arhiva: 23/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
papa bun, 2
de maan la: 23/06/2009 23:56:00
acum vreo 3 ani va puneam sa scrieti 10 lucruri mijto de halit./ de-alea pe care le-ati alege ca ultim ospaţ, ca's zic asa./ 'ai facim un joc./ mai scrieti odata!/ 'videm care o ramas constant in gustruri si care nu./ / ps. nu trisati, ca va distrug!
33 comentarii
modifica
lipseste ceva (cineva) de pe cafenea
de proletaru la: 23/06/2009 21:21:47
imi lipseste intruzu'/ stie cineva care mai e viata lui?
74 comentarii
modifica
Utilizatorul 'valysan' a fost confirmat
de admin la: 23/06/2009 14:14:34
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/26984'>valysan</a>, am decis sa il confirm.
comenteaza!
modifica
Utilizatorul 'bartleby' a fost confirmat
de admin la: 23/06/2009 14:13:53
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/24880'>bartleby</a>, am decis sa il confirm.
comenteaza!
modifica
Utilizatorul 'abigail' a fost confirmat
de admin la: 23/06/2009 14:12:33
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/27570'>abigail</a>, am decis sa il confirm.
3 comentarii
modifica
Picasso
de inshade07 la: 23/06/2009 13:44:55
/ triunghiul numarul unu/ se aseaza la intamplare pe panza./ / se iau apoi doi sani din hartie creponata/ (eventual de la aceeasi femeie)/ si se retuseaza substantivizat conturul/ cu un carbune./ / se sterg urmele celorlati dinti sau parinti/ si se iubesc in acelasi fotoliu/ cel putin pentru cateva cuvinte la rand/ (cum ar fi: astronaut, cantec, gutuie )/ dupa care se aseaza si restul de mobila/ si se cauta pantofii cu toc./ / triunghiul numarul doi/ se aseaza sub triunghiul numarul unu/ respectand strict/ indicatiile artistului despre/ femeile deghizate subtil/ in parti de propozitie principale,/ despre asezarea turistilor americani/ in randurile din fata/ sau despre triunghiul anterior.  ...continuare .
61 comentarii
modifica
Tagurile de pe prima pagina...
de admin la: 23/06/2009 13:42:32
...sunt de azi tagurile subiectelor publicate in ultimele 4 saptamani./ nu ezitati deci sa va taguiti subiectele.
comenteaza!
modifica
La o lansare de carte
de Sancho Panza la: 23/06/2009 12:36:32
ai scris o carte. oare cui să-i pese/ de murmurul strivit / în galantar,/ când astăzi cerul e o cârpă ce se/ clăteşte-n zemuri groase/ de muştar?/ când chiar şi păpădia-n înălţare/ îşi isprăveşte zborul / de opal/ cu o grimasă scurtă de mirare/ în pânză de afiş / electoral?/ mai bine te-ai lăsa de glume sterpe/ şi verbul ţi l-ai priponi / de-un par/ căci, iată, azi divina euterpe/ te cheamă s-o votezi/ parlamentar./ cin’ să mai aibă vreme şi răbdare/ când ploaia-i bate toaca / în ferestre/ cu mâna sa de duh şi de răcoare:/ “sunt ploaia./ care ploaie?/ care este!”/ /
8 comentarii
modifica
Utilizatorul 'Equillibrum ' a fost confirmat
de admin la: 23/06/2009 11:38:43
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/25718'>equillibrum </a>, am decis sa il confirm.
3 comentarii
modifica
Cata incredere aveti in democratia din Romania?
de Equillibrum la: 23/06/2009 10:48:25
democratia romaneasca n-a cunoscut faze prelungite de prosperitate generala.asa se explica atitudinea sceptica si confuza a romanilor, in general, fata de democratie si guvernanti, si aceasta este reteta succesului de durata al unor politicieni gen c v tudor , george becali,etc.va fi amenintata democratia din romania de extremism in aceasta perioada de instabilitate economica?/ a nu crede in democratie e mai grav decat a nu crede in democrati. aici continua sa fie principala provocare pe termen lung in romania.cata incredere au romanii, azi, unii in altii?/ (sursa:www.revista22.ro)
47 comentarii
modifica
admin
de tuxedo la: 23/06/2009 10:30:19
s- a intamplat ceva foarte straniu, am deschis site-ul cafenelei si apaream ca as fi conectata dar cu nick-ul "cerulsarat" !!! ce dumnezeu s-a intamplat si mai ales de ce apaream ca fiind "cerulsarat". am vreut sa dau deconexiune si mi s-a spus ca trebuie sa fiu conectat pt a face aceasta operatiune (???)... ce se intampla?
19 comentarii
modifica
Despre boala, intelectuali si revolutii...sau dansul incestuos al democratiei
de cosmacpan la: 23/06/2009 02:55:59
domnul michnik prin dreptul inalienabil de a fi un "disident convertit" isi propune intr-un slalom coerent a vorbi despre "căderea comunismului şi curaj, despre lustraţie şi iertare, despre religie şi antisemitism, despre fanatism şi libertate, despre noile tipuri de democraţie alterată, ca “putinismul” sau “berlusconismul”." dar eu, am oarece retineri pentru ca nu stiu (mea culpa) daca regimul comunist din polonia a avut aceeasi "diabolica placere" de a schingiui sufletul omului asa cum au facut-o conationalii nostri la pitesti, gherla, delta, canal etc.../ oare tortionarii polonezi au avut atata rabdare incat sa reconstruiasca personalitatea si sufletul omului stramb dupa ca  ...continuare .
1 comentariu
modifica
yin - yang
de cosmacpan la: 23/06/2009 02:15:31
nu te grăbi să mă cunoşti/ mai lasă-mă să cred în libertate/ să pot să-ţi înfloresc maci în obraz/ tu să mă plimbi prin visele-ţi furate/ nu te grăbi să mă închizi/ în cercul amintirilor ce vor veni/ mai bine faun, tu naiadă să îmi fii/ şi pierde-ne-om coroanele de laur/ nu te grăbi să mă striveşti/ sub taina nopţilor de jar să mă ascunzi/ mai lasă-mă să-mi crească-n ochi poveşti/ şi-n suflet, feciorelnică, să îmi pătrunzi/ nu te grăbi să-mi aparţii/ mai lasă-mă să mă-mplinesc în tine/ căci dacă orizontul tău voi deveni/ te voi închide-n dragostea-mi rotundă/ prefă-te mare ostenită-n asfinţit/ şi te-oi brăzda adânc cu gheare  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: