arhiva: 08/06/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
24 de ore de eternitate(Cap 6- DARIUS)
de adynet1 la: 08/06/2009 21:54:25
cap 6 - darius/ / În cei trei ani de cunoştinţă, am încercat să aflu cât mai mult din trecutul ei… mă măcina un soi de gelozie pe acei barbaţi ce m-au precedat. Încercam să mi-o creionez în situaţii intime şi sufeream în mod stupid privindu-i imaginar, ochii de fetiţă îndrăgostită./ alteori, îi ascultam poveştile şi mă transportam în timp, atunci şi acolo, lângă ea, în intimitatea ei, îmbrăcând chip şi formă adecvate. aş fi vrut-o a mea, veşnic…irosisem o viaţa, trăind în paralel, în lumi diferite, fără a ştii unul de altul. Îi doream trecutul, o foame totală de mia…/ mă agasau acei puşti, paul şi darius ce intrasera în viaţa ei…era  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Lucruri mici (II)
de lafemme la: 08/06/2009 21:02:07
(sufrageria)/ nu pot să reproduc tot duscursul getei şi nici n-am de gând să încerc să fac asta. tot ce pot să vă spun e că m-am trezit îngropată pe jumătate în canapeaua ei cu pernuţe, uitându-mă la ea, cum vorbeşte şi gesticulează, cu ochii lucindu-i în cap. Şi de fapt, nici n-aş putea să spun povestea aşa cum o spunea ea pentru că, să fi fost lumina aceea râncedă a încăperii, să fi fost senzaţa clară de disconfort, însă tot timpul, mi-a părut că vorbele femeii curgeau ca un şuvoi de pe buzele-ncreţite, până în vărful degelelor care se mişcau uşor, proiectându-le în cameră, unde povestea se închega şi ea, aşa ca un diafilm şi ieşea pe fer  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Lucruri mici - I
de lafemme la: 08/06/2009 21:01:35
unchiul meu nelu obişnuia să spună că lucrurile mici fac viaţa frumoasă. pe unchi nu l-am mai văzut de ani buni, însă, ciudat lucru, vorbele lui mi-au răsunat în minte în acea dimineaţă de sâmbătă, când zbârnâitul telefonului s-a încolăcit ca sârma ghimpată în jurul creierului meu semi-inconşient. preţ de câteva secunde, n-aş fi putut să spun cine sunt, de ce sunt acolo, unde mi-am petrecut vacanţa de vară. un singur lucru era cert, şi anume faptul că era sâmbătă, iar eu sâmbăta nu mă scol sub nicio formă mai devreme de 12. am răspuns, într-un târziu, cu părere de rău pentru mine, pentru acea zi de sâmbătă./ - ana, e ora 10. să nu-mi spui că  ...continuare .
6 comentarii
modifica
petitie pt modif legii electorale
de om la: 08/06/2009 17:25:33
sunteti de acord sa facem o petitie de modificare a legii electorale? admiin se poate face o sectiune gen petitie pe cafenea (in care oamenii pot vota fara sa se inscrie aici?), sau nu vrei sa o politizezi? / / modificarile propuse in aceasta petitie ar consta in:/ 1-aparitia pe buletinul de vot a optiunii "votez impotriva tuturor"/ 2-daca peste 50% din votanti au votat aceasta optiune atunci:/ 2.1- sa se refaca o noua campanie electorala cu noi candidati/ 2.2 - candidatii din campania electorala cu peste 50% "votez impotriva tuturor" sa nu mai participe la noua campanie electorala si/sau pe timp de un an/ observatii:/ -cei care stiu legislatie electorala pot spune in cat timp se poate re  ...continuare .
52 comentarii
modifica
aparate video, intrebare tehnica
de maan la: 08/06/2009 15:48:07
am un stick de memorie si o camera video cu toate accesoriile./ pot sa trec clipurile din memoria camerei pe stick, daca nu am la dispozitie niciun computer?/ multam.
7 comentarii
modifica
Intelepciunea tinerilor.
de Apoll la: 08/06/2009 13:29:22
abdulah alan bahar/ s-a retras la bătrânețe/ (cu o urmă de tristețe)/ undeva-n america/ departe de-arabica,/ într-o casă data dar/ de un unchi mărinimos/ devenit la pungă gros,/ care nu-și uitase neamul,/ cum făgăduise -odat’/ în moschee –ngenunchiat/ față-n față cu imamul./ in spate avea grădină/ răsfățată de lumină,/ cu un spațiu pentru toate/ ce-s legume consacrate./ rămas singur/ și nesigur/ bombănea cu mult necaz/ spunând vorbe fără haz/ despre unicul său fiu/ ce-a ajuns student târziu/ în paris pe montparnasse/ slugă muzelor din parnas./ bătrânul i-a scris răvaș:/ -eu,te rog iavaș,iavaș/ să-mi ajuți să sap grădina,/ n-am putere,bat-o vi  ...continuare .
40 comentarii
modifica
ADMIN!
de Maximilian Serban la: 08/06/2009 12:26:31
m-am conectat pe cafenea si in loc sa-mi apara "maximilian serban" sus in colt imi aparea "irma". am incercat sa-mi vad subiectele, adica daca sunt cu adevarat pe contul ei sau nu dar nu am apucat pentru ca s-a preschimbat imediat in ms.
9 comentarii
modifica
Poets of the fall - Carnival of rust
de thebrightside la: 08/06/2009 12:01:02
<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/zrvrqsdwdds&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/zrvrqsdwdds&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>
8 comentarii
modifica
Nou: reorganizare "comentarii recente"
de admin la: 08/06/2009 11:11:42
am comasat cele patru optiuni de cautare a comentariilor recente. toate sunt pe o singura pagina./ precizare: am comasat optiunile, nu rezultatele
18 comentarii
modifica
Aş fura
de ania la: 08/06/2009 10:59:13
aş fura atingerea mâinilor tale / să se onduleze pe al meu trup / ca tăcerea olarului / absorbit de lut / uitând să se mai oprească, / buzele-ţi pe gâtul meu / adormind / în timp ce ale mele / ar zâmbi peste tine / şi versurile le-aş fura / doar pentru mine / să-mi desprindă zâmbetul de pe chip / ca să te însoţească oriunde... / şi, ca o hoaţă ce sunt / nu m-aş opri din furat / decât atunci / când n-aş mai avea ce să-ţi fur...
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...