arhiva: 29/06/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Câinii latra... URSUL trece...
de Paianjenul la: 29/06/2009 18:48:54
<a href=http://video.google.ca/videoplay?docid=3169448500923223005&ei=1zzwsf7jf4f8-wht69wtca&q=deceptia+obama&hl=en><center>ursul, / ursarii / si / de ce latra câinii...</center></a>/ ps./ as prefera comentarii doar din partea celor care vor fi avut timp, rabdare si interesul de-a fi vazut videoclipul (de la cap la coada) macar o data./
30 comentarii
modifica
CAND TI-E LUMEA MAI DRAGA,
de Tot Areal la: 29/06/2009 17:32:21
incep eu;/ -pleci duminica intr-o vizita si taman cand ai ajuns se rupe tocul la pantofi;/ -cand sa iesi pe usa, suna telfonul fix, in toate nabadaile;/ -cand suna un telefon mobil, sigur va suna si celalalt, ca doar ai doua maini si doua urechi;/ -ajungi la mamaia si vezi ca ai uitat cheia de la poarta acasa in ceilalti pantaloni;/ -esti pregatit dupa masa de pranz sa-ti faci siesta si atunci iti vin musafirii;/ -ai fost la piata, ai adus ce era pe lista, te dezbraci si abia atunci sotia isi aduce aminte ca nu este patrunjel verde in casa, alt drum, alta distractie;/ -cand esti cu toate bagajele in mana, gata de plecare si nu poti sa le pui jos, din cauza fragilitatii, unul din vecini are un  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Film mut
de inshade07 la: 29/06/2009 15:50:28
pe strada ta/ un/ albastru si un leoprad/ fac un albatros,/ o umbrela si o sticla de vin/ fac un barbat tanar,/ cu tramvai/ si cu o pofta nebuna de tine/ un soldat si o paine/ fac o sambata frumoasa,/ o dragoste plus un felinar/ fac o femeie/ in rochie alba/ cu sandale/ cu semafor/ si oglinda retrovizoare./ (pe strada ta/ noi plus un inger,/ o intersectie)/ dincolo de perdele/ regizorul artistic,/ operatorul de sunet,/ figurantii/ (o poezie plus o pasare,/ o arma plus un triunghi,/ un copil plus un castel de nisip.)/ si cei care interpreteaza coloana sonora./ se striga motor./ noi ne imbratisam cumva/ si dansam/ in decorul acesta alb negru/ i-lu-mi-nat./ tu cu o buza,/ eu cu o buza  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Parodie la parodie
de Apoll la: 29/06/2009 13:55:45
cald ca în cuptor.ce vară!/ plec la țară…/ cu motorul încălzit/ și cu șase geamantane/ în coloane/ puse-n grabă cam smucit./ drumu-i bun,doar prin pădure/ să te fure/ e posibil un cot larg/ să-ți producă mari necazuri,/ cunosc cazuri,/ dacă tobele se sparg./ satele se-nșiră ață,/ se răsfață,/ număr zece primării,/ după dealuri înfrățite/ văi albite/ printre aburi brumării./ strigă tanti clementina:/ -serpentina,/ hai,c-aproape am ajuns!/ las în urmă dispensarul,/ școala,barul/ și-s de nostalgii pătruns./ ies copiii lui costică/ și-o bunică/ ce așteaptă să le dau/ gume,biscuiți ,bomboane/ și banane/ că am darul să le iau./ un dulău ș  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Niciun semn de la tine
de Sancho Panza la: 29/06/2009 11:28:18
deschid larg fereastra. luna/ îmi zgârie braţele./ un câine bătrân se trezeşte/ şi urlă./ / mi s-au umezit umerii. tâmpla/ îmi miroase a crini veştejiţi./ secunda se surpă-nlăuntru./ / numele noastre/ se izbesc de stinghia nopţii/ ca doi miri/ de piatra fântânii./ / / apoi liniştea/ clătinându-se-n / cercuri./
24 comentarii
modifica
Fotografie
de inshade07 la: 29/06/2009 11:11:29
intre noi,/ poezia se naşte/ întotdeauna cu o retina/ în plus/ sau cu un doi/ sau cu un trei/ tu la o margine a părerilor mele/ eu întotdeauna/ mai aproape de vertical,/ de sensul unui cocor,/ sau al unui pescăruş/ de sensul unui plămân/ într-o respirare neîntrerupta/ de la re la re,/ tu cu o luna de miere/ transpirând rozmarini/ dimineaţa devreme;/ eu din doua litere/ intre buzele tale,/ tu sărutând silabele/ iubirilor mele/ închipuite/ cu cate un braţ/ cu cate un genunchi/ cu cate o glezna./ intre do si do/ tot cântecul nostru:/ tu dezbrăcând aşternuturi/ eu închipuind culori noi./
16 comentarii
modifica
multumiri
de INSULA ALTUIA la: 29/06/2009 10:55:32
dupa o noapte crincena plina de ginduri framintari,intrebari cautari, ma rog adorm in jurul orei trei ,dupa ce tirurile nu mi-au mai trecut prin cap ,racoare ./ deodata suna interfonul si postasul imi spune ,"urc la dumneavoastra"./ cind aud telefonul sau interfonul la ore mici intru in panica ,ma gindesc la ceva rau./ semnati aici aveti o recomandata,eram precisa ca sunt documentele pe care le asteptam./ deschid plicul si surprinsa gasesc o carte ,coperti simple cu bun gust./ iti multumesc prieten drag ady ross pentru promisiunea tinuta,pentru ca in motto ai mentionat in primul rind cafegii. mi-ai facut o mare bucurie,am rasfoit-o,am simtit mirosul de tipar proaspat si am revazut personaje  ...continuare .
29 comentarii
modifica
justitia vs jiji
de proletaru la: 29/06/2009 10:36:17
stirea care anunta ca nea' jiji poate pleca linistit peste hotare a trecut usurel, usurel, fara a face valuri. ne luam de fund cand ue ne atrage atentia ca avem probleme pe justitie. totusi, nu avem?/ 1. varianta unul: tarim intr-o tara bananiera in care puterea o detin cei cu bani si pozitie privilegiata. ei se supun altor legi. restul suntem carne de tun./ incercati sa faceti ce-a facut personajul in discutie fara a avea banii si sprijinul celor ce ne conduc si veti constata ca puteti fi judecat in regim de urgenta si sa nu mai iesiti niciodata de dupa gratii./ 2. varianta doi: avem justitie puternica, in romania se face dreptate in mod egal muritorilor. exceptie face jiji, acest supra-  ...continuare .
5 comentarii
modifica
LA MULTI ANI
de INSULA ALTUIA la: 29/06/2009 10:26:12
cu bucurii tuturor celor cu nume petru sau pavel!!!
1 comentariu
modifica
concurs foto luna iulie anul 2009
de alex boldea la: 29/06/2009 08:30:48
nu ma bag peste adina, vreau doar sa va pun in tema. asadar, concursul se va desfasura in halul urmator:/ incepand de marti spre miercuri, miezul noptii, pe aceasta conferinta pot fi postate fotografiile. trei de persoana. fiecare le posteaza singur - fara anonimat. / pentru postarea fotografiilor aveti la dispozitie 15 zile, adica pana pe data de 15 iulie, miezul noptii. / votul are loc in perioada 16 - 20 iulie, iar pe 21 sau 22 urmeaza a fi anuntat castigatorul, functie de cum am timp sa fac calculelele./ se voteaza ca si pana acum, / locul 1: titlul pozei + nume fotograf - 3 puncte/ locul doi: ..... - 2 puncte/ locul 3: ...... - 1 punct./ tema concursului este "detalii nesemni  ...continuare .
78 comentarii
modifica
Falimentul national
de Equillibrum la: 29/06/2009 00:28:51
propun un subiect care intr-adevar s-a mai discutat.pe toate canalele tv , in presa dar si pe bloguri. falimentul national! nu ma refer aici la falimentul economic pentru ca el nu s`a produs inca. se pare ca aceasta clasa politica care ne guverneaza si-a anuntat , intr-un fel sau altul, falimentul politic. in romania zilelor noastre a devenit inutil sa discuti despre politica. minciuna si ipocrizia au devenit atat de folosite de catre aceasta clasa politica incat acum iti este greu sa distingi adevarul de minciuna. cred ca 90% din polulatie este in aceasta situatia. chiar daca cineva ar spune adevarul , nu mai poate fi crezut.minciuna si mizeria jocurilor politice ne-au adus in aceasta situat  ...continuare .
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...