arhiva: 28/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
fără chipuri cioplite
de Lady Allia la: 28/06/2009 23:40:49
în tine.../ mă întorc/ de fiecare dată/ când mi-e prea frig în viaţă/ sau mi-e prea greu cu mine/ nu iau cu mine nimic/ decât sufletul,/ iar în palme,/ o flacără ce nu se mai stinge/ mă descalţ încet de tristeţi şi dureri,/ de amăgiri şi abisuri deşarte,/ îmi las lacrimile aninate pe gene/ şi intru tiptil ca şi o adiere/ sau ca o părere/ în fiecare gând de al tău,/ în fiecare răsuflare,/ în fiecare murmur interzis/ nu ştiu cum însă,/ de fiecare dată tresari,/ de fiecare dată fruntea ta se apasă/ de atâta eu.../ şi fără să ştii îmi iei mâinile/ în mâinile tale/ şi ţi le treci prin păr,/ peste ochii încă atât de frumoşi,/ peste buze/  ...continuare .
7 comentarii
modifica
un pui de vint
de INSULA ALTUIA la: 28/06/2009 21:44:49
tendoane uriase retezate din trupul padurii/ trunchiuri de stejar isi numara cercurile/ acceptindu-si moartea/ jocul umbrelor se impleteste cu crestele de calcar./ pe cer o veche prietena danseaza printre nori/ rochia mov flutura in vintul cosmic/ cautintindu-si steaua de care nu se desparte / noaptea e un balon fosforescent de papadie/ tremurind/ isi stinge aureola usor/ intre zori de argint./ dimineata leganata se imbraca in sunete/ de lanuri albastre/ un pui de vint ii alunga somnul cu miinile/ picura treziri si sperante./
12 comentarii
modifica
Un banc bun, ceva?
de taticu la: 28/06/2009 21:34:09
opreste un tren in gara caracal. un cetateam somnoros deschide geamul compartimenului si intreaba :/ - aici e caracal?/ un localnic raspunde:/ - bine ca esti tu destept!
49 comentarii
modifica
ritual
de cosmacpan la: 28/06/2009 20:55:13
aici, acum,/ ne-am adunat să-mpărtăşim cuvântul/ şi cuvântul trece prin mine în tine / pătrunde lumea de sus în jos/ şarpe ce-nghite, şi-n piele nouă / cuprinde totul/ lumina orbeşte, sufocă/ şi-şi caută scăpare/ cuvântul te cere, / în tine el piere/ şi murmuri/ cuvinte/ cuvântul/ vreau cuvântul / dar el deja a plecat/ suflet călător, lăsându-te / sec între maluri/ cu ecoul vorbelor lui:/ vă las moştenire frica şi singurătatea mea.../
2 comentarii
modifica
qed
de petretuteavsnietzsche la: 28/06/2009 17:39:28
În mare parte, în sistemul aceasta “democratic?” se promovează gândirea energică. nu contează că x predică “rahaturi” dacă sunt spuse cu intonaţie sau dacă detin o diplomă langa ele, sunt rahaturi bune. dacă omul are diploma, este calificat. nu? / x mă pune pe gânduri. de câta idioţenie/egoism trebuie să dispui când arunci banii contribuabililor pe schimbări de nume? (de ce nu îşi schimbă propriu’ nume? poate i-aş citi capodoperele dacă nu aş şti cum îl cheamă). banii unei ţări în perioadă de tranzitie? / -heeei! poate să facă ce vrea, stie el ce face, doar îi idiot cu diploma. / de prin 70 şi ceva, când avea vocea aceea de cocoşel travestit (p  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Buzz! Garcea se da pe messenger
de andre_ la: 28/06/2009 17:23:43
poliţia capitalei va lansa, luni, proiectul "zona de messenger", pe site-ul oficial, prin care va răspunde la întrebări utilitare adresate de bucureşteni, a declarat pentru newsin, purtătorul de cuvânt al poliţiei capitalei, christian ciocan./ proiectul se află, deocamdată, în faza de experiment şi va funcţiona doar câteva ore pe zi, potrivit sursei citate. christian ciocan a precizat că, prin acest proiect, poliţia capitalei va răspunde în timp real întrebărilor adresate de bucureşteni în legătură cu actele necesare pentru eliberarea cazierului, a permisului portarmă sau adrese ale secţiilor de poliţie etc./ sistemul va funcţiona prin yahoo! messenger, iar id-  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Intrebare pentru cafegii cunoscatori de Grecia
de Honey in the Sunshine la: 28/06/2009 16:53:09
ce destinatie imi recomandati intre mykonos, rhodos si creta?/ ca si alternative de cazare?/ nu ca n-as avea google :)) dar oferta pentru grecia e coplesitoare!/ precizez ca e vorba de o vacanta mai mult de odihna decat de aventura./ cazarea ideala ar fi un hotel pe malul marii, de preferinta mic si izolat sau un apartament tipic intr-un sat (tot mic si izolat)./ si cum nu exista vacanta care sa nu treaca prin burta, ar trebui sa fie accesibile si delicatesurile culinare grecesti (restaurante, piete de produse tipice, etc.)/ multumesc anticipat pentru sfaturi!
52 comentarii
modifica
Utilizatorul 'chelucupar' a fost confirmat
de admin la: 28/06/2009 14:25:28
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/26406'>chelucupar</a>, am decis sa il confirm.
1 comentariu
modifica
tu...
de alex andra la: 28/06/2009 13:59:21
plouă peste vaza mea cu flori de câmp/ între pereți covorul de iarbă udă/ greierii s-au ascuns pe etajera cu sonetele lui petrarca/ aștept asfințitul cu sufletul la marginea mării din mine/ tu...
47 comentarii
modifica
Plastic in love
de 1brasovean la: 28/06/2009 07:16:51
un interesant dar foarte pe scurt articol despre <a href='http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-5658665-video-expeditie-ecologista-incearca-recicleze-insula-gunoaielor-din-oceanul-pacific.htm'>insula gunoaielor</a>./ si video:/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8a4s23uxicm&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8a4s23uxicm&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...