arhiva: 10/08/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Papagali?
de petretuteavsnietzsche la: 10/08/2009 21:19:47
stirile protv imagini spectaculoase! tornade devastatoare la malul marii negre! vezi video! 10:58 am 29kb/ mail primit / http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/vom-mai-vedea-tornade-ca-cea-din-marea-neagra-cred-specialistii.html/ bun. unde mama draq e devastarea? voi o vedeti? ca... oricat benoclez nu pot decat sa spun: o mini tornada sau o tentativa de tornada sau un limbric de tornada. nicidecum tornada devastatoare. deja intuiam. chiar asa disperati is astia... nu le zic mass media ca nu-i ii pot incadra acolo. cred ca "disperati de viata" le pot spune sau... disperati dupa rating. iar imi simt asaltat intelectu. astia au impresia ca stau de vorba cu badea gheorghe. is ridicoli de-a  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Utilizatorul 'lavdyi' a fost confirmat
de admin la: 10/08/2009 10:44:06
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/11385'>lavdyi</a>, am decis sa il confirm.
comenteaza!
modifica
Utilizatorul 'amarut' a fost confirmat
de admin la: 10/08/2009 10:43:18
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/26765'>amarut</a>, am decis sa il confirm.
1 comentariu
modifica
Utilizatorul 'paradox' a fost confirmat
de admin la: 10/08/2009 10:42:29
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/27690'>paradox</a>, am decis sa il confirm.
1 comentariu
modifica
Zi de practica
de fijahul la: 10/08/2009 10:19:22
alarma sună necruţătoare, anunţându-mă ca e nouă jumate, şi ar trebui să deschid ochii. aşa şi fac, apoi caut telefonul opresc alarma şi adorm numaidecât. zgomotul de apă curgând tare la chiuvetă mă trezeşte, privesc tâmp cu ochii deschişi doar pe jumătate la noul coleg de cameră ce-şi pregăteşte tacticos micul dejun, e unşpe…şi el s-a trezit de curând…/ -neaţa şi poftă mare!/ -merci!/ dau cu apă pe ochi, cu ocazia asta observ că la chiuvetă curge numai apa caldă./ am ajuns la firma de instalaţii, si am păşit în sediu în râsetele meseriaşului. claude./ -pune mâna pe patru apometre, două de rece şi două de caldă, ia plumbi, şi sârmă  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Prietena Domnului Arhitect Daniel Alexandrovici
de philo la: 10/08/2009 02:18:52
/ prietena domnului arhitect daniel alexandrovici/ ./ mariuca o chema... se cunoscusera in casa unor prieteni comuni. el era dupa un divort, ea dupa o dureroasa despartire de un prieten cu care traise necasatorita multi ani. se asemanau in multe. ambii erau trecuti prin scoli de buna calitate, ambii erau independenti d.p.d.v. material si matrimonial si mai si aveau sfere comune de interes intelectual. ceva nu mergea, totusi si intr-o buna zi domnului arhitect daniel alexandrovici o lua deoparte pe prietena lui, doamna avocat maria cernescu si iata ce i-a spus:/ "mariuco! stii, m-am gindit la noi. iaca, suntem impreuna de aproape un an si simt ca relatiile dintre noi nu mai sunt cum erau la  ...continuare .
25 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...