arhiva: 21/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pe-alt picior de plai
de eidos la: 21/07/2009 22:39:21
/ / / / “negura se risipeşte, piere, tot astfel cel/ ce coboară în iad nu mai vine înapoi.”/ (“vechiul testament”, cartea lui iov, cap. vii, 9)/ / / dumnezeu nu coboară prea des pe pământ ca să nu se obişnuiască cu omenescul!/ / astăzi o sa cobor în iadul tău/ să-ţi fac o vizită fulger/ ca să nu ai timp sa-l cosmetizezi,/ să-l transformi într-unul standardizat/ vreau să văd regatul în care tu eşti nemuritor,/ În care nu poţi să vrei să mori,/ nu te poţi ascunde,/ nu poţi fugi şi nu te poţi mişca/ vreau să văd locul/ În care sunt sigur că te pot găsi la orice oră,/ Îţi fierbi păcătele,/ În mii de ipostaze,/ eşti ars de mii  ...continuare .
7 comentarii
modifica
ALARMA- ATENTAT LA LIBERUL ARBITRU
de Roman Haduch la: 21/07/2009 21:37:04
liberul arbitru este agresat cu reclame de tot soiul. reclama corupe l.a. deformand alegerea. eu nu vreau sa consum exagerat insa nu rezist la alintaroma din cafea si, o consum substantial, altul nu vrea sa fumeze , altul nu vrea coca cola, unul nu vrea sa mearga la mare , altul nu vrea sa mearga la munte. el ii da papucii ei, ea ii da papucii lui, astfel au fiecare ca amintire cate-o pereche de papuci.parinti care -si iubesc odraslele le spun:eu te-am facut, eu te...ori mai bine te faceam un ....la gard. dragi cafegii lucrurile se precipita./ l.a. in pericol, suntem la rascruci../ haideti sa postam toate interventiile din exterior (de care suntem constienti) spre forumul interior in ca  ...continuare .
24 comentarii
modifica
miraj
de INSULA ALTUIA la: 21/07/2009 21:16:53
ningea cu aur/ si sulitele apusului/ infipte-n ea / luna metalica./ / un nou vis dansa/ pe o petala de vint/ in fumuriul noptii/ absenta lui/ frinturi de doruri/ inima se inmoaie/ alga marina dupa reflux./ tivit de pinzele subtiri/ nu puteau sa intunece/ lumina zilei/ plante agatatoare / se apleaca sub mirajul/ de roua si ploaie./ un curcubeu/ rasturnat in aer/ iesind din coastele pamintului.
10 comentarii
modifica
Vocii (cadou be)
de Bucu la: 21/07/2009 19:56:06
eu: voce, o sa fiu plecat o vreme, / ce cadou sa le fac astora?/ vocea: pe mine ma-ntrebi? nu stiu, un/ breloc, ceva. tii neaparat?/ eu: neaparat, nu. dar vreau sa pozez / în baiet gigel, ultraeducat 7 ani./ / vocea: te-ai dilit!/ eu: lasa diagnosticul si da-mi / ideea. / vocea: suie-te în copac, fa tumbe, ce / stiu eu?/ eu: cum era aia cu dilitul? / (pauza de gândire, 1,2,3)/ tot eu: În copac zici? ai idei foarte/ putine, tu, voceo. te cam / ramolisi!/ vocea: vorbeste ciobul vocii sparte./ daca tot ai facut casa aia / degeaba, da-te m  ...continuare .
19 comentarii
modifica
scurt despre melancolie
de non_pamanteanul la: 21/07/2009 19:49:45
melancolia-i starea de vis a egoismului.
14 comentarii
modifica
Ghicitoare
de Apoll la: 21/07/2009 19:41:45
gogosarul./ Îi cărnos. la bătrânețe/ se-nroșește ca un mac,/ dar atunci când dă povețe/ ne face din preș hamac./
44 comentarii
modifica
Haiku de toropire
de monte_oro la: 21/07/2009 19:01:05
haiku de toropire/ topită zare/ îmbrățișează în gol/ stoarsă petală./ http://www.youtube.com/watch?v=ayeqfkhmsbs/ http://www.youtube.com/watch?v=np8mvjvjgh0&feature=related/
12 comentarii
modifica
premiile foto iulie
de alex boldea la: 21/07/2009 18:35:18
dupa cum se poate observa si in poza de mai jos:/ <img src='http://farm3.static.flickr.com/2474/3743316762_715aeabf49_o.jpg'>/ la categoria cel mai bun fotograf avem asa:/ locul 1 - honey in the sunshine/ locul 2 - pufarez/ locul 3 - lafemme, bitterdream si subsemnatul/ la categoria cea mai buna poza:/ locul 1 - "covor, scari, pisica" - honey in the sunshine/ locul 2 - "intoarcerea" - bitterdream si de asemenea "suprafata pe care dormi" de lafemme/ locul 3 - "toledo" - lascar si de asemenea "tristetea n-are culoare" de pufarez./ / premiile organizatorului:/ premiul "lingura de lemn" se acorda domnului areal pentru detaliul cel mai detaliu dintre toate detaliile, impreuna cu prem  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Zece Reguli...''c-așa-i în tenis.''
de Intruder la: 21/07/2009 17:34:33
zece reguli de aur in tenisul de camp/ 1. mişcă-te rapid şi loveşte controlat./ 2. nu-ţi schimba stilul de joc când câştigi./ 3. viitoarea lovitură este mai importantă decât ultima greşeală./ 4. nu intra în panică după mai multe greşeli succesive./ 5. nu intra în panică dacă adversarul realizează mai multe lovituri câştigătoare succesive./ 6. nu deveni prea încrezător când realizezi mai multe lovituri câştigătoare succesive./ 7. nu gândi că nu poţi câştiga atunci când eşti pe punctul de a pierde./ 8. nu gândi că ai câştigat deja atunci când eşti pe punctul de a câştiga./ 9. nu gândi că eşti singurul care e nervos./ 10. nu  ...continuare .
15 comentarii
modifica
linguriţa de spleen
de thebrightside la: 21/07/2009 13:46:32
e 11:12, încă n-am voie să fumez, ca un cur. Într-o zi ca asta aş fuma până la leşin, uite-aşa pentru că pot şi vreau. uite aşa. dar nu fumez, fiindcă sunt o fiinţă raţională, iar fiinţele raţionale nu se lasă momite ca nişte vite. fiinţele raţionale se cenzurează ca şi cum ele însele le sunt cel mai mare duşman, căci le sunt./ implozii după implozii. / cum naiba să pui cap la cap o gândire sănătoasă – ce dracu’ o însemna şi asta - când eşti într-un nesfârşit război cu tine însuţi şi culmea ş-al dracului de frustrant e că majoritatea bătăliilor au la bază nişte tâmpenii puerile, nişte pseudoconflicte interne ale căror soluţii le ştii  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Lecţii despre planetă
de inshade07 la: 21/07/2009 13:00:53
nava a lovit / un corp neutru./ controlorii de trafic/ căuta alţi controlori de trafic/ după care el/ intra în abator / şi tranşează de-a lungul şi de-a latul/ un alt porc mistreţ./ / mistreţul nu se împotriveşte./ îşi dezbrăca / pe masa/ copitele din faţă,/ copitele din spate,/ blana,/ arcul,/ săgeţile,/ şi mângâierile anei./ apoi îşi lasă capul în mâinile lui/ fără să-l privească în ochi/ şi se trece la următorul mistreţ./ / ana plânge întotdeauna./ / din când în când el nu mai pare/ atât de frumos./ / pe câmpiile roşii/ restul de mistreţi/ desenează o altă planeta/ în formă de mistreţ/ şi se aruncă unul într-altul/ şi se împin  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Neexistentiale - nevoia de tandrete
de Intruder la: 21/07/2009 12:50:19
tandretea - este un sentiment sau este efectul acestuia? / poti sa fii tandru cu o fiinta pe care n-o iubesti? / poti sa iubesti pe cineva (femeie, barbat, copil, animal - nu conteaza)...fara tandrete? / tandretea se-nvata? (s-o primesti, s-o dai...) / e... perimata? / off topic: (daca ma mai ataca taticu in melodramatism, il binecuvantez cu "the unforgiven"!) :)))
82 comentarii
modifica
Lecţii despre planetă
de inshade07 la: 21/07/2009 11:05:43
Îngerii sunt albi?/ / ana îmbracă rochia albă/ şi e atât de frumoasă/ în abatorul spaţial/ / închis cu geamuri / timpan,/ (geamuri cusute special/ în fiecare a şaptea zi/ pe planeta a şaptea.)/ / acolo toate geamurile au drept ramă/ câte un animal circumflex:/ un animal al auzului,/ un animal al văzului,/ un animal al mirosului,/ un animal al prestidigitaţiei./ / / el o priveşte/ cu fiecare planetă în parte/ şi trimite telegrame / în codul tango în aerul din jurul ei./ apoi îl inventează pe morse./ mistreţii sunt albi./ sângele e alb/ în noaptea aceasta/ şi mistreţii refuză să moară,/ s-au aşezat în sir indian/ şi se caută în subcolţi/ de cât  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Un scurt eseu despre moarte.
de taticu la: 21/07/2009 10:13:20
imbatranim si ne intristam. lucrurile curg pe langa noi si nu mai stim sa le apucam de manere. avem copii, avem poate nepoti. ne simtim din ce in ce mai inutili. timpul aluneca, viata palpaie, devenim obtuzi si ne copleseste viitorul. cateodata ne copleseste si trecutul iar prezentul nu ne place niciodata./ cade noaptea peste noi, vin norii, ne napadeste melancolia. / auzim veselie dar nu o intelegem./ vedem zambete dragi dar ele sfasaie din noi./ suntem batrani./ avem doar o sansa: moartea./ suntem coplesiti de perspectiva ei. / dar oare moartea e un dusman?/ dar oare nu trebuie sa lasam loc altora?/ am avut sansa noastra, oare nu e vremea ca si altii sa aiba sansa lor?/ / mo  ...continuare .
93 comentarii
modifica
Gand
de GloriaVictis la: 21/07/2009 09:01:38
nu te-am cunoscut asa cum oamenii cunosc de regula alti oameni. te-am recompus din farame de poveste, pietricele albe risipite pe un drum care uneori vreau sa cred ca a dus pana la tine.... desi probabil ca el nu a dus undeva anume, ci doar a ratacit prin mintea mea pret de o iubire. iubirile par sa aiba puterea de a infige in noi alte iubiri, stii? ca si cum ne-ar mari inima. / nu stiu sa-ti spun care dintre ele mi te-a adus in suflet. iubirea pentru fiul tau? posibil. la fel de bine poate sa fi fost iubirea pentru fiul sau parintele meu; sau toate impreuna.... stiu doar ca te-am gasit acolo./ mai stiu ca in noaptea aceea ti-am insotit trecerea cu sufletul. apoi mi-am pus gandul intr-o petal  ...continuare .
14 comentarii
modifica
cine pune botu' ?
de om la: 21/07/2009 02:50:45
cine vrea sa o ajute sa-mi lase mesaj :)/ / "good day sir ,/ permit me to inform you of my desire of going into financial transaction with you for our mutual benefits hence i write with do respect, i am miss prisca godwill from liberia, i am a lady,with black hair,brown eyes,5fts 6inches tall,weigh 60kgs./ i wish to request for your assistance in a financial transaction, dear i got your contact in a cause of serious search in internet for a transaction partner,i wish to invest in a manufacturing and real estate management industry in your country, i have some amount of money to invest in industry and i will require your assistance in receiving the funds into your position in your country ,  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Indiferenta
de pup_mult la: 21/07/2009 01:06:20
cum am putut eu sa pierd iubirea vietii mele? eu am un singur raspuns:indiferenta.ce zice ea? ghinion, soarta./ am insemnat totul pentru ea:soarele ei, lumea ei,tot ce avea mai bun.m-a iubit enorm iar acum doar mai tine la mine si ne-am despartit.ea inca inseamna pentru mine toate aceste lucruri./ nu este o oda a suferintei, dar am ajuns la concluzia ca:indiferenta ucide dragostea, indiferenta ucide pasiunea, indiferenta ucide prietenia./ si se arata prin vorbe de genul "nu imi pasa", "lasa-ma in pace" sau "nu stiu"./ mi-as dori sa-mi impartasiti parerile voastre...
31 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...