arhiva: 29/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ea a murit - 5
de modigliani la: 29/07/2009 19:12:30
/ asasinarea adolecenţilor a fost o exagerare livrescă şi o mistificare de proastă factură, este bine cunoscut faptul că scriitorii nu respectă întodeauna imperativul veridicităţii evenimentelor întâmplate, în plus moartea unui grup masiv de adolescenţi nevinovaţi şi cu un uriaş potenţial spiritual ar fi putut să aloce un plus de dramatism acestui text şi să denigreze un simplu comisar, care în definitiv voia doar să dea morţii ce este al morţii, dar asta s-a întâmplat totuşi, centrul de urgenţă pentru situaţii de criză, decis să rezolve definitiv această problemă trimite la faţa locului armata, este deja noapte, vâscoasa soluţie care acoperă ochii jeann  ...continuare .
40 comentarii
modifica
UNISEX
de Tot Areal la: 29/07/2009 15:22:22
azi nevasta-mea cumpara ceva si imi arata cu mandrie:/ -uite, barbate, am luat un nou deodorant, ca-i fac reclama la tv, intesa_unisex!/ -cum adica, uni_sex, ca eu il am pe al meu si tu pe al tau, game diferite, masculine si feminine!/ -nu,barbate, cu asta ne putem da amandoi! / - si cum ne mai recunoaste cainele dupa miros?/ mai in gluma, mai in serios, merg pe strada si din spate nu mai pot spune daca este baiat sau fata si cateodata nici din fata, ma duc la strand si vad baieti epilati complet si fete cu muschi de rivalizeaza cu halterofilele!/ unde este masculinitatea de altadata, spalat, curat si mirosind discret a tutun si lavanda?/ unde este feminitatea de altadata, calina si tandra, c  ...continuare .
20 comentarii
modifica
licitatie
de INSULA ALTUIA la: 29/07/2009 11:44:59
scot la licitatie/ un covor rosu aprins/ rafturi fara carti/ cupe ciudate din metal/ casete de arama/ sala goala a sufletului/ calimari in care ard amintiri/ fioruri dureroase/ colectia pif prafuita/ si lacrimi care nu pling.
14 comentarii
modifica
Toti si totul in paginile Bibliei? 4.
de Baby Mititelu la: 29/07/2009 11:18:25
În continuare vă prezentăm unele exemple de personalităţi marcante ce apar codificate în biblie, precum şi menţiunile despre acestea pe care le oferă codul. homer apare codificat ca fiind "poet grec"; shakespeare apare codificat ca "reprezentant pe scenă", alături fiind codificate şi unele opere a lui: "hamlet" şi "macbeth". Şi beethoven şi bach apar codificaţi în biblie, pentru fiecare apărând menţiunea "compozitor german". mozart apare şi el în cod alături de cuvintele "compozitor" şi "muzică", iar rembrant este codificat "pictor olandez"./ fiecare progres al tehnologiei moderne a fost înregistrat în codul biblic. fraţii wright apar codificaţi alătur  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Toti si totul in paginile Bibliei? 3.
de Baby Mititelu la: 29/07/2009 11:12:41
cu tot scepticismul unor matematicieni, nimeni nu a putut găsi vreo eroare în demonstraţia matematică. nimeni nu a putut să infirme cu argumente solide faptul uluitor că biblia era codificată şi că dezvăluia evenimente care ulterior s-au petrecut după descrierea ei./ unii oameni de ştiinţă, mai convenţionalişti, nu au acceptat codul. un astfel de exemplu a fost cel al lui avraham hasofer, care a atacat codul biblic înainte ca rips să fi publicat demonstraţia matematică. hasofer a argumentat că este posibil ca anumite tipuri de configuraţii să existe în orice ansambluri mari de date./ la atacul lui hasofer, rips a replicat că este posibil ca, de exemplu,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Toti si totul in paginile Bibliei? 2.
de Baby Mititelu la: 29/07/2009 11:08:22
/ după aceste evenimente prezise de cod şi mai apoi adeverite, michael drosnin declara următoarele: "În mod cât se poate de limpede, codul nu este la fel ca profeţiile lui nostradamus, nu este ceva de genul "o stea se va arăta pe cer de la răsărit şi un mare rege va cădea" cuvinte ce pot fi interpretate ulterior, astfel încât să corespundă oricărui eveniment care se petrece în realitate. nu, aici este vorba de detalii la fel de precise ca acelea din ştirile transmise de cnn, toate acestea fiind descoperite înainte ca evenimentul să se producă."/ teoria lui rips despre codul biblic consideră biblia ca o gigantică grilă de cuvinte încrucişate. pentr  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Toti si totul in paginile Bibliei? 1.
de Baby Mititelu la: 29/07/2009 10:57:11
codul bibliei/ "iar tu daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul lumii."/ daniel, 12:4./ cercetările unor oameni de ştiinţă au confirmat, în ultimii ani, o ipoteză (de altfel mai veche, dar nedemonstrată) care susţinea că în biblie există inclus, alături de informaţiile spirituale evidente şi un anumit cod secret care poate dezvălui evenimente care au avut loc cu mii de ani după ce a fost scrisă biblia. / / / codul biblic a fost descoperit în versiunea originală a bibliei, în limba ebraică, în vechiul testament.. / cel care a descoperit codul biblic este dr. eliyahu rips, care este la ora actuală unul din cei mai m  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Descarcare gratuita de carti digitale
de Intruder la: 29/07/2009 08:50:50
pentru cine este interesat: / http://virtualitera.freeweb7.com/site// ...cu placere. :d / /
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...