arhiva: 04/06/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Doar o zi
de first_vampgirl la: 04/06/2009 22:39:06
sunt trista. trista si nu inteleg de ce. lacrimile s-au adunat albastre in pieptul meu si se pregatesc sa izbucneasca in orice clipa. nu inteleg cum a putut strainul acela sa aduca cu el atata tristete. nici macar nu mi-a zambit frumos. m-a privit o singura data. fara sa ma vada. “oare la ce se gandea?” / intrase in restaurant impreuna cu prietenii lui. erau tineri. galagiosi. legali. am zambit nepasatoare privindu-le exuberanta ridicola. / nu faceau parte din lumea mea. nu stiau ce inseamna lupta, sacrificiul, singuratatea absoluta. ma simteam superioara lor si celor ca ei. nu erau decat niste americani banali, ingraditi de reguli sociale si valori penibile . eram mult mai buna decat ei.  ...continuare .
5 comentarii
modifica
stat mafiot sau stat tribal?
de om la: 04/06/2009 22:36:04
sincer nu prea inteleg de ce majoritatea romanilor isi plang pe umar in particular in loc sa se duca la politie pt un caz ce tine de competenta politiei? / ce rezolva cu aceste ofuri spuse intre prieteni si mucles in fata organului de stat abilitat ca sa ia masuri?/ nu vad decat 2 raspunsuri:/ -sunt pasivi...nu vor sa rezolve nimic! deci dau din buze sa s'amuze gadilandu-si balcanismul si dramatismul telenovelistic de prost gust -scuze pt pleonasm- :(/ -sunt activi...vor sa rezolve ceva, dar nu au incredere in politie! ... atunci nu mai ramane decat ca sa-si faca singuri dreptate si ajungem stat (multi)tribal :(/ acum ca niciodata proverbul: "intre ciocan si nicovala" este mai autentic! :  ...continuare .
28 comentarii
modifica
fluturi de piatra
de INSULA ALTUIA la: 04/06/2009 20:15:02
lacrimi reci/ fluturi de piatra/ infloresc/ in bratele noptii./ vintul proaspat/ stringe luna/ tremurind./ cladesc ginduri/ unul peste altul/ frunza peste frunza/ copac / letargic.
4 comentarii
modifica
loc pentru nervosi
de maan la: 04/06/2009 17:51:47
o colega m-a anunat astazi ca a trebuit sa dea 50 de lei pentru cadoul 'doamnei'./ dupa ce s-a conformat, i s-au mai cerut 10./ pentru 'doamna de engleza', care s-ar multumi si cu 'o brosa deosebita'./ cand am facut ochii cat cepele, alta colega mi-a spus ca ea o dat 75./ cine ne invata sa fim milogi si sa cautam a obtine de la educatorii copiilor nostri ceea ce, prin natura meseriei, is obligati sa ofere?/ de ce nu rupe nimeni cercul vicios?/ nu e nimeni interesat?/ ne place mai mult sa ne oripilam in timp ce bagam mana in buzunar, pentru ca ne temem ca avand pretentii de la ceilalti, trebuie in mod automat sa ne ridicam la acelasi nivel?/ care e motivul pentru care alegem sa traim a  ...continuare .
57 comentarii
modifica
Dialogurile acvilei
de monte_oro la: 04/06/2009 16:44:13
dialogurile acvilei/ "ai venit?"/ am ajuns.../ "rămâi? să ne privim pe săturate."/ o să plec. să-mi fie dor./ "deci, nu stai."/ ba sunt. / doar hainele astea păcătoase / mă vor purta altunde. / un timp./ "un alt timp?"/ e același, mereu. / precum alunițele tale./ doar ceasurile merg cu nisip./ "mi-e dor."/ tocmai de-aceea/ ora nu mai contează./ "uite, plouă."/ sunt palmele mele./ "totuși...când?"/ Întotdeauna../ "zâmbești?"/ mă gândeam..../ "ba eu!"/ ba noi!.../ http://www.youtube.com/watch?v=e5dxvcrksdc&feature=playlist&p=2dec838c3424e3a1&index=0/
41 comentarii
modifica
Nou: cautare dupa useri si alte modificari
de admin la: 04/06/2009 15:57:52
am adaugat o noua cautare: dupa useri./ rezultatele sunt acum ordonate dupa relevanta, iar cautarea este de tip "sau", adica se cauta dupa oricare din termeni. mai multi termeni in rezultat ii confera o relevanta mai mare.
6 comentarii
modifica
Lecţia despre vedere. râul
de Sancho Panza la: 04/06/2009 14:11:01
râul acela de munte/ era un ignorant absolut/ străin de politici corecte de globalizare de/ egalitatea în şanse / netulburat de căngi filosofice ori de linia frântă a bursei/ vântul îi desfrunzea însingurarea / greierii nu-i puneau întrebări/ piatra-l ducea pe braţe tăcută/ iar soarele/ îi era / pur şi simplu/ acolo / departe/ îţi putea dărui numai valul/ să-ţi iubească în tihnă piciorul/ apoi scutecul dulce al ierbii / şi-un câmp de margarete legănând amiaza-n calicii - / să ai cui să zâmbeşti / despre toate aceste nimicuri/ înainte de a te lăsa miruit/ cu săgeata mirării./
11 comentarii
modifica
Despre emitator si receptor
de Honey in the Sunshine la: 04/06/2009 13:49:31
ma gandesc la una din multele fraze "de efect" din filmul zeitgeist addendum./ suna asa: money is debt/ in trei cuvinte scurte, scenaristul rezuma intreaga activitate a federal reserve system./ de fapt, comunicarea prin slogane e peste tot in jurul nostru. de la politica si publicitate, pana la teorii economice sau literatura. tindem sa credem ca cine poate exprima idei complexe in cuvinte simple e daruit cu inteligenta superioara./ comunicarea secolelor trecute, cu fraze lungi si intortocheate, multe premise si volume de sute de pagini, ni se pare greoaie. preferam sa ni se explice sistemul financiar intr-un video de cateva minute, sa invatam din colectia "... for dummies",  ...continuare .
47 comentarii
modifica
nimic nou sub soare
de abigail la: 04/06/2009 09:01:14
va citesc de ceva vreme si nu cred ca o sa termin curand (si asta nu din pricina ca sunt eu inceata :))/ si tot citind am dat, printre altele peste o conferinta a caror comentarii au mai trezit in mintea mea niste intrebari./ e vorba despre conferinta "ce este frumosul" (sper ca am pus si linkul unde trebuie) in care se discuta despre frumos in general insa, mintea mea sa oprit strict la frumos in ce priveste oamenii si intrebarea mea e : / oare exista doua tipuri de frumos? adica frumosul pe care il percep ochii mei (o fii frumosul logic?) si frumosul pe care il percepe sufletul meu (frumosul care nu are explicatii logice)? e frumosul la oameni masurabil? / as mai dezvolta pentru ca imi p  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Utilizatorul 'inshade07' a fost confirmat
de admin la: 04/06/2009 08:56:52
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/23423'>inshade07</a>, am decis sa il confirm.
4 comentarii
modifica
Utilizatorul 'iuli_nrb' a fost confirmat
de admin la: 04/06/2009 08:55:56
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/22167'>iuli_nrb</a>, am decis sa il confirm.
3 comentarii
modifica
De cand il caut !...
de adynet1 la: 04/06/2009 07:31:46
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vrryyzmo-ne&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vrryyzmo-ne&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: