arhiva: 02/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cam doua ore - Partea 6-finala
de taticu la: 02/07/2009 21:51:51
bĂtrÂnul - dănuţ, te rog frumos, nu plânge. vreau să te bucuri că sunt aici, cu tine.../ / dan - păi de bucurie plâng, tată....dar şi de necaz că nu vrei să faci operaţia aia. măcar să fi stat într-un salon mai de doamne-ajută./ bĂtrÂnul - aici e perfect, departe de ăilalţi, doar tu cu mine. / dan - În camera asta nenorocită, cu saci de ciment, cu moloz, cu mirosul ăsta, cu.../ bĂtrÂnul - pe mine nu mă deranjează...sunt obişnuit, nu?/ bătrânul se lasă pe spate. dan sare să îi ia din nou tensiunea. e extrem de agitat dar sigur pe mişcări./ dan - nu, nu acum. În niciun caz să nu-mi mori acum. tată, trezeşte-te! / bĂtrÂnul - mai e cam o ju  ...continuare .
6 comentarii
modifica
dialog in pat
de marian bidea la: 02/07/2009 19:37:31
ea întreabă, bănuieşti,/ după multe ezitări:/ -dragul meu, tu mă iubeşti?/ -dar ce crezi că fac, flotări?
13 comentarii
modifica
Citate haioase
de petretuteavsnietzsche la: 02/07/2009 18:25:41
petre tutea/ "pai daca rabinul moses rosen, care e doctor si face parte din consiliul mondial evreiesc, îl înjura pe eminescu… pai ce ar zice el daca eu l-as lua pe moise pe faras?"/ va astept si pe voi :)
31 comentarii
modifica
Pana unde merge falsitatea
de petretuteavsnietzsche la: 02/07/2009 17:33:22
- iti place cum miros?/ - imi place pe naiba. miroase parfumul. nu curu tau.
33 comentarii
modifica
Love story pe 100...(cap2)
de adynet1 la: 02/07/2009 17:02:57
love story pe 100...cap2/ am deschis televizorul în speranţa ca voi gasi pe vreun canal soluţia acelor lungi minute care să mă apropie de ora h...scandaluri de tarabă, vedete "la duzină" cu sânii siliconaţi, ce explicau cu lux de amănunte procesul de superfeminizare, cu camera lipită de rotunjimi artificiale, un manelist cu voce de tinichea şi în final, becali vs vadim si vadim vs becali, cu românia mică-mare la mijloc, cadru de bordel ambulant în care tocmai bine urma să mă încadrez şi eu în curând. coniacul, proaspăt strecurat pe gatlej, adauga acelei platitudini nuanţe ameţitoare de "nimic" în care începeam să mă complac. un zâmbet tâmp îmi trăgea fălcil  ...continuare .
6 comentarii
modifica
egalitatea ruineaza si ucide
de cosmacpan la: 02/07/2009 13:38:20
intre "instinctul permanentei" si "vocatia prapastiei" omul a cautat, si-a cautat un drum, poteca, alee, orice.../ si avut cu el viziuni, vise, dureri, esecuri, regrete, dar si-a vazut de drum.../ in momentul in care si-a inconjurat starea cu mandria egalarii vecinului putreziciunea a prins a-i macina viata caci era o piatra ce prinsese muschi, uitandu-si rostogolirea.../ intre pilda samariteanului (opreste-te si ajuta-l pe cel aflat in necaz) si goana nebuna a lui "time is money" mai avem timp pentru a ne opri sa admiram apusul?/ "«noi, fraţii tăi, potaie?/ o să-ţi dăm o bătaie/ care s-o pomeneşti./ cunoşti tu cine suntem, şi ţi se cade ţie,/ lichea neruşinată, astfel să ne  ...continuare .
14 comentarii
modifica
hirtie japoneza
de INSULA ALTUIA la: 02/07/2009 12:59:21
indragostita de dragoste/ proaspata nesatioasa/ fara fisura ca un lingou/ de metal pretios sau nu/ reprosindu-mi neputinta/ de a trai./ stare sufleteasca amorfa/ sufletul meu tremura/ imbracat in iedera/ intr-un decor lacustru./ lumina verde aruncata-n/ abajur urias se roteste/ strirnind pasiuni imposibile/ precum babele imbrobodite-n/ alge negre.
6 comentarii
modifica
Totul despre pietrele pretioase si misterele lor.
de sami_paris74 la: 02/07/2009 10:37:00
traia o data un tigan negru si urit pe care il chema gnomé sarsailà./ gnomé traia acum citeva sute de ani intr-un oras grecesc situat in colistos,undeva pe-acolo unde s-a nascut si a invatzat marele filozof platon./ gnome in limba greaca inseamna inteligentza,luminare,stralucire.pazitorul atras de minele de pietre stralucitoare,filoanele de aur si argint./ pe-atunci el nu facea diferentza intre pietre,gnomé iubea toate pietrele,incepind de la pietrele opace fara nici-o valuare:granitul ,bazaltul,silexul,calcarul,precum si pietrele stralucitoare cu mii si mii de raze colorate:diamantele,rubinele,safierele,smaraldele,pietre care ascund focul divin./ legendele vorbesc despre sarsaila ca avea  ...continuare .
20 comentarii
modifica
extreme makeover - heart edition
de anisia la: 02/07/2009 10:31:11
love is a heart condition which comes by choice./
22 comentarii
modifica
Despre simtul proprietatii la romani...si altele
de Intruder la: 02/07/2009 10:13:36
daca mergi pe o ulita de sat romanesc si ai chef sa culegi o pruna...o culegi. nu conteaza ca prunul e indaratul unui gard, ca nu-i al tau, nici al copiilor tai, nici al urmasilor urmasilor...etc. / in subiectul de fata nu ma refer la hoti, jefuitori sau haiduci - ci la oameni normali, cinstiti - care considera ca a lua o pruna atarnata peste gardul altcuiva, nu-i o fapta reprobabila sau macar neonoranta. / daca lui nea' mitica ii trebuie un ciocan intr-un anumit moment...si nu-l are sau nu-l gaseste in momentul respectiv - se duce fain-frumos la un vecin, sa ceara. daca vecinul respectiv nu are, se duce la altul...si tot asa. (vorba vine "se duce"...mai corect spus: deranjeaza)/ romanii au  ...continuare .
74 comentarii
modifica
The Point
de alex andra la: 02/07/2009 09:12:21
momeala !/ partea i./ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ygflacg6qvi&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ygflacg6qvi&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>/ are you sleeping:/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/at2iizug0wq&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Cam doua ore - Partea 5
de taticu la: 02/07/2009 07:22:09
/ dan (pregătind să îl radă cu gesturi foarte grăbite) - cât te bărbieresc, întreabă.... (îl bărbiereşte)/ bĂtrÂnul - spune-mi ceva, ai copii?/ dan - nu, tată. nu sunt căsătorit şi nici nu am fost. dar cred că în curând.../ bĂtrÂnul - cu blonduţa asta?/ dan - da tată, cu blonduţa. Ştiu că nu îţi place dar să ştii că are suflet bun şi mă iubeşte./ bĂtrÂnul - Îmi place atunci./ dan - ...doar că munca asta de spital te face mai...dar e fată bună, crede-mă./ bĂtrÂnul - se vede, tată, se simte. Şi vreţi copii?/ dan - da, vrem. ea vrea mai mult. dar şi eu, numai că trebuie să vedem când îi facem. e mai greu azi..../ bĂtrÂnul  ...continuare .
26 comentarii
modifica
fiica mea liniştea
de marian bidea la: 02/07/2009 06:29:42
sunt dependent de singurătate/ tovarăşa mea/ în cele patru anotimpuri/ tandem nefericit sau poate/ un dar divin/ născut din ape înspumate/ câteodată/ aş vrea s-o părăsesc/ s-o las uitată-n urmă/ dar dincolo m-aşteaptă/ urgia mereu crescândă/ a lumii zgomotoase/ forfotul străzilor care/ nu duc niciunde/ din tropot de cal bezmetic/ într-o noapte haihuie/ se va naşte o fiică duplicat ce/ va vrea sa-mi spună tată/ când ochii-i va deschide/ deznădejde pentru cei muriţi/ şi un dar de nuntă pentru/ cei ce încă mai respiră/ iar ea cea care îmi suflă-n ceafă/ va necheza haotic/ spunându-mi fără încetare/ şoapta din fântâni/ de mult secate/ e liniştea ce te v  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...