arhiva: 11/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Marele mister.
de sami_paris74 la: 11/08/2009 15:00:39
daca te doare vastul (tiganeste màna),ochii,nasul,picioarele,sufletul,atunci inseamna dragele mele pralutze(fratiori),ca toate aceste dureri fac parte din durerea fizica si morala./ durerea este doar o slabiciune care paraseste corpul.dupa ce durerea a parasit corpul,corpul simte asa o fericire deplina,o mingaiere interioara care porneste de la tàlpile pecioarelor si ajunge pina sus la cerveau(creier)./ dar ce sens au aceste ginduri,aceste framintari sufletesti?/ pai cum sa va spun?/ eu l-am cetit pe mare felozof hemanoila kant,felozoful ala cu "cretica ratiune pure si cretica filozofiei pure"/ de cind l-am cetit pe felozoful asta ,eu nu mai am somn si nici fericire deplina. trebe sa descop  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Povestea d-lui Arhitect Daniel Alexandrovici
de philo la: 11/08/2009 11:00:24
povestea d-lui arhitect daniel alexandrovici / */ domnul arhitect daniel alexandrovici mi-a povesti mai deunazi o intimplare din tineretea lui si o astern pe hirtie caci mi-a placut./ iat-o:/ "in ziua de astazi imi este greu sa inteleg pe copilul care am fost in urma cu patruzeci de ani. pe atunci eram cunoscut ca "danut" si mai erau care adaugau "poznashul". danut poznashul, asta eram eu. in vara anului 1957 mi s-a intimplat o poveste in urma careia mi s-a mai adaugat la nume ceva - "danut, poznashul cel norocos". de atunci eram numit fie ca "norocosule", fie ca "poaznashule" si "danut" ma numeau doar parintii si sora mea mai mica, domnul sa-i ierte pe toti. primele doua alternative erau fol  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Am ras-o!
de 1brasovean la: 11/08/2009 09:52:02
bun. / avem o tara de o iremediabila frumusete, a noastra, ro. / care tara in toamna isi cheama cetatenii la vot, pentru alegeri de presedinte. ca o fi domnul de acum, ca o fi un alt domn, om vedea cine-si aseaza cu tandrete bucile-n fotoliul de prim cotrocean./ ce ma pune serios pe ganduri este altceva: faptul ca niciun candidat nu propune ceva concret, (cum ar fi) un proiect pentru romania. / ca ar fi acest proiect unul politic (sau mai degraba politic), ca ar aseaza romania institutionala altfel, ca s-ar adresa unui domeniu considerat prioritar pentru noi, de sustinut si dezvoltat in urmatorii 5-15-20 de ani, ar fi ceva. dar nu este. / nici nu cred ca va fi. nu are cine, nici din  ...continuare .
20 comentarii
modifica
ZIUA CAFENELEI.COM
de Tot Areal la: 11/08/2009 09:02:36
cuvant introductiv =/ asa este doamnelor si domnilor, cafeneaua.com implineste maine 6 ani de activitate( confirmat de admin.), prima confa o puteti gasi aici:/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/3/e-cald-moncher/1/ partea oficiala/ urarea = la multi ani! cu completarile dvs de rigoare mai mestesugite decat a mea!/ cadoul = / <a href="http://www.glitter-graphics.com"><img src="http://dl.glitter-graphics.net/pub/1087/1087571cmreegrl2y.gif" width=120 height=80 border=0></a>/ imnul cafenelei = il puteti gasi aici:/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/12468/imnul-cafenelei/1 ( merci, intruder!)/ melodia cafenelei = / <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.  ...continuare .
71 comentarii
modifica
joc
de cosmacpan la: 11/08/2009 02:59:10
/ gânduri fără cuvinte/ turmă de stele rătăcind mai mereu calea laptelui/ dau năvală, înconjurându-mă, / ca un roi de albine./ dacă aş începe să mă agit ca să le sperii/ aş cădea sub povara zumzăitoare/ dar aşa, prefăcându-mă că nu ştiu nimic (şi le păcălesc)/ le apuc, unul câte unul (gândurile)/ şi ne jucăm de-a şoarecele şi pisica/ până le obosesc bine/ şi le las fără suflare / pe pragul buzelor./ de cele mai multe ori adorm fără să bag de seamă/ când le-am terminat (gândurile, nu cuvintele)/ dar nu-i bai, / mâine-i o nouă zi/ şi alte gânduri, roiuri, minute.../
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: