arhiva: 14/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sărut
de modigliani la: 14/08/2009 20:46:13
/ vin lupii/ vin poeţii/ fata de la mac/ şi zâmbetul de plastic/ dealul ăla unde / ţi-am îngropat inelul/ pauza de ţigară/ şi tămâia / aleluia/ strada-i plină de cocoşati/ şi îngeri/ vin strâmbi să ne scuipe/ vin ochi să privească/ în suflet/ în sânge/ în vise scrise-n times new roman/ bold şi doişpe/ între timp mai smucim de câteo/ secundă/ de câte un dumnezeu/ sătul să ne tot audă/ sătul să ne tot iubească/ vin cai de luptă/ şi cavalerul lui durer/ pulberea versurilor/ istoria imperiilor/ (le-am supt de aur toate)/ dansul ploii/ şi dansul războiului/ şi dansul/ ea nu-şi mai mişcă aripile arse în pas de deux pas de trois/ vin bătând un aspru pas  ...continuare .
36 comentarii
modifica
catre admin
de petretuteavsnietzsche la: 14/08/2009 18:37:51
oficial:/ va rog sa verificati userul "batranutragator" pentru ca imi pare suspect. cred ca este o clona./ neoficial:/ (e prea cu fite ca sa vina pe cafenea)
42 comentarii
modifica
my never
de alex andra la: 14/08/2009 17:50:02
noi nu/ vom pleca spuneai/ nu pot să te / mor cât mai sunt/ rouă și pâine/ țipăt de pasăre prinsă în lațul / vremii triste/ adânci/ ochiuri de apă îți tulbură vederea/ narcis altadată atât de frumos amăgitor/ cercurile cerului s-au răcit/ tu rătăcitor prin/ mine moarte femei uitate în oglindă/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qx9br5isrpo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qx9br5isrpo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" wid  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Margareta si Sufletul Fermecat
de diana vlase la: 14/08/2009 15:05:54
toate vrăjitoarele stau în jurul mesei. au mai rămas cinci. erau şase, pe vremea în care ele conduceau lumea. eliza, smaranda şi quilita. eliza are două fete, margareta şi / hestia. smaranda are şi ea o fată. nerissa. Şi mai era quilita, vrăjitoarea sufletelor. toţi holetii veneau la ea cu bijuterii din fildeş de mamuţi, iar ea le ţinea sufletele iubitelor lor legate, până când se întorceau ei din războaie./ / Într-o zi, tânătul casius a venit la uşa quilitei. ducea pe braţe un cufăr plin cu giuvaiere, toate pentru a-i îmbuna inima şi pentru a o îndupleca să îi ferece sufletul unei fete frumoase, pe numele ei, margareta. dar la quilita veneau atâţia băieţi  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ajutati-ma va rog:D
de happyshadow la: 14/08/2009 14:41:32
sunt in clasa a x a si am terminat lista de lecturi pentru vacanta...si ma intrebam daca imi puteti recomanda cateva carti bune?!;;)
17 comentarii
modifica
midriază
de Sancho Panza la: 14/08/2009 11:58:50
atunci vine moartea te bate pe umăr ca un prieten bătrân / şi-ţi întinde o ţigară aprinsă/ / nu te mai smiorcăi fii bărbată muiere/ ori măcelăreşte o ceapă să nu înţeleagă pereţii că plângi apoi / şterge-ţi nasul adună-ţi cu graţie aşchiile / lipeşte-le frumos cu scuipat/ şi dansează/ (scena îngustă cât tăişul de brici)/ tot ce ai învăţat despre tine este că nu poţi trăi fără dragoste / şi asta ustură mai ceva ca un ochi peste care te-a plesnit / trufaş/ adevărul/ ce mama dracului de unde această nevoie vicleană de a simţi veşnic omul în coastă/ mătrăgună din care tot speri că vor izbucni într-o zi / trandafiri/ /
16 comentarii
modifica
coctail (cocteil) pt zaraza
de petretuteavsnietzsche la: 14/08/2009 11:05:40
http://www.adevarul.ro/articole/valoarea-femeilor-in-tara-barbatilor.html/ semnat: ana jitarita/ la asta am zis cam asa “nu inteleg ce cauta articolul de genu printre subiectele grele propuse spre dezbatere. nu dureaza mult si apare articolul “unde isi face eba cumparaturi”. inca o dovada a slabiciunii si tolerantei sistemului democratic dus pana la absurd. nu mai dureaza mult si il vedem pe domnul ctp imbracat in fustita roz facand o analiza a rujurilor lui nicoleta luciu”/ normal ca am fost cenzurat iar domnul adrian halpert scrie urmatorul articol/ http://www.adevarul.ro/articole/sobolanii-de-net.html/ / problema grava este urmatoarea: ditamai andrei plesu nu se asorteaza c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"La vida secreta de las palabras"
de cosmacpan la: 14/08/2009 07:29:19
pe timpurile stravachi existau nenumarate case conspirative - lucrative - de serviciu.../ iata ca nici americanii nu se dau in laturi din a se fofila printre ferestrele noastre aducand toate obiectele prafuite in realitatea noastra:/ "una dintre inchisorile facute de el a fost o cladire renovata aflata pe o strada aglomerata din bucuresti, un alt centru a fost construit intr-un colt indepartat al marocului si care se pare ca nu a fost niciodata folosit iar cea de-a treia inchisoare s-ar fi construit undeva in proximitatea unui alt oras din zona europei de est, sustin surse sub protec­tia anonimatului din cadrul cia. "/ (http://ziarero.realitatea.net/1250196157-enigma_inchisorii_cia_de_la_buc  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ultima tigare
de happyshadow la: 14/08/2009 06:56:40
sa fi tu scrumul / din ultima tigare/ sa fiu eu fumul/ din ultima suflare/ sa geama ingropata-n val/ scriumiera plutitoare/ naufragiind la mal/ si ultima tigare.
17 comentarii
modifica
Inca ma gandesc la un titlu:-??
de happyshadow la: 14/08/2009 06:54:45
asemeni savantului nebun,/ as vrea sa-ti aflu calea,/ ca pe acelasi drum s-apun/ sa aflam fericirea./ asemeni unui diavol surd/ sa iti citesc pe buze,/ sa te inteleg perfect/ si asta sa te-amuze./ asemeni unui meloman/ sa iti ascult cantarea,/ si-n gandu-ti mereu aerian/ sa fiu eu decolarea.
2 comentarii
modifica
dedicat curvelor
de batranutragator la: 14/08/2009 05:11:08
e tihnă ca într-o dragoste mută. ca şi cum din palme / ne-ar creşte două năpîrci care se înghit./ limba mi-e un biscuit dulce / .../ restul in volumul publicat - iubirea e amintirea unui viol.
18 comentarii
modifica
noiembrie
de batranutragator la: 14/08/2009 03:26:55
noiembrie / lucrurile importante mor în mine/ bruma străluceşte de-acum pînă tîrziu/ lăsînd în urmă sunetul unei cutii muzicale / şi impresia că aici începe alt drum/ în cer o gaură un capăt de tunel/ umplut cu vid/ alt capăt umbra mea/ ..../ restul in volumul publicat - iubirea e amintirea unui viol.
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...