arhiva: 22/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
CREDINTA=EFECT PLACEBO?!
de Tot Areal la: 22/06/2009 15:30:53
dicţionarele de specialitate definesc efectul placebo ca fiind ansamblul manifestărilor clinice care apar la un bolnav sau la o persoană sănătoasă căreia i s-a administrat, in scop terapeutic sau experimental, o substanţă neutră din punct de vedere farmaceutic./ dar nu la aspectul medical vreau sa ma refer, ci la credinta religioasa care a vindecat fizic si psihic oameni si aici sunt exemple de-a lungul timpului./ oare nu este si ea tot un efcet placebo?/ in fond cei carora li s-au facut injectii cu apa de ploaie, au crezut in ceva, ca li s-a administarat un medicament eficace!
4 comentarii
modifica
FARA CUVINTE
de adynet1 la: 22/06/2009 14:28:41
apasati pe poza !/ <a href="http://s791.photobucket.com/albums/yy197/adynet1_album/?action=view&current=21iunie-lansare002.jpg" target="_blank"><img src="http://i791.photobucket.com/albums/yy197/adynet1_album/21iunie-lansare002.jpg" border="0" alt="fara cuvinte"></a>
10 comentarii
modifica
Doar un minut
de eidos la: 22/06/2009 14:12:48
/ -bună dimineaţa lenuţo! ce mai faci fată, ia zi, că nu te văzui d-un car dă ani?/ -ai? ce zici fă???/ -neaţaaaa coanăăăăăă !!!!/ -huo fă că nu sunt surdă de tot, m-a lăsat doar urechea asta de când mă bătu mititcă, cu făcăleţu’ bătea-l-ar dracii acolo unde ie.../ -te bătu, ai? da’ tu de ce stătuşi? de ce nu strigaşi or fugişi or ceva acolo?/ -ai??? ce şopâcâi fă aşa că nu ne aude nimeni? / -zâsăi: să-ţi dea dumnezeu sănătate./ -sănătate, sănătate că în rest le-avem pe toate...da’ tu ce mai faci ţaţă lino, cum o mai duci?/ - uite mă duc până la chioşc să cumpăr un pepsi la 2 litri că îmi începe serialu’ la 10, mai am ecz  ...continuare .
12 comentarii
modifica
2009 vs 2010
de proletaru la: 22/06/2009 12:05:39
plecand de la un articol de pe hotnews care spune ca:/ "[...]fondul monetar international (fmi) anticipeaza o contractie de 4,1% a economiei romanesti in acest an, in timp ce prognoza comisiei europene indica o scadere de 4%. cele doua institutii anticipeaza ca economia va stagna in 2010 [...]"/ (sursa: http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-5849059-banca-mondiala-economia-romaniei-scadea-4-2009.htm)/ ... incerc sa pun cap la cap piesele de puzzle care ma inconjoara./ la inceputul anului anticipam ca va fi cel mai greu an, ca daca trecem de el, lucrurile se vor indrepta./ astazi imi dau seama ca 2009 va fi un an bun in comparatie cu 2010./ astazi, "marii" nostrii conducatori par  ...continuare .
25 comentarii
modifica
FORMATORI DE OPINIE
de Tot Areal la: 22/06/2009 10:09:18
moderatorii de talk-show-uri de la televizor sint exponenti reprezentativi, responsabili, alesi (dupa merite deosebite in munca jurnalistica) sa formeze opinia publica, sint modele de experienta, modele de gindire, de comportament, sint profesionisti aflati, in ierarhia valorilor, mai presus decit ceilalti lucratori din presa, sint si frumosi, si destepti, si fermecatori, curati la minte, la suflet, la spirit, culti si educati. sint "piese" de referinta ale celei de-a 4-a puteri./ sursa: http://www.cotidianul.ro/modele_de_formatori_de_opinie-21896.html/ pentru a deveni formator de opinie intr-un domeniu anume, trebuie sa dovedesti ca ai succes. ca ai lasat ceva in urma ta. ca esti cel mai b  ...continuare .
3 comentarii
modifica
O femeie
de beatlemaniacul la: 22/06/2009 06:49:59
scriu repede/ imaginile se sterg precum amprentele fierbinti pe sticla rece.../ o sa incerc sa ma mentin peste patru minute mi-am zis/ impaturind cu grija chilotii albastri/ sub dus ea cheltuia o vesnicie de timp pretios / apoi / degetele subtiri mirosind a parfum barbatesc/ buricul nerusinat/ o suvita pe gat/ si privirea trantita pe-o parte .../ realitatea e ca am fost un erou si un sfert/ cinci minute e noul record / infundat cu un sfarc in gura/ frematand ramasitele altor eroi/
23 comentarii
modifica
de ziua solstitiului
de cosmacpan la: 22/06/2009 02:46:40
daca-i ziua a mai lunga/ iar nevasta ti-i tafnoasa/ ori iti pui dopuri de ceara/ ori stergi putina de-acasa/ / cand ulise-si puse dopuri/ ce mai freamat printre vele/ si-avu noroc cu catargul/ doar legat scapa de iele./
6 comentarii
modifica
Cronica unei duminici aparte
de adina.petre la: 22/06/2009 01:05:45
lansarea culegerii "la curte" de ady ross./ am asteptat ziua de 21 iunie, duminica, mai ceva decat astept ziua mea de nastere. spre rusinea mea, nu mai fusesem niciodata la o lansare de carte, iar faptul ca pe "adynet1" nu il cunosteam decat din cafenea si din cateva discutii internautice, m-a facut sa merg spre locul de intalnire cu genunchii tremuranzi. / localul mi-a fost descris de o prietena ca fiind "un beci in care se aduna motocilisti si rockeri". nici asta nu m-a ajutat. eram convinsa ca duminica mea e compromisa, si ca dupa ce fac act de prezenta, pentru ady, ma voi retrage dupa cel mult o ora. / ei bine...am ajuns acolo la ora 18... acum 10 minute am intrat in casa./ oameni  ...continuare .
62 comentarii
modifica
Cristian Tudor Popescu vs Emil Hurezeanu
de Equillibrum la: 22/06/2009 00:21:40
propun o dezbatere poate complexa,poate nepotrivita care nu ne va duce neaparat la o concluzie sedimentata de argumente obiective dar totusi o dezbatare interesanta din prisma personalitatii , caracterului si a viziunii pe care o au cei doi gazetari, intelectuali , oameni de cultura , respectiv cristian tudor popescu si emil hurezeanu. isi pune amprenta activitatea pe care a avut-o emil hurezeanu la europa libera , (faptul ca cunoaste atat de bine politica externa, faptul ca cunoaste bine pulsul occidental )asupra personalitatii sale , a caracterilui domniei sale? este el mai capabil sa inteleaga schimbarea si necesitatea ei decat domnul cristian tudor popescu? credeti ca astazi romania are  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: