arhiva: 31/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Picturi murale la Oslo
de adynet1 la: 31/07/2009 21:28:12
<table style="width:auto;"><tr><td><a href="http://picasaweb.google.com/lh/photo/wnhvaattvrzaulcojqb4dq?feat=embedwebsite"><img src="http://lh5.ggpht.com/_byxsm5f65f4/sl4g1gw-3wi/aaaaaaaabhs/lxzmldnwbka/s800/scandinavia%20458.jpg" /></a></td></tr><tr><td style="font-family:arial,sans-serif; font-size:11px; text-align:right">de la <a href="http://picasaweb.google.com/adynet1/scandinavia?feat=embedwebsite">scandinavia</a></td></tr></table>/ <table style="width:auto;"><tr><td><a href="http://picasaweb.google.com/lh/photo/qopoxjjldvckrar8grhpda?feat=embedwebsite"><img src="http://lh5.ggpht.com/_byxsm5f65f4/sl4gkpf-y2i/aaaaaaaabhg/mjyizlleqg0/s800/scandinavia%20455.jpg" /></a></td></tr><tr><td s  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Ea a murit - 7
de modigliani la: 31/07/2009 20:24:48
/ se întâmplă uneori, sau poate este un fenomen natural şi previzibil, nu o să ştim niciodată dacă adrian leverkuhn a fost iubit sau doar tolerat de creatorul ori biograful său, ca cel care zămisleşte un personaj ori descrie o succesiune de evenimente cu caracter biografic, nici asta nu vom şti niciodată, dacă un personaj a existat vreodată cu adevărat ori a fost pur şi simplu inventat, să atingă un prag critic de indiferenţă, aversiune ori chiar silă, pentru cel a cărui viaţă o descrie ori pentru cel pe care într-un exces de pasiune l-a inventat. acest fapt, cât de poate de banal în aparenţă, are în ceea ce priveşte dinamica acestei povestiri, ori biografii,  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Dubrovnik -1-
de Yuki la: 31/07/2009 16:59:49
turism la un alt nivel/ nu stiu cine i-a invatat, cine i-a scolit, dar serviciile din dubrovnik, croatia, sunt impecabile. totul este alb, de la asternuturi si prosoape pana la fetele de masa la restaurante si gresia din baie, iar felul in care esti tratat te face sa-ti fie rusine daca nu lasi bacsis sau nu revii a doua oara. m-au impresionat extraordinar de mult chelnerii care stiu sa-si vanda marfa, te agatau din strada, discutau cu tine fara sa fie agasanti, foarte amabili, mereu zambind, gata sa-ti dea si luna in farfurie, fara sa se injoseasca sau sa braveze. toti, fara exceptie, vorbesc cel putin engleza (majoritatea si italiana, franceza, unii chiar si putina germana sau spaniola), p  ...continuare .
10 comentarii
modifica
LA DRUM..
de adynet1 la: 31/07/2009 12:39:06
- fă-mi te rog loc lângă dumneata!/ - da,da, cu plăcere/ - sper că nu vă strivesc…ce să fac dacă sunt aşa grasă?/ - nu,nu…e o.k/ - vă deranjează mirosul de ceapă?/ - nu, nu…/ - vrei şi dumneata una..că merge la slană..vrei?/ - nu, nu…/ - hai, nu te jena!/ poate vrei din chiftelutele astea? sunt cu usturoi. eu întotdeauna sunt pregatită pentru la drum…/ - am servit déjà dejunul…/ - te pomeneşti că şi la ţuica mă refuzi…/ - eu nu beau…/ - nu bei, nu mănânci…ce treabă mai e asta? ai bre, o batistă, ceva?/ uite c-am uitat şerveţelele…m-am umplut de grasime…las' că mă şterg cu codrul ăsta de pâine, că tot eu îl mănânc…nu-i frumos, da  ...continuare .
25 comentarii
modifica
un sir
de INSULA ALTUIA la: 31/07/2009 12:15:18
am intins zilele pe caldarim/ cele petrecute cu tine/ unele lucesc ca niste stele inghetate/ de dincolo de cercul polar geruit/ altele scapara precum focul/ unele imi produc emotii si frica/ altele strapunse de fulgere./ sunt zile palide scaldate-n lacrimi/ cristale moi care curg fara vrere / unele sunt apropiate ca doua singuratati/ zboara cu aripi frinte/ peste covorul verde/ una s-a asezat intr-un sertar/ atrofiat al inimii.
15 comentarii
modifica
Dialog de vara...
de adynet1 la: 31/07/2009 10:27:34
- spune-mi! ce vrei?/ - cine eu?/ - păi nu tu m-ai atins pe fesă?/ - era din greşeală/ - las' ca ştiu eu…/ - "Şi era moale"…/ - neruşinatule!/ - "Şi elastică"…/ - Încetează!/ - te rog să ma ierţi, am exagerat…/ - da, aşa sunteţi toţi. mintea va este în chiloţi…/ - de ce vorbeşti aşa?/ - păi nu aşa e? Şi vă şi grăbiţi să vă scuzaţi, de parcă aţi făcut o crimă/ - da, dar…/ - Încalziţi femeia şi va luaţi talpaşiţa/ - adică tu?.../ - sunt femeie, da/ - deci?…/ - deci da, eşti timid şi prost ca toţi barbaţii/ - sunt bărbat, dar respect femeia/ - eşti laş şi crud!/ - n-aş fi crezut că…/ - aşa sunteţi voi…nu vă asumaţi răspun  ...continuare .
66 comentarii
modifica
Moldova puncteaza
de 1brasovean la: 31/07/2009 10:14:03
motto: "comunismul nu este iubire. comunismul este un ciocan pe care il folosim pentru a zdrobi dusmanul" - mao zedong/ / am urmarit nu neaparat cu sufletul la gura (dar interesat) ce se intampla acolo. / nu am informatii de calitate de la fata locului, verificabile si opozabile altor informatii de sens contrar, dar putem identifica unele ipoteze - fie ele si presupozitii - cum ar fi:/ a. campania electorala: nu am citit deocamdata un raport final, detaliat, privind modul de desfasurare a acestei campanii pentru alegerile din 29 iul. 2009. in lipsa unui asemenea document nu putem vorbi decat in teorie despre o libertate autentica a alegerilor. in fine, alegeri/campanie fiind  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: