arhiva: 18/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tacut ca vantul
de cosmacpan la: 18/07/2009 23:34:04
mai susotesc seara a ploaie/ mai spulber frunze moarte-n parc/ mi-e fruntea plina de gunoaie/ cand prin rigole mai zac beat/ mai trec din cand in cand pe strada/ sa vad de ti-i umbrela-n usa/ miros si eu toamna a moarte/ cand trag o dara de cenusa/ de multe ori ma-mbrac c-o bluza/ si margareta-n somn tresare/ gandeam sa sperii tot orasul/ sa-i fiu fantoma din dotare/ e iarna acum si-n turturi noaptea/ isi prinde poze la uscat/ motanul toarce, ceaiu-n cana/ mai casc-o toarta...ma-au uitat.../
2 comentarii
modifica
Lui daddy, cu drag
de adina.petre la: 18/07/2009 21:46:28
mi-e dor de tine, daddy. / / Îţi aminteşti ce cald era în seara aia, când am plecat cu maşina spre mare? te-am întrebat dacă îmi dai voie să deschid geamul, dar nu mi-ai răspuns. / / mi-e dor de tine daddy, chiar şi când eram pe plajă şi făceam baie în lumina farurilor îmi era dor de tine. / / Îţi aminteşti cum jucam "fazan" în maşină, la 3 dimineaţa, zgribuliţi de firg, împărţind acelaşi mare prosop? / / daddy, mi-e teamă că am o veste rea. nu am fost o fetiţă cuminte aseară. / / Ştiu, ţi-am promis că o să am grijă de mine...dar...să vezi cum a fost. / / era foarte cald afară, şi i-am cerut un pahar de apă rece. era incredi  ...continuare .
152 comentarii
modifica
24 de ore de eternitate(Cap 7- Fuga de acasă)
de adynet1 la: 18/07/2009 18:54:20
capitolele anterioare :/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/21175/24-de-ore-de-eternitate-cap1-2-3/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/21176/24-de-ore-de-eternitate-cap-4/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/21177/24-de-ore-de-eternitate-cap-5-paul/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/21210/24-de-ore-de-eternitate-cap-6-darius/1/ / / / eu: mă ierţi...am apăsat din greşeală pe emoticonul ce sărută...nu-i genul meu de abordare... bună!/ mia: bună si ţie!/ eu: mersi că totuşi mi-ai răspuns.../ mia: de ce?de obicei nu ţi se răspunde?/ eu: nu prea ştiu cine eşti../ mia: adică nu ştii de unde să "ma iei"... / mia: mi-ai lăsat adresa de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
NEONUL
de Tot Areal la: 18/07/2009 15:08:15
de cand se stia el angajat statea in acel birou care nu avea nici o fereastra, numai doua neoane care palpaiau zi si noapte./ spatiul era cam de 3/4m, linoleum pe jos, un mare dulap cu dosare, un birou,un scaun un cuier,o chiuveta si o oglinda; ca sa ajunga la wc, trebuia sa iasa in hala de procuctie si apoi sa coteasca pe niste culoare dubioase./ program 7-15, iar ca sarcina principala de serviciu primea zinic prin curier date, pe care le centarliza si curierul le ducea mai departe; odata pe luna i se cereau si niste grafice color./ il cunostea numai pe seful lui, cand venea el la lucru sau cand pleca nu se suprapunea cu orele celorlalti./ ii placea singuratatea, isi facea singur cafeluta, i  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Accelerari zadarnice
de Knulp_2 la: 18/07/2009 15:05:40
avem rom./ lara se mişcă de colo colo, se întoarce, se împiedică, caută ceva. ce oare?/ cineva înjură./ Întorc capul./ În mijlocul camerei stă un tip burtos cu pielea roz şi ochii verzi. poartă o discuţie aprinsă cu două puştoiace. gesticulează./ afară, un claxon strident./ unde e lara... lara.../ Întorc capul./ un tip şi o tipă pe stradă. tocurile ei se aud cu ecou în noapte. el pare să-şi târâie picioarele. e întuneric şi sunt bălţi de apă de după ploaie. se grăbesc fără să-şi vorbească. / Încă un claxon./ tipul burtos s-a aşezat pe un scaun. are un pahar cu rom în mână. Ţine ochii închişi. pare că moţăie. dar nu./ o hipioată îmbrăcat  ...continuare .
68 comentarii
modifica
un exemplu
de Maximilian Serban la: 18/07/2009 13:52:22
consider ca jocul de poker este o copie fidela a vietii si ca niciunde nu poti invata mai mult, mai rapid si mai precis despre comportamente umane decat la o masa de poker. cred asta cu toata taria si ma bucur cand mai gasesc, din cand in cand, dovezi. pe aceasta o impart cu dumneavoastra pentru ca e prea buna./ aseara, la masa, am avut parte de un personaj deosebit. suferind de sindromul "am prea multi bani pentru care nu am muncit", el socotea de buna cuviinta sa mizeze all in din orice pozitie cu orice carti ceea ce, inainte de a fi o prostie fara de margini, este o mare mitocanie intrucat transforma jocul in "alba-neagra" si strica seara a 9 oameni. ei bine, aici s-a intamplat ceva ex  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Concurs pentru carnetul de sofer
de baghe la: 18/07/2009 13:37:39
un bărbat fără vârstă. lângă el un tânăr puţin nervos./ — sunteţi gata?/ — sunt…/ — puteţi începe oricând. sunt lângă dumneavoastră. pornim simularea./ — pot să conduc pe aici?/ — dacă te ajută…/ zgomote puternice în jur/ — Ăştia se ceartă tot timpul, murmură tânărul./ — mergi drept deocamdată, pe drumul principal. nu coti la dreapta!/ — am evitat maşina la limită. mulţumesc./ — pentru asta existăm noi. de ce mergi pe sensul opus?/ — strada asta îţi oferă o mulţime de oportunităţi. peste tot sunt numai vitrine sclipitoare./ — adolescenţa întotdeauna pare aşa. vezi că iar ai luat-o greşit./ — mă ţineam după maşina sport  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Stiri penibile si blablaisti
de petretuteavsnietzsche la: 18/07/2009 10:21:02
"from / subject date/ / size/ read stirile protv declaratie soc: "michael era steril! tatal sau il lovea cu salbaticie in testicule!" 11:51 am 29k/ dupa ce moare omu'... asa in general aflam ca: a fost un super musculos/destept/frumos/de fapt, genial nu destept/familist/marinimos/bengos bla bla bla. / posibil: urat,meschin, cioban, antisemit, rigid, sarac, cacacios./ de ce nu ai catalogat persoana inainte de a trece in lumea necuvantatoarelor?/ pai… daca eu sunt mai neadaptat, sau… hai sa zicem ca, nu gasesc la o femeie: tzate mari, buze groase, omenie si apetit sexual (sa-i placa nitza si cioran :).) si.. nu ma voi insura vreodata sau voi divorta dupa o juma de an, inseamna ca tata  ...continuare .
54 comentarii
modifica
Barodie
de Apoll la: 18/07/2009 00:58:29
o bunică iubitoare,toată numai bunătate,/ căuta să își adune la un loc nepoți,nepoate,/ rătăciți prin curți străine.scopul să și-l împlinească,/ doar prin sporturi ca fotbalul, ajungea să reușească./ o sfielnică echipă cefereu de timișoară/ stimula admiratorii cu nurii de domnișoară./ având meci în deplasare fetele din chișînău/ și-au adus suporteri ultrași cu bretele bănănău./ cum meciul era-n nocturnă chibiții dintre localnici/ așteptau evenimente cu sâni goi și craci zburdalnici./ de la oaspeți deciși durii fetele își protejau/ cu priviri mângâietoare în alintul ce-l simțeau./ Ștrengarii de la localnici cu o firmă respectată/ sunt g  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...