arhiva: 15/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Măcar o zi … zâmbeşte !
de anndreita la: 15/07/2009 22:39:45
avem multe idealuri. multe vise. multe speranţe. depundem un efort imens pentru a le obţine şi uităm că şi pe parcurs întâlnim bucurii.ne dorim prea mult să avem o mulţime de lucruri, să fim fericiţi.iar când avem ceea ce ne dorim, vrem altceva.tot timpul suntem într-o continuă căutare./ pentru tine … există momente în care eşti într-adevăr fericit?când eşti mulţumit cu ceea ce ai?când nu-ţi mai doreşti nimic altceva?nu zic să renunţi pentru totdeauna la idealuri, dar încearcă măcar pentru o zi să fii fericit doar cu ceea ce ai în prezent./ doar o zi.să faci doar ce-ţi place./ trăim într-o lume în care gândurile oamenilor sunt pline de îngrijorări  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Strigoiul invins
de Roman Haduch la: 15/07/2009 21:54:09
am ajuns la munte, gazduit intr-o vila veche, locuita sporadic, solida, cu fundatia din pietre scoase din albia riului. vila era lipita de curtea bisericii, transformata intr-un mic cimitir de elita, contra cost, de catre preoti intreprinzatori. mortii au ajuns sa fie ingropati pana la peretele vilei./ unul din succesorii proprietarilor vilei mi-a repartizat camera proprietarului np, mort , fara copii in urma cu ani. la fereastra sunt zabrele groase, camera nu avea lumina electrica.am trans un fir si am pus o veioza, am deschis biblia si am citit psalmul 117 si 118, inima mi s-a linistitit, in timp ce citeam am auzit uuuuuuuhuuuhuhu, firele de par de pe maini mi s-au zbarlit, insa inim  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Cautand mormantul
de Roman Haduch la: 15/07/2009 21:40:50
fiind in c.o., am mers la cimitir. in prealabil am renuntat la fornetti si am lins vreo doi litri de ceai de soc si lamaie./ pe aleile cimitirului, impreuna cu bunul meu prieten, g.h., am cautat mormantul bunicului, cel care pentru noi va ramanea profesor pentru totdeauna./ am solicitat la administratie , la sefa serviciului, figura prin care , acum 30 de ani,bunicul a intrat in taina eternitatii. sefa serviciului avea gene atasate, si un dute-n colo evident./ nu ne-a ajutat cu nimic, insa un tanar m. , a luat registrele, a recunoscut evidenta rudimentara a cimitirului in care salutul "sa traiti bine" nu are nicio rezonanta. tanarul ne-a marturist ca are un venit de 700 lei , care nu-l m  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Sensul încăpruirii...
de monte_oro la: 15/07/2009 20:03:48
sensul încăpruirii/ / păcătoase degete, / vor să atingă./ atee mâini,/ vor să îmbrățișeze./ necredincioase buze, / vor să guste./ păgâne priviri, / vor să vadă./ dar când idolii/ șoptesc învăpăiat/ din rănile trupului,/ iubirea trece prin ceruri,/ încreștinată./ http://www.youtube.com/watch?v=chjs3ijur5e&feature=related/
17 comentarii
modifica
Ea si el
de Stalker87 la: 15/07/2009 17:22:13
i-am spus ca nu vreau sa-l mai vad. i-am spus ca tot ce a crezut el a fost o minciuna. "da , poate ca te-am iubit odata, atunci. dar acum ma plictisesti. nu mai suport tacerile tale, felul in care imi zambesti..asa superior..crezi ca stii cum sunt eu..nu stii nimic! " il priveam cu toata fiinta mea incordata, ca o felina pregatita de atac la fiecare vorba, la fiecare gest schitat. il simteam ca e nelinistit , inca derutat desi avea pe buze acelasi zambet, zambetul lui atat de implacabil si cu acea nuanta de usoara ironie si detasare. sinteam ca sufera si nu-i puteam dori decat sa sufere mai mult./ "stii ca nu simti asta.." a spus intr-un final./ "dar ce simt atunci?" l-am repezit./ "incerci s  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Cand voi fi mare
de baghe la: 15/07/2009 17:16:33
când voi fi mare vreau sa fiu bogata. sa am bani mulţi, pe care sa îi întorc cu lopata. sa mă scald in monede, sa mă înfăşor in bancnote, sa mă drapez cu hârtii care au desenate pe ele chipuri de preşedinţi, poeţi sau poate artişti, clădiri, monumente sau alte edificii. sa-mi prind in păr inele de aur, sa îmi atârn de urechi diamante, sa îmi împodobesc degetele cu cecuri scrise in alb. sa mă plimb cu limuzina la braţ, sa mănânc icre de peşti pe cale de dispariţie si carne de vaci unicate. neclonate./ când voi fi mare vreau sa fiu doctor sa mă pot juca cu otrăvurile, poliţist sa mă pot juca cu cătuşele, preot sa pot face ceea ce spun ca nu trebuie f  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Clipire
de inshade07 la: 15/07/2009 15:34:36
maşina asta / greoaie/ croncăne pe asfalt/ într-un zbor definit,/ spiralat./ cubul e aproape închis/ cărămizi,/ schele,/ biserici,/ praf în sub unghii,/ praf în sub irişi,/ praf în sub pat,/ oraşul acesta e un cub minunat şi ciobit,/ ne îmbrăţişează/ cumva/ cu câte o macara/ cu câte un om metalic/ cu câte o toamnă din oţel/ de fiecare dată/ cu/ câte ceva./ / între noi/ păsări sferice/
5 comentarii
modifica
pour faire le portrait d'un oiseau
de maan la: 15/07/2009 14:52:43
inspirata de un cadou de-al anei, pentru geta.:)/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bmlmpgo35uw&hl=fr&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bmlmpgo35uw&hl=fr&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
14 comentarii
modifica
taceri
de INSULA ALTUIA la: 15/07/2009 13:54:56
am atitea lucruri de uitat/ ma simt pradata deasupra unui hau/ ca un dulap cu sertarele trase/ fara orgolii sau refugii/ nu vreau sa pastrez nimic/ nici o buza indoita/ tesuturi adormite/ dilatare de pupila/ taceri grele./ surideam la un cuvint/ si plingeam la altul/ cenusa iubirii fierbinte inca/ o pun in tabachera de argint/ cu un mic sigiliu rotund.
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...