arhiva: 23/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ipocrizie vs deztestosteronizare
de petretuteavsnietzsche la: 23/08/2009 22:14:06
spunea petretuteavsnietzsche/ lumea s-a schimbat. hai sa dezbatem probleme mai actuale. / spre exemplu: razbunarea si ipocrizia feminina. cum a luat nastere? in romania... evident!/ relplyca domnisoare/doamnei cuminte/ o fi istorie personală, că unde mă uit numa' mămoşisme văd. :d / mă refeream la bărbatul zilelor noastre care s-a devirilizat vâzând cu ochii şi s-a "deztestosteronizat". :)/ cred ca exista cele doua fenomene./ deci: o invit pe cuminte (in mod special) sa dezvolte. in seara aceasta is cam "hapciupalitic" si cu neuronu beteag astfel incat cred ca ea are posibilitatea de a domina.
67 comentarii
modifica
m-am îndrăgostit de maria dinulescu
de batranutragator la: 23/08/2009 18:22:41
e ora doişpe ţin soarele în palme aşa cum aş ţine o lumînare / la înmormîntarea iubitei. mi se usucă pielea parcă e un cearşaf alb pe sfoară/ .../ restul in volumul publicat - iubirea e amintirea unui viol.
14 comentarii
modifica
Pasagerii pentru cursa Tandarei Londra la poarta 1
de andre_ la: 23/08/2009 17:05:23
un articol publicat astazi in sunday times editia online si preluat si pe realitatea.net descrie cum cetateni romani desfasoara activitati criminale in marea britanie prin trafic cu copii, cersetorit si fraudarea sistemului de ajutor social. articolul face referire in principal la tandarei vazut ca un oras ingrasat cu bani englezi si activitatile politiei londoneze de combatere a fenomenului. / http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article6806484.ece/ http://www.realitatea.net/sunday-times--bandele-din-tandarei-importa-copii-pentru-fraude-cu-beneficiile-sociale-de-5-milioane-de-euro_596302.html/
7 comentarii
modifica
23 august
de cosmacpan la: 23/08/2009 13:14:04
andrei plesu...despre placere/ daca "23 august 1944" poate fi o zi controversata in istoria "romaniei" / iata ca tot 23 august 1948 se nastea nimeni altul decat domnul andrei plesu, care spune:/ "citesc cu placere, imi plac ideile si il caut pe dumnezeu, dar imi plac si carnatii de plescoi, bufoneriile crude, branzeturile rascoapte, cheful, hetaira, romanta."/ deci cu dumnezeu inainte caci tot el spune:/ "cand esti bine dispus, totul ti se pare tolerabil, ierti, iertarea e un chip al bunei dispozitii"/ sa curga buna dispozitie pentru ca "la multi ani!" ii vom ura cand vom inchina o cupa la cotroceni
17 comentarii
modifica
S..amson si Dalila.com
de cosmacpan la: 23/08/2009 13:02:32
de tot ce vieţuieşte, ceruri, feriţi a sorţii carte / să-şi vadă doar prezentul, dar nu şi mai departe. / (alexander pope)/ "trahanache: (foarte politicos) poftim, poftim, stimabile!/ tipătescu: cine să fie?/ zoe: un străin?.../ trahanache: (coborând) dă-mi voie, joiţico, să-ţi recomand pe d. agamiţă dandanache!/ zoe şi tipătescu: dandanche! (complimente.)/ trahanache: candidatul nostru!... adică ce mai candidat! alesul nostru./ dandanache: (vorbeşte peltic şi sâsâit) sărut mâna... Şi domnul? bărbatul dumneei?/ trahanache: nu, eu sunt bărbatul dumneei, dumneei este nevasta mea, cum am avut onoarea să vă recomand.../ dandanache: Şi d-voastră?  ...continuare .
4 comentarii
modifica
somn usor!
de furnic la: 23/08/2009 10:45:08
dormi linistita copila dulce...in noaptea asta il ai langa tine...in noaptea asta stii unde este...dormi linistita copila...inchide ochii si dormi...in noaptea asta nu va pleca nicaieri...in noaptea asta e al tau...dormi copila,dormi...in noaptea asta iti va mangaia parul..in noaptea asta...te va iubi...dormi copila, linistita...dormi ....doar in noaptea asta...
20 comentarii
modifica
Evanghelia dupa Yehuda, II
de philo la: 23/08/2009 10:30:26
evanghelia dupa yehuda ii/ am intitulat primul mesaj cu "evanghelia lui yehuda", insa "dupa" e mai corect caci cel gasit este o traducere din sec. iii deci nu a fost scris de yehuda. poate ca yehuda a scris originalul in aramaica, nu stiu./ intentia mea aici este sa alatur textul din nt referitor la relatiile hristos-yehuda cu cele publicate pe net despre evanghelia dupa yehuda pt. a face citeva ipoteze./ primul meu mesaj nu a adus multe raspunsuri si acum inteleg motivul: chestiunea a mai fost tratata aici cel putin de doua ori, asa ca primul meu mesaj este, in parte, inutil. nu asa si prezentul mesaj, cred eu./ hai sa incep:/ primul link {in englezeste} este scris de catre peter levine si  ...continuare .
9 comentarii
modifica
PARCELE ( MOIRELE)
de Tot Areal la: 23/08/2009 10:27:42
moirele sau parcele formau o triada, fiecare cu cate o sarcina concreta: clotho, care deapana firul vietii; lachesis, care-l masoara si atropos care taie firul si pune capat vietii. nici una nu putea lucra singura: un fir poate fi depanat, dar nu la nesfarsit si fara nici un scop; sau daca nu e depanat nu avem ce masura si taia...fiecare in parte ar fi fost o femeie interesanta, impreuna erau cele mai puternic si onorate zeite./ moirele, parcele au prorocit, cand meleagru avea doar o saptamana, ca va muri cand un taciune de pe vatra mamei sale va arde pana la capat. i-au prezis soarta- clotho, ca va fi nobil,-lachesis, ca va fi viteaz si atropos, cand va muri./ mama lui meleagru, dorind c  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...