arhiva: 08/07/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cum murim?
de cactus la: 08/07/2009 22:28:59
rar mai mor batranii cu copiii la capatai. de obicei mor singuri, sau cu o infirmiera la capat. / v-ati gandit cum va fi in cea din urma clipa?/
58 comentarii
modifica
reclamă sport.ro
de cuminte la: 08/07/2009 20:57:03
uitându-mă zilele astea pe un canal sport, am rămas înmărmurită de ceea ce am văzut./ bucătărie, dimineaţă, o fetiţă cu ochişori albaştri candizi aşezată-n scăunel./ intră valvârtej o cucoană c-un halat de baie pe ea, întrebând: "Ţi-e foame, mami? ce vrei de aici?", arătând spre un bol plin cu fructe./ copila spune "banana" şi o ia din coş. cadrul se opreşte preţ de o secundă pe banană care apare flăncuită de-o parte şi de alta de 2 mere, sugerând în mod evident un membru erectil şi anexele sale./ imediat dama smulge banana din mâna micuţei zicând pe un ton de ar înţelege mesaju' şi badea gheo din fundu' curţii: "banana e pentru mamiiiiiiiii şi fa  ...continuare .
35 comentarii
modifica
pentru ca
de fijahul la: 08/07/2009 20:47:05
a plouat doua ore, iar bulevardul ce duce spre gară e ceţos şi întunecat. de pe o bancă maro aud două glasuri vesele:/ -de ce trebuie să cad din cer de fiecare dată când te văd?/ -pentru că mă iubeşti, şi pentru că te iubesc. pentru că e frumos, pentru că mi-e dor de tine,pentru că îmi place să te văd căzând…/ -a meritat, nu mai sunt întreg dar a meritat…ştii nu mai avem mult…/ -nu…nu mai avem…vino mai aproape…/ un observator atent ar fi putut vedea cum două picături de apă, ce coborau agale şi paralel pe speteaza băncii, se unesc devenind una …. până când, brusc şi necruţător dispărură sub o eşarfă ţinută de o mână gr  ...continuare .
5 comentarii
modifica
reclamă sport.ro
de cuminte la: 08/07/2009 20:28:48
uitându-mă zilele astea pe un canal sport, am rămas înmărmurită de ceea ce am văzut./ bucătărie, dimineaţă, o fetiţă cu ochişori albaştri candizi aşezată-n scăunel./ intră valvârtej o cucoană c-un halat de baie pe ea, întrebând: "Ţi-e foame, mami? ce vrei de aici?", arătând spre un bol plin cu fructe./ copila spune "banana" şi o ia din coş. cadrul se opreşte preţ de o secundă pe banană care apare flăncuită de-o parte şi de alta de 2 mere, sugerând în mod evident un membru erectil şi anexele sale./ imediat dama smulge banana din mâna micuţei zicând pe un ton de ar înţelege mesaju' şi badea gheo din fundu' curţii: "banana e pentru mamiiiiiiiii şi fa  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Domino
de modigliani la: 08/07/2009 20:17:48
/ am pe masă o carte de versuri/ a unui confrate mai norocos decât mine,/ (s-a sinucis la viena prin şaizeş’doi ori a murit de ftizie-n catacombele parisului,/ nu-mi amintesc prea bine/ acest amănunt important al vieţii sale,/ dar asta-l face cu atât mai mult poet)/ şi atârnată de un perete,/ (vă închipuiţi, nu s-ar potrivi un colţ de cer pentru asta)/ diploma de poet amator şi ocazional/ obţinută cu greu la un cenaclu/ ş-asta doar pentru că una dintre poetesele,/ ori muzele din juriu,/ îşi desfăcuse coapsele,/ cu greu şi din milă,/ exact în seara aceea/ când dumnezeu mi-a spus că mă iubeşte/ şi pentru prima dată în viaţa asta/ mi s-a făcut frică./ din c  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Cochetaria masculina
de Honey in the Sunshine la: 08/07/2009 18:41:47
citeam ca pentru industria cosmetica, barbatii reprezinta 28% din cota de piata (care de altfel e in crestere)./ de curiozitate va intreb care credeti ca sunt obiectele/produsele de toaleta masculine care sunt "must have" si care in schimb duc un pic spre efeminare?/ de exemplu: lama de ras si sapunul cred ca suntem cu totii de acord ca sunt neaparat necesare. dar balsamul aftershave, parfumul, gelul de curatat fata, cremele anti-riduri, ceara de depilat?/ parerile sunt bineinteles subiective si inofensive, ca doar nu punem la punct un proiect de lege :)/
159 comentarii
modifica
lecţia despre plutire şi gol
de Sancho Panza la: 08/07/2009 15:57:13
să considerăm că ne naştem cu toţii la ora amiezii / într-o zi sclipitoare de vară / pe o planetă / de păpădie / unde orice frică s-ar fi ridicat înspre ceruri / ca un parfum / de smirnă şi crini. / să presupunem că nu ne rămâne altceva de făcut / decât să trăim fericiţi / să ne iubim să facem copii plutitori să împletim coşuri / în care peştii s-ar arunca singuri / unde păsările şi-ar face de bunăvoie cuibare / că aici vom desemna prin sufragiu / un dumnezeu dinamic & cool / oferindu-i pentru necesare întrupări periodice / o scară luuuungă / de păpădie. / şi totuşi / la un moment dat / va strănuta cineva. / e inevitabil. / şi-n cea mai bună  ...continuare .
33 comentarii
modifica
ITI SADE RAU!
de Tot Areal la: 08/07/2009 15:07:44
in timpul plimbarii de pranz cu catelul ma intalnesc cu un fost subaltern: / -sa traiesti, nea ___! / -iti sade rau,sefu'! / imediat ma uit de sus in jos: oi fi murdar pe fata, slitul descheiat din greseala, nu m-am spalat pe picioare... / -nu este nimic, numai ca nu se cade ca un om ca mata, care ai fost inginer si seful nostru sa plimbi un catel! / mentalitate de provincie, unde fiecare se cunoaste cu fiecare. / bineinteles ca ma fac rosu la fata, tensiunea creste brusc, ma apuca iar amocul, de data asta cu partea nebuna a lui. / si atunci, imi rasuna in mnte cuvintele lui picky:''ti-ai luat pastila?''/ asa ca am raspuns foarte calm:/ meseria de inginer am practicat-o peste trei decenii  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Bad Music Radio - radioul muzicii de prost gust
de Daniel Racovitan la: 08/07/2009 11:33:34
o colectie de... muzica proasta sub limitele decentei:/ <a href="http://www.zonicweb.net/badalbmcvrs/badmusicradio.htm" target="_blank">http://www.zonicweb.net/badalbmcvrs/badmusicradio.htm</a>/ daca nu mai suportati vreo melodie, apasati pe butonul "zap"/ plus un bonus: cele mai ridicole coperti de albume, ever (comentariile sunt geniale):/ <a href="http://www.zonicweb.net/badalbmcvrs/hallofsh.htm" target="_blank">http://www.zonicweb.net/badalbmcvrs/hallofsh.htm</a>/ (dati previous/next, sunt 30 de pagini)/ have fun :))
7 comentarii
modifica
le cafe
de Maximilian Serban la: 08/07/2009 11:24:26
cred ca vorbeste de la sine :)/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-usr9ap41r8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-usr9ap41r8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
16 comentarii
modifica
REMEDII
de Tot Areal la: 08/07/2009 10:58:31
sa nu imi spuneti ca trebuie sa emigrez in siberia sau in alaska, nu am neamuri acolo si nici nu intentionez sa plec in tarile mai reci!/ remediile estivale ar fi:/ 1.aerul conditionat, insa datorita lui am recidivat o infectie pe care o credeam stopata de mult la sinusuri;/ 2.dusurile, care racoresc pentru o perioada, de-mi vine uneori sa-mi mut vara domiciliul in baie;/ 3. bauturile nealcoolice reci, pe care le transpir imediat si mi se pare si mai cald afara./ imi aduc aminte despre irak si despre batranii arabi, care sedeau la umbra si consumau cantitati industriale de ceai arabesc foarte fierbinte si foarte dulce!/ sa nu uitam ca in irak caldura era uscata si orice pic de transpiratie se  ...continuare .
31 comentarii
modifica
SALUTARI TUTUROR!
de cry3772 la: 08/07/2009 10:58:20
fiti binecuvantati!
29 comentarii
modifica
Linii
de inshade07 la: 08/07/2009 10:56:34
într-un cer,/ un alt cer/ plouând/ din oraş în oraş,/ din curcubeu în curcubeu,/ din fiecare al doişpelea cuvânt/ (pus sub frunte/ drept fereastra/ drept sfânt)./ si iată:/ un pom se măsoară cu un pom/ un câine se măsoară cu un câine/ un infinit se măsoară cu un infinit/ si întotdeauna/ o balerina se măsoară cu o balerina./ plus minus plus,/ plus minus/ plus plus,/ linii intre noi./ / tu deschizi umbrela/ si iţi aduni restul de elemente/ ramase nemăsurate./ / (inima mea nu se măsoară cu inima ta,/ sângele meu nu se măsoară cu sângele tău)/ / tu închizi umbrela,/ eu nu./ / intre noi linii/ si al doişpelea cuvânt/ de pus sub frunte/ drept fereastra/ drept  ...continuare .
7 comentarii
modifica
credeti?
de l1cur1c1 la: 08/07/2009 10:22:45
credeti ca exista soarta? credeti ca totul a fost scris demult? sau credeti ca viata e facuta din examene, multe examene, pe care unii le trec cu brio, la care altii triseaza, dar ies cu bine. altii pica, se plang, contesta. unii pica, isi asuma acest lucru merg mai departe. viata e examen/examene?
21 comentarii
modifica
Are we ever alone?
de GloriaVictis la: 08/07/2009 09:12:25
aproximativ cinci procente din telefoanele mobile din romania sunt ascultate de catre persoane fizice./ sursa: gardianul.ro/ daca gugalesti "spionare telefon", in 0.05 sec ti se intorc aprox. 26.600 rezultate, majoritatea oferte de vanzare/ instalare de softuri care pot transforma un telefon mobil in "spion"... 'jde anunturi pe 'jde pagini web propun solutia ideala pentru: depistarea partenerului infidel; supravegherea copilului; supraveghere partener de afaceri; monitorizare angajati/ nici macar nu costa mult: cateva zeci sau sute de euro, iar instalarea e treaba de cateva minute. generosi, unii ofera la pachet cu acest soft inca unul: solutia ideala pentru monitorizarea  ...continuare .
26 comentarii
modifica
cum judecati omul?
de anisia la: 08/07/2009 06:47:47
se zice ca haina il face pe om. si din cauza asta multi judeca omul dupa vestimentatie, la prima vedere./ altii dupa pozitia sociala. altii dupa zambet. altii dupa miros. etc./ voi cum judecati omul? ce criterii, ce rosturi, cat timp luati pana va dati verdictul?/ intreb asta pentru ca la mine la scoala e un nene care lucreaza la cantina, spala vase. timp de doi ani am crezut ca asta e meseria lui. ii stiam numele, ii zambeam frumos la buna dimineata si treceam mai departe. nu era treaba mea sa ma intreb de ce lucreaza la spalat de vase, nici sa-l descotorosesc. asa ca niciodata nu l-am intrebat ce si cum. l-am rostuit in mintea mea ca fiind 'nenea care spala vasele'si mi-am vazut mai dep  ...continuare .
88 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...