arhiva: 12/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ea a murit - 10
de modigliani la: 12/08/2009 22:49:22
/ cap. ii mic studiu despre zidari / / aparent inexplicabil, zidarii se înmulţesc excesiv pe faţa pământului şi evidenţa acestei anomalii ne impune o tratare exhaustivă, evident gradul de dificultate datorat absenţei unui precedent care la timpul său să fi fost încadrat de persoane mult mai competente este cât se poate de ridicat, a fenomenului. pentru cei mai puţin familiarizaţi cu semnificaţia cuvântului zidar, cât şi pentru simplificarea implicaţiilor pe care această meserie le prezintă în evoluţia calitativă a povestirii despre un comisar, moartea atât de familiară fiecăruia dintre noi şi lumina strălucind obsedant în ochii lui jeanne, vom spune, cât se  ...continuare .
2 comentarii
modifica
hai sa facem un concurs!
de zaraza la: 12/08/2009 21:31:37
nu stiu voi, dar eu ma plictisesc copios pe aici, lately. nici n-am idei de confe geniale, de unde nu e, nici dumnezeu nu cere. / totusi, hai sa facem un concurs, sa mai invioram spiritele, poate iese un scandal palpitant, ca la toate concursurile! ceva nou, nu literatura, nu miss/mister, nu photo - astea sunt, oricum, deja pe rol. / idei de concurs? anybody?
60 comentarii
modifica
Dialog surd
de adynet1 la: 12/08/2009 19:46:08
Îi văd zilnic de pe terasă …par de-aceaşi vârstă. se-ndreaptă spre banca lor din parc, ea cu paşi mărunţi sprijinită de un dispozitiv pe rotile, el, ceva mai în spate urmărind-o cu atenţie. ea se-aşează pe bancă încercând să-şi găsească o poziţie potrivită. el rămâne în picioare şi-i vorbeşte. ea se clatină înainte şi-napoi fără a scoate o vorbă./ două limbi diferite: una se numeşte alzheimer cealaltă, dumnezeu ştie ce... sunt prea departe pentru a-l auzi./ se-aşează lângă ea. mâinile lui participă, dând nuanţe active poveştii…nu e sigur că-l întelege, dar continuă în limba lui. Într-un târziu se opreşte.o mângâie pe păr, o săru  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Perceptie aspura singuratatii ^^
de happyshadow la: 12/08/2009 19:20:56
este o nerozie sa spui ca fara dragoste nu exista fericire./ fericirea exista, insa nu este acea fericire absoluta ci doar zambete superficiale si rasete parca isterice, dar totusi asa percepi acea stare de pur extaz atunci cand esti singur...ratacesti solitar pe aleile pline de frunze si iti inchipui ca te bucuri de toamna,dar sufletul iti e gol.privesti pe geam cum ninge si crezi ca te bucuri ca a venit iarna , dar inima iti e inghetata.tragi aerul proaspat al primaverii in piept si esti convins ca adori verdeata si florile ,dar plamanii tai nu respira aerul pur ci doar fumul de tigara, te scalzi in razele solare si iti imaginezi ca esti relaxat si ca te bucuri de viata, dar suspini la vede  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Braila de alta data
de philo la: 12/08/2009 15:49:14
braila de alta data/ sa-i spunem nostalgie/ prin vara lui '51 era atunci cind am fost trimisi de politehnica iasului la galati pe chestie de "practica in productie". mi-a placut galatiul si, in special, parcul acela mare martor tacut al intalnirilor nocturne cu domnisoare binevoitoare de acolo. a doua zi ma prezentam adormit la "slujba" si maistrul la care fusesem repartizat isi soptea blind in barba: "deh, si noi am fost tineri" si-mi facea loc de un pui de somn intr-un cotlon acolo./ intr-o zi am plecat sa vad si braila. frumos oras si el. da, braila. lacul sarat - braila. o minunatie de loc. femei si fete de o parte, noi de alta si la miloc gardul acela de scanduri cu ochi lipsa. stareai  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Material de contre
de petretuteavsnietzsche la: 12/08/2009 15:45:21
aforisme fara diacritice. trantite... asa in pagina./ pana si raportarea la un copac este mai benefica decat raportarea la unii oameni. copacul, mult mai des decat omul, radiaza verticalitate./ un prost, ar face bine sa nu faca prea multa scoala, pentru ca e posibil ca dupa o vreme sa se creada destept./ in sistemul democratic se respecta parerile eronate (de dragul liberei expresii). valoarea sacrificata in detrimentul libertatii./ raportarea la eternitate extirpa frustrarea./ nici prostul nici desteptul nu suporta adevarul. cand se intalnesc, amandoi raman stupefiati./ exista patru tipuri de oameni: geniali, destepti, prosti si foarte prosti – fiecare cu ascendent si descenden  ...continuare .
4 comentarii
modifica
cotidian
de valysan la: 12/08/2009 15:19:23
mă uit ca la muzeu în galantar/ şi gust de plută mă inundă-n gură/ privesc ca într-o peşteră în buzunar/ şi-apoi în ochi la comerciantul ce mă fură/ mă uit pe fluturaşul de chenzină/ căzut ca pradă unei mici paralizii/ de pe bancnote îmi zâmbesc portrete gri/ pe limbă mi-aş dori gust de benzină/ mă uit într-o vitrină de pantofi/ gândindu-mă la obiecte funerare/ înjur televizorul plin de filosofi/ şi-n gură am un gust de disperare/ mă uit la oameni ca la nişte trestii/ sau ca la miezul încuiat în nucă/ şi scurs ca de pe colţii unei bestii/ mi s-a depus pe talpă gust de ducă/ pe autostrada inimii năucă...
6 comentarii
modifica
Devla "aveloso bario decreto"
de sami_paris74 la: 12/08/2009 15:00:29
la inceputul lantului evolutiv,dumnezeu (baro devla)marele dumnezeu,a zis:din fotosinteza asta voi creea un tigan si un dac./ oala era gigantica , plina cu supa terestra,a pus devla ceva ierburi ,adica spirogyra,equisetum telmateia,spiroketa palida,ficus elastica heveia brasilisens.asa a creeat pe dacul modern si pe tiganul elasticus sparlitus shutitorus-manglitorus./ amindoua specii aveau sa traiasca in armonie si fratie timp de mai multe secole,chiar pe teritoriu daciei de altadata./ aceasta unire mai puternica decit unirea principatelor rominesti sub domnia lui alexandru ioan cuza,a avut si are si la ora actuala o influenta negativa la crearea marelui stat romànesc ./ procesul de viata de  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Contele Paienjenula
de happyshadow la: 12/08/2009 14:44:52
intre fiii codrului,tesatura fina,/ un paianjen-si coase panza in simetrice modele./ cei opt ochi plini de sadism cauta acum o cina./ o naiva musculita se ivi dintre nuiele/ si se prinse-n a lui panza. / din "baz-baz!"se-ntelegea numai durere../ "-o,prea nobile vampir,lasa-ma in viata,/ rogu-te nu ma-ntepa!lacrimi ii curgeau pe fata./ dar hainul insetat o reduce la tacere/ infigand in corpu-i fraged ,cele doua chelicere.
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: