arhiva: 19/07/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cu circul...
de Valix la: 19/07/2009 22:54:38
circul in voie cu circul,/ circul si circul/ cu circul,/ alfa,/ omega/ sunt litere?/ cine stie ce sunt?/ circul in voie cu circul,/ circul si circul/ cu circul/ alfa si omega,/ acolo unde se afla,/ sunt stele/ printre care circul in voie/ cu circul,/ si circul ,/ si circul.../ sunt clovnul?/ nu-s clovnul?
13 comentarii
modifica
Treceri
de Valix la: 19/07/2009 22:31:25
de departe si de-aproape/ visele zapezii trec,se tot duc,/ le-aud tropaiala pe coridoare/ orologiile si-au incrucisat bratele/ si lasa gustul orelor coclit/ in seama noastra/ lumile,/ padurile,/ ploile/ se preling pe pupilele/ opace-n galop/ de departe si de-aproape/ visele zapezii trec si tot trec,/ le-aud papucii tarsiti pe covoare.
1 comentariu
modifica
Chemare
de Valix la: 19/07/2009 22:02:30
cheama pe cineva in ajutor,/ striga-l sa vina,sa-ti intinda o mana,/ un deget,un pai/ striga dupa iubirile tale neterminate,/ imposibile,consumate,/ sterge-ti de pamant urmele vietii/ din ochi,/ intoarce-l din drum / pe cel ce-a supravietuit in tine -/ piatra ce ai prins radacini / si care taci,/ nimeni nu te crede ca vorbesti.
12 comentarii
modifica
Stoian Vali (moritz)
de blackface la: 19/07/2009 21:48:19
buna stoica ilie dorinel (unkas)....in caz ca dai de mesajul meu iti las id de mess pe care poti sa ma contactezi pt ca eu nu mai stiu nimic de tine....aida_stoyan iar nr de tel 0251320566.
8 comentarii
modifica
luna amara
de INSULA ALTUIA la: 19/07/2009 20:27:14
aer rece stele inghetate/ ursuza luna apare amara/ orasul tacut isi plimba strazile/ in acelasi loc/ draperii de fum / se dau in laturi./ undeva valurile imense/ se lovesc in marea zavorita / toate vinturile aspre-n ea/ aburi albiciosi/ norii cazuti/ incercind sa se ridice/ inutil./ pomi si case topindu-se/ in pinza destramata a zorilor/ zeci de ferestre miscatoare/ asteptind griul zilei/ coborind in mers de ploaie.
10 comentarii
modifica
SCRISOARE CATRE SFANTUL ANTON
de Tot Areal la: 19/07/2009 15:18:08
in cutia postala, afara de anunturi, reclame, pliante, facturi, ziarele,etc. mai gasesc cate un biletel de la sf.anton./ daca altadata erau scrise cu creionul chimic sau cu pixul, acum sunt xeroxate, asa ca nestiind cui sa ma adresez, am sa-i scriu direct o scrisore sf.anton, clasica:/ eu sunt bine sanatos, lucru pe care ti-l doresc si tie.sa-mi scrii unde locuiesti, poate te zaresc de la balcon, unde imi fumez deobicei tigarea.cum va mai descurcati in lumea sfintilor, daca este frumoasa, o sa le-o fac cunoscuta si altora.poti sa-mi faci rost de numerele care vor iesi la loto 6/49, ca am asa o foame de bani!neaparat sa faci 20 de copii de pe ea si sa o dai si la alti sfinti ca vei avea o m  ...continuare .
5 comentarii
modifica
observatie
de Maximilian Serban la: 19/07/2009 15:17:25
de la o vreme incoace, mai precis de la schimbarea de regim, colectia cacanariilor romanesti s-a imbogatit cu inca un trend. / acum, dupa implinirea profetiei de 20 de ani observ cum nu avem curve dar avem escorte, nu avem iarba dar avem parfum de camera, nu avem reprezentare dar avem eba, nu avem economie dar avem specula. / una dintre ideile pe care romanul mediu statistic nu le poate inmagazina este aceea ca surogatele nu constituie o solutie pe termen lung si asta pentru ca, pe termen lung, surogatul ajunge invariabil sa se confunde cu originalul pana acolo unde scopul initial este dat uitarii. / altfel spus, daca te inveti sa faci laba in loc sa te futi vei ajunge, finalmente, un  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Karma si nabadiile ei
de anisia la: 19/07/2009 14:29:59
sa-mi explice si mie cine stie si cunoaste, rogu-va, cum functioneaza karma asta de pe cafenea, ca-s debusolata rau./ cand nu eram prea activa, sau mai activa deloc din motive de scoala, era pe la trei sute si un pic./ acu, de cand revenii in zona zoster, si culmea mai si moderez constiincios, scazu la o sutanouazecisiunpic./ cum se face?/ multumesc pentru atentie, intrusu aduce fursecurili si sampania, ca ie randul lui de data asta :))
34 comentarii
modifica
Prin garile lumii.
de furnic la: 19/07/2009 13:49:09
fac mare parte din populatia pestrita a garilor lumii.tineri,blonzi,bruneti,cu parul lung sau scurt,carliontat sau intins,cu ochii obositi dar privirea vie,viu colorati,ci picioarele tarandu-le alene catre un tren,catre un om care le-ar putea da niste informatii daca au norocul sa stie engleza sau catre ghiseul bilete-informatii,nerasi,cu baticuri innodate pe cap sau la gat,cu rucsacuri uriase din care mai atarna cate o mascota de plush destinata a fi partasii fericiti ai peripetiilor lor,uimiti pozitiv sau negativ de ceea ce vad,asteptand un tren sau coborand curiosi de necunoscut din altul,singuri,in doi,foarte rar in grupuri de mai multi,cu privirea mereu cautand ceva dar pierdu  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: