Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 20/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sâc! Sâc! Sâc!
de cosmacpan la: 20/07/2009 23:22:34
iubirea. agonia mea/ te iubesc prea mult zise viaţa/ încolăcindu-mă cu mii de alte vise/ şi-nfipse cuvântul, adânc, adânc/ răscolindu-mi roşul./ i-am ascuns umbra sânului - căuş/ iar buzele scrumeau a şoaptă/ dragoste… / te trăiesc suflet pereche/ în adâncul inimii/ albastru/ ca o şoaptă./ rădăcinile/ coboară-n uitare/ sorbind galbenul sufletelor/ în fulguiri de clipă./
1 comentariu
modifica
jurnal de bord (52)
de alex andra la: 20/07/2009 21:16:21
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă./ mi-e cald...
22 comentarii
modifica
Haina îl face pe om (vechi proverb românesc) (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 20/07/2009 20:02:10
vorba asta n-o-nţeleg :/ În costum de protocol,/ omul parcă nu-i întreg/ dacă are capul gol./ valeriu cercel/
9 comentarii
modifica
imagine...
de non_pamanteanul la: 20/07/2009 19:54:04
daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra ?
32 comentarii
modifica
Cuvinte
de paradox la: 20/07/2009 17:23:47
de cate ori robia din cuvinte aude, strigatul pieirii.in pestera simtirii ii lacasul nemuririi.rastalmacind adesea in cuvinte intelesul,o straduinta vesnica-i demersul si de-ar cuprinde universul.privim ades si nu vedem ,ce e ferit privirii.un semn tot cautam s-avem,in locul nemuririi./
12 comentarii
modifica
Viata ca o jungla
de baghe la: 20/07/2009 16:41:10
cu spaimă m-am născut/ Într-o cumplită iarnă/ Şi încă mai aştept/ nisipul să se cearnă./ tot cresc nevoi în mine,/ Îmi plac, dar mă şi dor,/ Şi tot privesc în urmă,/ sperând că n-am să mor./ În lumea ce oglindă/ a sufletelor este,/ numai copilul-uliu/ aduce-n gheare veste:/ "fiul omului-câine,/ colţosul lup-băiat,/ cu tarantula-fată,/ pe-ascuns s-a însurat./ făcut-au nuntă mare/ Într-un uriaş palat,/ În care cuburi-case/ cu zecile încap"./ dar cruda tarantulă/ – muiere dată dracu' – / mâncă băiatul-lup/ apoi fugi cu altul./ iar viaţa, ca o fiară,/ Îi scrise epitaful,/ rânjind în faţă câinelui/ ce îşi jelea băiatul./ ochii-i închid în s  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Mic ghid de calatorie al cafenelei
de Honey in the Sunshine la: 20/07/2009 16:03:00
confa asta are ca scop generarea de idei de vacanta. ca sa nu ne luam cu vorba si sa deviem de la subiect, va propun sa faceti un top 10 sau top 5 al lucrurilor de vazut sau de facut intr-un anumit loc./ prin loc se intelege o zona de dimensiuni dupa plac. poate sa fie un catun de munte, un oras, o regiune, o tara, un continent, un cartier, etc./ topul este subiectiv si nu e nevoie sa cunoasteti perfect zona ca sa-l faceti./ enumerati in ordinea preferintei activitatile preferate sau locurile misto./ de asemenea, sunt permise si topuri "multiple" (exemplu: daca cineva a facut un top 10 bucuresti cu care nu sunteti perfect de acord, sunteti liberi sa-l puneti si pe-al vostru)./
26 comentarii
modifica
''FETELE'' DE PE ''CENTURA''
de Tot Areal la: 20/07/2009 15:22:00
ca orice orasel care se respecta cat de cat si targusorul meu are o sosea de centura, ca lungile si grelele tir_uri sa nu-i deranjeze viata idilica si patriarhala!/ iar pe aceasta sosea exista un loc ce se numeste "edera"( ca serialul cu acelasi nume)=motel, restaurant, bar, terasa si o parcare mare flancata de plopi imensi./ aici stau de obicei "fetele de pe centura", a nu se confunda cu cele care vizeaza hotelurile si restaurantele de 3** si 4****, ca mai sus nu avem!/ cred ca patronii le dau o cota parte din ce venituri le aduc si le mai si pazesc de razii./ de fapt ele sunt obisnuite cu "poli-maxi-taxi"( a se citi duba albastra), stiu traseul,formalitatile,procedura si mai ales ce le as  ...continuare .
32 comentarii
modifica
fluierand a...
de cosmacpan la: 20/07/2009 13:34:40
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dq3egajdonm&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dq3egajdonm&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>/ de ce esti atat de urata?/ pentru ca ma urasti si fugi mereu de mine/ de fiecare data sunt intrebat cum scriu/ si-mi-e rusine sa spun ca “nu stiu”/
4 comentarii
modifica
Lecţii despre Planetă
de inshade07 la: 20/07/2009 10:16:15
/ în fiecare zi/ el intră în abatorul interstelar/ cu cizmele pline de sânge/ şi visează o mare întreagă/ aproape de inima lui/ şi apoi tranşează câte un porc mistreţ/ de-a lungul şi de-a latul/ şi iese din abator/ cât pentru o ţigară întreagă/ şi uneori o votcă/ sau cât pentru o velă,/ un vapor/ sau un marinar./ priveşte planeta asta care nu se mai învârte/ şi îi mai dă un brânci/ sau un fum/ sau un pumn/ şi intra apoi în abator cu cizmele pline de sânge/ şi tranşează/ un alt porc mistreţ/ de-a lungul şi de-a latul/ şi îşi şterge fruntea/ cu o batista verde/ sau cu palma goală/ a anei./ iese apoi din abatorul stelar/ cât pentru o ţigară/ sau  ...continuare .
8 comentarii
modifica
La multi ani,
de INSULA ALTUIA la: 20/07/2009 09:41:16
azi e sfintul ilie!!!
11 comentarii
modifica
Utilizatorul 'l1cur1c1' a fost confirmat
de admin la: 20/07/2009 09:21:55
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/27647'>l1cur1c1</a>, am decis sa il confirm.
5 comentarii
modifica
Pa !
de adynet1 la: 20/07/2009 07:13:18
/ nu te voi mai deranja! e noapte…/ eu nu trăiesc noaptea. mor încet, învelit în beznă şi resemnare./ e un ritual magnific în care mă afund singur, admirând scurgerea particulelor mele purpurii prin acea gaură zăbrelată a canalului…nu-mi place să mor în public…mă jenez./ nu pot privi ochi, afară, în întuneric…nu ştiu să-i citesc, mă sperie…/ am avut o zi bună, împreună…mi-ai zâmbit mult şi ai ţinut minte de îngheţata mea preferată./ m-ai sărutat pe obraz şi mi-ai spus că miros frumos./ mi-ai reproşat că fumez mult şi-am înţeles că înca mă mai iubeşti./ spre seară mi-am încorsetat mijlocul, să par drept şi falnic. de-ai ştii cât m  ...continuare .
11 comentarii
modifica
B, fata si tataia.
de fijahul la: 20/07/2009 00:24:25
b deschise uşa compartimentului , crispat şi grăbit să scape de povara bagajelor . Îşi dorea locul de lângă geam cu faţa spre direcţia de mers, să deschidă geamul şi să aprofundeze visarea. În compartiment nu erau decât două persoane: o fată şi un tataie. fata ascultă muzică la nişte căşti uriaşe ce-i reliefează căpşorul gingaş şi rotund. bătrânelul mănâncă tacticos şuncă pe un ziar plasat cu îndemanare pe genunchi. / -bună ziua! spuse b înviorat că nu trebuie să suporte chinul unu compartiment plin./ bătrânelul clătină capul a răspuns, fata ţinu ochii închişi şi părea să nu-şi fi dat seama de intrarea lui. b îşi lepadă nervos  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...