arhiva: 24/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tacerea Mieilor
de petretuteavsnietzsche la: 24/08/2009 15:06:21
nicidecum "romeo si julieta" cum s-a denumit neoficial de catre judecatori "crima de la medicina"/ stiu ca a mai fost dezbatuta. insa vreau o retrospectiva in varianta cafegista... dupa ce am urmarit evolutia din perspectiva forumistilor./ http://www.adevarul.ro/articole/timisoara-petitie-online-pentru-studentii-acuzati-de-crima.html/ http://www.adevarul.ro/articole/timisoara-povestea-crimei-se-vinde-pe-net.html/ / alte materiale puteti cauta pe net./ ce ma intereseaza pe mine. pt ca vad ca o multime de forumisti condamna tiganul. in ce masura este vinovat cel transat, si in ce masura sunt vinovati cei doi din tacerea mieilor?/ multzam bobor ca m-atz votat! vorba intrusului.
58 comentarii
modifica
omul,hot si ucigas
de sami_paris74 la: 24/08/2009 14:39:11
omul se manifesta agresiv de mii si mii de ani./ sa fie lupta pentru existenta?/ cu 5000 de ani in urma un zeu egiptean den,ataca un dusman asiatic pe care-l invinge si toti prizonierii de razboi sunt ucisi si aruncati ca hrana in gropile cu crocodili infometati./ in ultimii 500 de ani tot omul a ucis 60 de milioane de oameni reprezentind aceiasi rasa cu el./ bine ca omul se naste dintr-o rasa de predatatori,carnivori si canibali./ nu putine au fost cazurile cind in madagascar,indonezia,polinezia,africa,america de sud,prizonierii erau facuti bucati si bagati la oala impreuna cu legume si fructe si facuti ciorba./ se spune ca sefii de trib care detineau mai multe cranii deveneau cu mult mai in  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Ion Ionescu, evreul lustragiu
de philo la: 24/08/2009 12:13:20
ion ionescu, evreul lustragiu./ ion ionescu, un tînăr student la facultatea de electro-tehnică din iaşii anilor 1939 era un om ca mulţi alţii. poate ceva mai inteligent decît media, poate chiar mult mai inteligent./ nea gheorghe, taică-su, era un cizmar sărac din cartierul nicolinei din iaşi./ opt copii erau, dar ion fusese cel mai bun elev din şcoală şi profesoarele căzuseră de acord că ionel musai "să facă" o facultate./ domnul ionescu, tatăl, fusese rugat să vină la cancelaria şcolii şi acolo i s-a adus la cunoştinţa că ionel trebuie să înveţe mai departe./ "Înţeleg, scumpe doamne şi sunt chiar mişcat de grija dumneavoastră, dar cu ce bani?", întrebă bă  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Astfel, revin oficial
de Maximilian Serban la: 24/08/2009 11:36:27
in urma cu ceva vreme, care e multa sau putina depinzand de chef, ma gaseam intr-o epoca de stabilitate si prosperitate, impreunandu-ma fara pic de prejudecata cu orice femela aparent igienica. baza teoretica necesara se constuia la epicentru intr-o singura idee de netagaduit, anume aceea ca femeile sunt proaste. sau, cum ar spune renumitul filosof si sociolog contemporan peter griffin : “it’s ok to lie to women, they are not real people”. creierul meu sedea comod in casuta lui si muncea cat baiatul lui patriciu, de unde si fericirea care-mi pare acum atat de indepartata incat ma intreb daca nu cumva mi s-a parut. ulterior, am dat si am intrat, nu fara emotii, la facultatea de inutilita  ...continuare .
35 comentarii
modifica
vraji
de maan la: 24/08/2009 11:29:29
sa ziceam ca ti se poate-ndeplini o dorinta egoista./ care?/ babidi bibidi bum!
68 comentarii
modifica
La Tirgul Cucului în vale
de philo la: 24/08/2009 08:29:21
la tirgul cucului în vale/ de treci tirgul cucului în vale, de departe vezi albind.... / dar amu pe serioaselea. / iaşi./ treceam de întersectia cucului la vale, lasam în stinga sinagoga mare, iar mai jos, putin înainte de o întersectie de strazi, pe stinga, era sinagoga macelarilor. / asta era sinagoga noastra şi acolo crescuse tata şi unchii mei. / pasamite, bunicul donase juma de casa pentru ea. / in curtea alaturata era talmud tora, scoala religioasa de copii evrei, orfani ai marelui pogrom din '41. / noi, dupa cum am scris, stateam în ulita strimba, acolo mostenise mama o casa boereasca şi distanta la sinagoga macelarilor nu era mica deloc. / in special se lungea drumul aist  ...continuare .
19 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: