arhiva: 26/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Paşi prin buzunar
de grantz la: 26/08/2009 21:26:07
/ -e prea târziu, tremură ea şi-şi rostogoli ochii prin nisip. i-am pierdut./ bâjbâind, îşi aprinse o ţigară mototolită./ -eu cred că papa nu e de papa (am încercat să-l gust) şi pământul e mai rotund decât cred eu, măi stimabililor, niciodată n-am să inteleg de ce nu i-a omorât pe toţi. antonescu. pe ţigani./ de la ei a învăţat omul să înjure(!?). sau de la birjari...nu contează! chestiunea vine aşa: mama dracului! Îţi vine să-ţi bagi picioarele! unde? În buzunare, că mâinile sunt întinse: daţi-mi, vă rog! / da-ţi-mi!...proteveul ei de viaţă!/ toţi cerem şi nimic nu ne satură. un staul cu nesătui. Şi nesătule. puah! de la mo-şii no-o-ştri  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Pogorare
de grantz la: 26/08/2009 21:22:07
pogorÂre/ / mi-a încolţit în trup/ un înger./ stă cuibărit comod în inima mea/ Şi-mi place./ sper să nu plece prea curând/ căci mie / acum / îmi cresc aripile/ Şi-atunci/ cine mă mai învaţă să zbor frumos?/ */ Îngerul e înger./ tace şi priveşte./ ochii lui vorbesc/ ochii lui mângâie / sărută / cântă / dansează peste sufletul meu despuiat de podoabe/ dansează fericiţi ochii lui/ pe sufletul meu, / pe sufletul meu.../ mi-e dor de îngerul meu!/ / vrei să fii îngerul meu personal?/ măcar pentru o zi.../ te rog, rupe-ţi o zi din infinit/ Şi dă-mi-o mie toată!/ vreau să mă găsesc,/ vreau să mă ştiu,/ vreau să f  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Madomania
de andre_ la: 26/08/2009 21:09:11
site-ul realitatea.net, pe seara in data de 26.08.2009 / madonna a fost surprinsă când se săruta pătimaş cu o dansatoare pe scena din parcul izvor. / fanii o aşteaptă pe divă: o sexagenară a venit la concert îmbrăcată ca madonna. / dj oakenfold a încălzit atmosfera pentru madonna / trimite-ne imaginile tale de la concertul cu madonna!/ madonna poate stabili astăzi noul record de asistenţă la un concert în românia/ luminiţa anghel: madonna nu a fost şi nu va fi niciodată o voce adevărată în muzică. cum comentaţi?/ madonna a admirat câţiva copii care se jucau în curtea hotelului / viaţa sexuală a madonnei, în poze/ madonna concertează astă  ...continuare .
64 comentarii
modifica
Catelusul schip
de cosmacpan la: 26/08/2009 20:25:38
eu am numai trei picioare,/ si de-abia ma misc: top, top,/ rad cand ma-ntalnesc copiii,/ si ma cheama "cutu schiop"./ fratii mei ceilalti se joaca/ cu copii toti, dar eu/ nu pot alerga ca dansii,/ ca sunt schiop si cad mereu!/ si stau singur toata ziua/ si plang mult cand ma gandesc/ ca tot schiop voi fi de-acuma/ si tot trist am sa traiesc./ si cand ma gandesc ce bine/ m-as juca si eu acum,/ si-as latra si eu din poarta/ la copii de pe drum!.../ cat sunt de frumosi copiii/ cei cuminti, si cat de mult/ mi-ar placea sa stau cu dansii,/ sa ma joc si sa-i ascult!/ dar copiii rai la suflet/ sunt urati, precum e-acel/ care m-a schiopat pe mine,/ si nu-i pot iubi de fel.../ m-a lovit di  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Scrisoare pentru Sara
de batranutragator la: 26/08/2009 17:23:54
să nu-ţi fie vreodată teamă de moarte/ încearcă neruşinarea în faţa ei/ fii senzuală şi albă/ la fel ca-n dragostea fără chip/ de care te desparţi aşa ca de un iubit dintr-o carte/ mai mult binecuvîntînd decît iubind/ .../ restul in volumul publicat - iubirea e amintirea unui viol.
21 comentarii
modifica
Baby Mititelu
de om la: 26/08/2009 17:16:58
om - de baby mititelu la: 26/08/2009 17:04:02/ stii ca tin la tine :) dar de data asta gresesti. yuki a fost jignita in cafenea de sorin. eu personal nu am urmarit toate replicile lor dar am incredere ca yuki spune adevarul. frumos ar fi ca sorin sa-si ceara scuze, cred ca o va face. tot frumos e ca alex a fost afectat si ca i-a luat apararea. e liber sa scrie confe si a scris aceasta confa. problema e : ce legatura e intre alex-yuki-sorin si decizia adminului de a-l confirma pe sorin olaru. = dear, iti raspund aici pt ca alex m-a trecut pe ignore (cu toate ca cuvantul meu dat lui yuki il consider mult mai efficient decat butonul) si nu as vrea sa ma crezi nepoliticos!/ personal nu ma inter  ...continuare .
17 comentarii
modifica
fara acuzatii de clonare va rog
de alapitva1901 la: 26/08/2009 16:32:40
ca sa nu existe dubii am mai activat pe site,atunci eram hastalavista,admin m-a expulzat di motive de mine nestiute dar este tarlaua lui si nu comentez.cine nu ma olace si cu siguranta sunt destui sa "nu se uite in gura mea" vorba din ardeal ca nu va iau de dentisti,altminteri va salut pe toti cu tot respectul cuvenit hastalavista
14 comentarii
modifica
Farewell Australia
de anisia la: 26/08/2009 16:08:12
ca am ajuns aici printr-o intamplare ori destin, inca nu am reusit sa inteleg./ ca am parcurs cei doi ani de studiu cand cu hopuri, cand cu veselii, cand cu tristeti, cand cu incercari, nu ma mira./ ca simt cum am regasit-o pe cea care eram odata, cand mersul pe sarma si mutatul muntilor imi pareau floare la ureche, ma copleseste./ ca am adunat bogatii - zambete, prietenii, iubiri, succese, ma onoreaza./ ca pot privi cerul dincolo de hotarele firescului, strigand din toti rarunchii "tati, eu mi-am tinut promisiunea. acum e randul tau", ma induioseaza./ ca tu mi-ai fost alaturi, ma face sa ma simt speciala./ pentru ca iata-ma, am ajuns la capat de drum, si privesc in urma cu un amestec de em  ...continuare .
29 comentarii
modifica
la oglinda
de alapitva1901 la: 26/08/2009 15:36:59
soarele e doar o reactie nucleara/ controlata si ma intreb de cine/ noi toti ne-am trezit cu el in retina/ dar nu aici gresesc ,fara el noi nu aveam ochi/ nu aveam nici piele nici viata/ eram doar stanci farame de roca/ dar stai/ nici macar nu ne-nvarteam pe orbita/ eram pulbere cosmica/ in totala deriva/ si cand te gandesti ca e doar o scanteie acolo/ in marele hau guvernat de cateva legi/ ca cea a atractiei universale/ nu rade ,si tu esti legata/ prin soare de mine ,de noi/ asa ca priveste-l si du-te la mare/ iubeste/ tot ce te inconjoara pentru ca si tu esti/ rupta din........soare
6 comentarii
modifica
POLII CAFENELEI
de Tot Areal la: 26/08/2009 15:13:37
va rog insistent sa nu-mi sariti in cap cu aceasta confa, aceasta cafenea nu se sprijina pe niste “stalpi”, ci are poli!/ care sunt ei ii veti vedea mai jos!/ polii:/ impartial=admin./ intransigent=picky, maan/ dur=gb,hastalavista/ drept=don,latu/ serios=1brasovean, / ironic=intrus, proletaru,cosma/ foto=proud, bitter,/ religios=rh, catalin2002,baby/ ateu=jeniffer/ literar=sancho, knulp,adynet,cri,tuxedo/ bagaret=sorin/ trist=insula altuia/ exotic=samy/ departat=honey/ perechi=alex+yuki/ medical=andante,/ umanitar=bright/ mediatic=modi,monte,horia,beatlemaniacul/ rebel=tatiku/ pelerin=lascar/ replicant=joust/ drumetului fotograf=bucu/ variat=mazariche,paianjenul,rsi,cerulsarat/ inc  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Margareta si Sufletul Fermecat (part 2)
de diana vlase la: 26/08/2009 14:38:45
/ de doi ani stătea margareta închisă în grotă. ea, cei doi lei şi cei peste o sută de şobolani albi. Şi unul negru. leii, arthur şi lale, au devenit cei mai buni prieteni ai margaretei. la început le povestea despre suferinţa ei, însă leii îi răspundeau cu tăcere. după un timp, arthur nu a mai putut să tacă. iar când margareta plângea, ghemuită lângă unul dintre pereţii grotei, arthur i-a spus: “nu te necăji, margareta, toate în lumea asta au un rost. nimic nu se întâmplă doar aşa, fără un motiv. viaţa îţi trimite semne, dar tu, chibzind după ele, trebuie să alegi ce făgaş vrei să urmezi.” aşa i-a spus arthur. iar margareta a înţeles că era  ...continuare .
4 comentarii
modifica
40 grade
de batranutragator la: 26/08/2009 12:44:09
s-a făcut seară lumina cade / peste clădiri la fel ca dintr-un televizor albnegru/ inexplicabil cum ajung în staţia de tramvai au pus greşit şinele/ dreapta în stînga/ stînga în dreapta/ tramvaiele circulă altfel/ şi nu ştiu dacă vin sau se duc în lumea lui tennessee williams/ împrejurul meu se materializează un oraş/ cu oameni/ cu străzi blocuri/ cîini/ cu un cer ca o defecţiune tehnică/ şi toţi şi toate par a merge pe jos undeva pînă şi luna face paşi/ chiar pe mijlocul străzii / apoi se aşează în spatele meu/ lucrurile celelalte în spatele ei/ o lume în formă de coadă capătul în bietul meu refugiu/ nu am bilet pentru tramvai/ o voce îmi spune că nu  ...continuare .
13 comentarii
modifica
"ce bine avem remote control:))"
de cosmacpan la: 26/08/2009 12:41:58
plecand de la mare la mic si de revenind de la mic la mare (micu-i mic si halba-i mare)...cui mai ajuta telecomanda intr-o sufragerie goala?/ dar nu-i nimic mai e putin si incepe campania electorala...la bulivar birjar...
3 comentarii
modifica
un altfel de Faust...
de cosmacpan la: 26/08/2009 12:38:10
actriţa ofelia popii (31 de ani) a fost distinsă, sâmbătă, la festivalul de la edinburgh, cu herald angel award, pentru rolul lui mefisto din „faust”, în regia lui silviu purcărete./ premiul, anticipat de reacţia entuziastă a presei britanice la prestaţia excepţională a tinerei actriţe de la teatrul „radu stanca” din sibiu, este acordat de publicaţia „the herald”, în parteneriat cu bank of scotland. premiile herald angel sunt decernate, din 1996, în fie care sâmbătă din perioada festivalului, pentru cele mai bune interpretări, echipe artistice, locuri. / „mi-aş vinde sufletul să mai văd o dată faust”, titra „the observer” ieri, la câteva zile d  ...continuare .
3 comentarii
modifica
de bine rau
de maan la: 26/08/2009 10:59:01
mi se-nchide pe nepusa masa browseru' (am incercat cu trei, nu mere!), monitorul e numa' dungi orizontale care vibreaza enervant, messengerul a crapat complet, asta e un subiect pe care probabil o sa-l pierd ca pe primul daca nu ma grabesc sa-l trimit./ bre, uneori necazurile se brodesc a pica bine./ o sa iau o pauza, pana-mi cumpar masinarie noua./ vorba unui prieten, lumea mai vine, dar mai si pleaca/ intre timp, mai lucru nitel la mine./ / s'auzim de bine,/ alina/
29 comentarii
modifica
Utilizatorul 'Sorin Olaru' a fost confirmat
de admin la: 26/08/2009 10:32:28
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/27662'>sorin olaru</a>, am decis sa il confirm.
8 comentarii
modifica
Utilizatorul 'cuminte' a fost confirmat
de admin la: 26/08/2009 10:30:27
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/11688'>cuminte</a>, am decis sa il confirm.
9 comentarii
modifica
Stephen Hawking, despre extrateresti si o societate tip Star Trek. Stra-stra-stra-nepotii tai vor avea creiere enorme, conectate la super-computere
de Daniel Racovitan la: 26/08/2009 10:14:30
stephen hawking, luand-o logic si cu argumente stiintifice ajunge, in cartea lui "universul intr-o cooaja de nuca", la concluzia ca probabilitatea ca umanitatea sa evolueze catre o societate tip star trek (oameni biologic identici cu cei din in secolul 21, ajunsi la un nivel atat de avansat tehnologic incat stiintei nu-i prea mai ramane mare lucru de descoperit si inventat) -- e virtual zero./ concluzia cea mai intriganta e ca este foarte probabil ca peste cateva sute de ani umanitatea sa fie, biologic vorbind, aproape o alta specie. adica fiinte cu creiere enorme conectate prin interfete la super-computere, putand sa asimileze o carte in cateva secunde, traind in universuri virtuale si av  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Tine povestile copilariei departe de spital
de thebrightside la: 26/08/2009 09:58:04
preluat integral de la http://bucharest.twestival.com/ tine povestile copilariei departe de spital/ unde: la motoare;/ cand: vineri, 28 august, 2009;/ ce: un eveniment caritabil organizat de “pasi catre viata” sub sloganul “tine povestile copilariei departe de spital”;/ cum: vei putea cumpara limonadă, prajituri şi jucarii pentru copiii de la spitalul marie curie./ tine poveștile copilăriei departe de spital și oferă-le copiilor pași către viață./ misiunea acestui proiect este de a strânge o parte din suma ramasa pana la plafonul de 20.000 de euro propus, suma necesară achiziționării și dotării secției de oncologie pediatrică cu o cameră post-opera  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Gobi
de batranutragator la: 26/08/2009 03:01:29
gobi este un deşert ca oricare altul dar gobi mai este şi bunul meu prieten cu minte puţină care nu a reuşit să treacă autostrada 66 a coeficientului de împletire a circumvoluţiunilor nu-l deranjează foarte mult asta ştie foarte bine că el nu e supus legilor care ne guvernează el nu trebuie să se sinucidă la 65 de ani el nu trebuie să îşi caute o slujbă jegoasă de dactilograf sau de frunzăritor de hârtie cu miros de cerneală el poate să iubească liber pe cine vrea chiar şi pe mignona acea brunetă care vinde flori în staţia tramvaiului ea îi zîmbeşte de fiecare dată şi ea ştie la rândul ei că el poate să o iubească şi îşi îmbujorează într-un anume f  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...