arhiva: 13/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
de la cabaret la CABARET
de cosmacpan la: 13/07/2009 22:25:30
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rkribut6u7q&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rkribut6u7q&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>/ / "am sa dorm in gara "/ "la plecarea spre strabourg unde urmeaza sa fie investit oficial ca europarlamentar, patronul echipei de fotbal steaua bucuresti, a declarat ca este prima oara cand are "servici si program". acesta a mai afirmat ca este emotionat si totodata ca nu mai est  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Jurnal de inundatie sau Cum ne-am intalnit
de Honey in the Sunshine la: 13/07/2009 20:04:04
duminicile bibliotecile si universitatea erau inchise, iar in putinele zile cu soare din ianuarie se adunau studentii in piata miracolelor, spranjiti pe iarba, cursuri si carti abandonate in jur./ tu ajungeai dupa pranz, in paltonul demodat al carui gri nu permitea intinsul pe iarba. asa ca impatureai un ziar si te apucai de citit o carte. a trebuit sa trec prin fata ta de multe ori inainte sa-ti ridici privirea./ in intaia seara cand m-ai invitat la tine, am adus in camera de la marginea orasului un cos de rachita si o carte de bucate patata de unt. / ti-am gatit escargots à la bourguignonne pe resoul incins, apoi in soba cu lemne si mi-ai spus ca n-ai mai mancat niciodata asa. stiam, d  ...continuare .
78 comentarii
modifica
leningrad cowboys
de alex boldea la: 13/07/2009 19:40:32
parte din "giving back to the community", va prezint in continuare urmatoarea formatie (noroc cu yuki, ca daca era dupa mine nu va prezentam nimic) :p/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2x75gxd5ide&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2x75gxd5ide&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>/ link spre al doilea: http://www.youtube.com/watch?v=nhimemdyxze/ (in spate e corul armatei rosii)/ <object width="425" height=  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Poate...
de fijahul la: 13/07/2009 16:57:39
ploaia răpăie pe umbrela mea neagră, are zgomot ciudat , de oftat sublim, încet, sugrumat de zgomotul paşilor mei ce par să nu ţină seama de băltocile deja instalate comod în hârtoape. ies să-mi limpezesc gândurile, ploaia face minuni…întotdeauna face minuni./ Îmi place când nu mă gândesc la nimic, când merg înainte fără să ştiu ce înseamnă înainte, când uit de realitate iar subconştientul are grija să nu mă împiedic la intersecţii şi borduri înalte. / deodata o vad. e aproape înaltă, cu parul lung şi aproape negru…pot doar să-i ghicesc ochii…mari, tremurători şi frumoşi, ascunsi de un breton bine croit. o privesc mirat, fix. nu are u  ...continuare .
35 comentarii
modifica
SA FIE EL MAI CU ''MOT''
de Tot Areal la: 13/07/2009 15:14:17
era prin vara lui 1963, tocmai se terminase cu colectivizarea au cu voie, au fara voie / si taranii respirau usurati ca nu mai era nimeni sa ravneasca la avutul lor, ca de fapt nu mai aveau nimic./ dar el nu pricepea asta, tocmai intrase la facultate si se decise sa-si petreaca restul de vara la tara, ca de, era ultima de acest fel, urmatoarele aveau alta titulatura: studentesti!/ zis si facut, pleca la tara, unde toata lumea era trista, numai el vesel nevoie mare. si ca sa nu se plictiseasca baiatul sambata la noul camin cultural, dupa film urma bal mare./ pana aici totul bine, dar cu ce sa se imbrace ca sa nu strice traditia rurala?/ asa ca s-a desfacut cufarul bunicului, s-au scos pantalon  ...continuare .
5 comentarii
modifica
furtună în larg
de thebrightside la: 13/07/2009 11:37:38
nu am îndeajuns de multe mâini să cuprind / tot ce mă cuprinde/ îndeajuns de multe guri să sorb / vine o vreme în care mintea parcă ţi se lărgeşte/ ca un obraz de mare pe care/ plutesc nestânjenite toate cândurile şi deceurile/ erupte din adânc/ iar eu / cineva ar trebui să anunţe înalta curte/ ordalia asta nu e pentru mine/ chiar nu ştiu să înot / şi în plus / nici măcar nu mai sunt aceeaşi/ întocmai şuşoteşte a nerăbdare mulţimea flămândă/ întocmai/
34 comentarii
modifica
o clipa regasire
de Lavynia la: 13/07/2009 08:14:56
e atat de puternic tipatul!!!! cum se poate ca nimeni sa nu auda? e in fiecare celula, e asurzitor! de ce nu ma auziti? de ce nu va faceti putin timp sa auziti macar ecoul? e in mine tot... sunt plina... si arde...arde ingrozitor!!! si nu gasesc nici o cale sa va arat, nu va pot face sa ma auziti...si lacrimile nu-mi ies decat in singuratate... nu se poate sa va dati seama singuri? nu se citeste in privirea mea? nu e disperare, e durere. durere in stare pura. si cuvintele mele putine sunt atat de pline, de ce nu le intelegeti sensul adevarat? nu stiu sa arat... nu stiu sa dau.../ fumul de la tigara... drogul sau imi linisteste sufletul. aplaneaza zgomotul. se calmeaza usor si respiratia... s  ...continuare .
8 comentarii
modifica
umbră...
de Lady Allia la: 13/07/2009 00:44:43
nu mă vezi.../ nu ai să mă vezi niciodată!/ în treacăt doar,/ am să-ţi sărut fruntea plină de gânduri/ şi sufletul adâncit în iubire/ uneori, când îţi înmoi peniţa în inimă/ şi scrii înviind licorni albaştri,/ simt cum mă desenezi pe hârtie,/ cum mă iubeşti/ şi mă faci invincibilă, iar timpul/ plânge secunde albe/ nu mă vezi,/ însă uneori ştiu că mă ţii prelung între gene/ şi pe buze,/ sub palma fină ce o culci pe pieptul tău frumos/ unde îmblânzeşti clipele sălbatice/ şi mă murmuri/ fără nume,/ fără regrete,/ doar căprui şi departe/
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...