arhiva: 13/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dilema
de cactus la: 13/08/2009 22:14:17
rar mi s-a intamplat sa ma simt asa de prost ca in seara aceasta. asta pentru ca, diplomata din fire, am grija sa ocolesc situatiile jenante. dar cum de ce ti-e frica nu scapi, m-a ajuns si pe mine una dintre ele./ patrupedul meu voinic este plecat de acasa in misiune umanitara si pazeste casa unor prieteni iar eu ca o mama grijulie, dimineata si seara merg la el, ii dau sa manance si il plimb./ in seara aceasta, putin dupa ora 9, ajung la locul cu pricina si incep ritualul cunoscut. cum il plimbam eu pe strada pustie, brusc se opreste langa o masina parcata in fata unei case si face si el ceva ca omul, pardon, catelul./ eu, blindata cu materialele necesare , cedez ca de obicei genei ci  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Adulter...
de adynet1 la: 13/08/2009 21:01:29
gina este o femeie mare, dimensional vorbind, ce surprinde prin şicul ei rafinat de manechin profesionist. dar nu!…este o simplă funcţionară./ azi mi-a apărut în uşa biroului, plânsă, ştearsă şi în haine negre, sobre./ - iartă-mă că te-ntreb, eşti în doliu?/ - Într-un fel… nu tocmai, vezi…poate altădată./ s-a îndepărtat lăsând un fior rece în urmă./ l-a urmărit timp de trei săptămâni. ideea c-o înşeală o chinuia ca un mecanism medieval de tortură. Îngrămădită pe bancheta fordului ei albastru, lăsa doar ochii şi puţin din păr să se întrezărească, destul pentru a vedea fără a fi văzută. / el intra zilnic în blocul în care locuia mara  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Cura din Cafeneaua.com
de Roman Haduch la: 13/08/2009 16:27:13
mai ieri , ca vasile al lui roaita, napadit de reclame la medicamente pentru digestie, intrucat in stomac , dupa ce manc fornetti, au loc lupte intense si, potrivit producatorului de stimulatori pentru digestie, luptatorii din stomac trebe sa fie bine dopati. asta era in zilele ce trecura. astazi, bag seama ca constructorii varfului criza , nici nu mai baga in seama la liberii nostrii arbitrii care ne vegheaza, ca in jocul vietii sa respectam regulile si sa facem alegeri cele mai potrivite. pe bugetari ii sparie ca-i dau afara din servicii , ca la ruleta ruseasca, 10.000 pleaca restul raman,(un banc din lagar spunea : detinuti , va dau o vese buna. uraaa! uraaa! jumatate din voi pl  ...continuare .
3 comentarii
modifica
CEL MAI CUPLU - concurs de vara
de zaraza la: 13/08/2009 16:27:00
dragi cafegii, / cu aceasta demaram un concurs light, de vara, care speram sa agite spiritele momentan amortite. / scopul concursului: alegerea celui mai cuplu de pe cafenea. (nu exista limite de varsta sau sex). / mod de desfasurare: fiecare propune cate cupluri vrea, cu conditia sa ofere macar un argument existential pentru fiecare cuplu . dupa ce se termina faza propunerilor (sa zicem pana luni dimineata), fiecare voteaza un top 3 al celor mai cupluri de pe cafenea (puntajul este: locul i - 5 puncte, locul ii-3 puncte, locul iii - 1 punct). la final calculam cuplul castigator. / dati-i drumul, faceti propunerile!/ / zaraza
94 comentarii
modifica
angelus *
de happyshadow la: 13/08/2009 13:50:42
ninge! nori perfizi cu haine grele cern aiurea fulgi perfecti, vantul sufla aspru spintecand troiene./ pe mozaicul colorat in tonuri sumbre de albastru-gri sclipesc lampi vinete printre nori./ neaua se asterne in straturi groase peste mediocrul bucuresti./ cercevelele ferestrelor trosnesc la fiecare suflu al vantului.lumina patrunde greu prin sticla murdara si inghetata.parea ca nu se avanta nimeni in potopul alb , dar/ printre blocuri treceau niste cizme mari, carora parca nu le pasa de furia vremii, calcand din cand in cand in gropile acoperite cu zapada./ peste ciubotele murdare atarnau marginile unor pantaloni uzi si prea largi pentru corpul subtirel si slabit ,ce ii purta. paltonul negru  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Qu'est -ce que la vie? Màrul.
de sami_paris74 la: 13/08/2009 11:13:48
in ultima suta de ani am descoperit cu totii lumea invizibila a abundentei microcosmice a vietii care ne inconjoara./ eu vreau ca stiinta sa avanseze cu 300 de ani mai mult datorita unui exemplu./ totusi multe mistere or sa ramina iar progresul stiintei in acest domeniu n'o sa atinga niciodata apogeul./ de ce copiii seamana cu parintii lor?/ de fiecare data cind cineva drag ne paraseste,o alta fiinta vine si ai ia locul!/ exemplu pe care vreau sa-l dau este màrul./ un simplu màr cind ajunge la maturitate incepe sa se usuce si cade la pàmint./ din semintele marului se naste un alt mar cu aceleasi culori cu aceiasi forma si acelasi gust!/ deci viata unui màr este perpetuala,asa se intimpla  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Nelu
de philo la: 13/08/2009 07:29:14
nelu/ nelu se nascuse in ’47./ parintii lui erau la origine din viseul de sus si dupa edictul de la viena nimerisera la auschwitz. fiecare a fost luat cu intreaga familie, dar s-au intors stingheri...supravietuirea lor miraculoasa ar putea umple tomuri intregi. / inainte de razboi erau vecini si dupa razboi se intalnira in iasi si se asesara pe o banca de linga palat./ dupa o scurta conversatie intrerupta de taceri si plinsete aflara ca si celalalt e singurul supravietuitor din familie./ singuri pe lume erau./ fara sa fi fost vreo intelegere intre ei, ambii hotarira ca auschwitzul prea le stirneste amintiri dureroase si, dupa acea prima intalnire, n-au mai vorbit de cele intimplate./ si c  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...