la firimituri/ nu suntem nici la milano nici la veneția/ suntem în romanțul nostru întârziat/ în piața centrală / cu fântână arteziană și bănci scrijelite de jur împrejur/ trecătorii nu ne bagă în seamă/ din tei se scutură praf galben lipicios/ mîna ta pe genunchiul meu ca un obiect străin/ afișez zâmbetul kitsch numărul trei pentru o după-amiză perfectă în care cântă o singură mierlă/ inima mea de catifea roșie bate în ritm de hot salsa/ inima ta de mucava lovește soft și ultramuzical în piepții cămășii cadrilate/ wow ne-am născut fără ascendent/ cerul fără conștiință de  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Fashion, utopia & high heels
de lafemme la: 19/06/2009 18:27:20
cand aveam cam 14 ani, imi doream sa fiu scartett o'hara. si mai mult, imi doream sa am rochia ei. asta probabil pentru ca imi dadeam seama ca n-am sa fiu nicicand scarlett./ <img src="http://img7.imageshack.us/img7/5717/649scarlettohara747918.jpg" alt="image hosted by imageshack.us"/> / mai tarziu, mi-am dat seama ca mi-ar trebui musai o rochie neagra. aici, imi pare rau dar chiar nu ma pot decide./ <img src="http://img221.imageshack.us/img221/9343/gilda1.png" alt="image hosted by imageshack.us"/> / <img src="http://img197.imageshack.us/img197/1525/avayfl.png" alt="image hosted by imageshack.us"/> / <img src="http://img188.imageshack.us/img188/7848/audreyhepburnu.jpg" alt="image ho  ...continuare .
35 comentarii
modifica
There is a crack in everything
de modigliani la: 19/06/2009 17:22:39
nu i-am rostit numele niciodată/ (cuvintele nu spun nimic)/ şi nu ştiu unde/ respiră./ poate/ în strada pe care paşii noştrii nu au bătut-o niciodată,/ în crengile liliacului care nu ştie/ să înflorească ori să moară,/ în ultimul vers, nescris, al lui dante/ sau în ultima zvâcnire de spadă a lui achile./ În vocea senină, obosită şi caldă/ întrebându-mă dacă am ascuns o rândunică în maşină,/ sau în duminica aceea nepermis de însorită,/ când dintre atâtea sunete/ a fost adagio lui albinoni./ mai este pădurea,/ mai este copacul,/ mai este clipa închisă/ în clipă./ nu are un nume/ sau poate,/ este/ lumina ochilor şoptind – văd frumuseţea/ (  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Proverb
de EmaAugusta la: 19/06/2009 17:04:04
mi-am amintit azi un proverb chinezesc impresionant./ “when you have only two pennies left in the world, buy a loaf of bread with one, and a lily with the other.” ~ / ma intreb, in contextul actual, cati mai sunt dispusi sa-si haneasca sufletul cu doar ¨two pennies left in the world¨?/ /
20 comentarii
modifica
nelu zice:
de maan la: 19/06/2009 14:06:23
rautacios a scris:/ avem un pretentios, avem tute care isi imagineaza ca a fi profesor sau invatator le creaza deja aura de om, avem cativa creatori timorati, avem miserupisti, avem psihotici-psihopati, avem banali cu pretentii de genii, avem reclame, avem frigide internautice, avem mesaje de confirmare robotizate. / am intrat deja in secolul douajsunu? / watching you closely, cu drag, nelu. / p s dupa vacanta, rarut si dragut. pina atunci suportati-ma. / ar trebui sa completezi lista cu o categorie: a mitocanului las, dar cu pretentii./ a carui tafna nu e nimeni obligat s-o suporte.
71 comentarii
modifica
de ce?
de l1cur1c1 la: 19/06/2009 11:05:34
...uneori. de ce ma pierd in altii alteori...de ce sunt momente in care simt o acuta nevoie de a fugii, de a ma ascunde in mine, pt k apoi sa ies noua, curata, nesifonata? de ce uneori simt ca daca nu sunt in mijlocul multimii, sunt altcineva? cineva pe care nu recunosc? sunt momente in care ma intreb: doar eu sunt atat de defect construita pe lumea asta?...atunci alerg in multime.
7 comentarii
modifica
Am incurcat faina cu stricnina...asta e...
de cosmacpan la: 19/06/2009 11:02:57
stire de ultima ora/ tornada abatuta asupra sectorului suflete a smuls copacii din radacina, zdrobind orice incercare de remediere a situatiei. acoperisurile bat din aripi in drumul lor catre nord in timp ce muschii ofiliti isi iau traista si pleaca in bejenie catre insorita campie paioasa. e clar ca vara nu mai e nici macar ca ea insasi…a-mbatranit si-si trage poalele-n cap ca sa nu intre in biserica neacoperita. pana si mainile ii tremura iar iasele-i tuna si fulgera a neputinta. unde sa te adapostesti de o asa urgie cand masinile sunt luate pe sus de cei de la tractare iar firele se spanzura de radacinile macabre? totul e alandala…scolile au intrat in carantina pentru ca cornul si la  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Intrebare pentru admin.
de taticu la: 19/06/2009 07:45:47
sunt putin descumpanit, am nevoie de un raspuns, draga admin./ imi amintesc ca, acum vreo doi trei ani cand am ajuns pentru prima data pe site-ul asta, am fost surprins placut; era foarte multe calitate. erau useri sclipitori, calitatea lor de scriitori sau de poeti era incontestabila. erau polemisti de forta, erau incisivi, erau haiosi, iti doreai sa ii cunosti cat mai repede. totul avea un nivel. chiar si polemica, nu era asa de agresiva si tampa, (ca a lui bucu de ex.) si chiar unii reuseau sa ma scoata din pepeni elegant, din talent, ceea ce e foarte rar (picky, esti pe aici?)./ si acum mai sunt si ma mir ca, in loc sa se mantina calitatea site-ului, se coboara la nivelul anemic al poez  ...continuare .
85 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...