arhiva: 03/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tu, răspunsul....
de monte_oro la: 03/08/2009 21:29:53
tu, răspunsul.../ se deschide noaptea/ cu o mie de ochi/ clipind cu-nteles/ despre ceea ce eu doar zic de deochi:/ de ce te iubesc eu, femeie-căprui,/ ca și când ești ultimul suflet/ rămas pe tărâmul nimănui?/ dar noaptea nu vrea să-mi spună.../ plesnește ziua de prea multă lumină/ desfăcându-se în floare/ de soare,/ zâmbind știutoare/ despre ceea ce eu/ doar mă minunez/ cu privire întrebătoare:/ de ce te iubesc eu, femeie-violet/ de parcă singura rană-ai rămas/ în ascuțimea ultimului stilet?/ dar ziua nu vrea să-mi spună.../ se-ntinde pământul-lerul/ în o mie de brațe înflorite/ strângând răspuns în parfumuri/ ceea ce eu caut încă/ după o mie de  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Fapt divers... simple coincidente...
de Paianjenul la: 03/08/2009 13:39:42
...cînd, în vara lui 1986, le înmînam cadoul de nuntă (în calitate de invitat şi participant) şi le uram / "căsnicie fericită cu copii frumosi, sanatosi si cuminti!...", / nu ştiam că ei - oameni foarte de treabă - aveau să devină părinţii lui <a href=http://www.agenda.ro/news/news/21531/crima-socanta-la-timisoara-cadavru-taiat-in-bucati-pus-intr-un-geamantan-si-niste-pungi-si-aruncat-intr-o-masina.html>carmen</a>.../ <img src=http://img6.imageshack.us/img6/5904/parintiiluicarmenbejan.jpg/>/
48 comentarii
modifica
Utilizatorul 'eidos' a fost confirmat
de admin la: 03/08/2009 09:15:01
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/21264'>eidos</a>, am decis sa il confirm.
comenteaza!
modifica
Utilizatorul 'furnic' a fost confirmat
de admin la: 03/08/2009 09:12:51
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/25465'>furnic</a>, am decis sa il confirm.
1 comentariu
modifica
Utilizatorul 'marian bidea' a fost confirmat
de admin la: 03/08/2009 09:12:04
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/14563'>marian bidea</a>, am decis sa il confirm.
comenteaza!
modifica
„Cetatea muzicala a Brasovului” – 12-19 Aug. 2009
de 1brasovean la: 03/08/2009 08:48:25
despre ce vorbim?/ <a href='http://www.musicfestbv.ro'> pagina oficiala a festivalului international „cetatea muzicala la brasovului”, editia a vi-a, 12-19 aug. 2009</a> (istoricul festivalului - <a href='http://www.musicfestbv.ro/index.php?pag=editii'>aici</a>)/ director artistic: / <a href='http://www.sherbanlupu.com/'>serban lupu</a>/ program?/ -pe pagina oficiala a festivalului, <a href='http://www.musicfestbv.ro/index.php?pag=program'>aici</a>/ / locatia principala – centrul cultural „reduta”/ <img src='http://www.musicfestbv.ro/poze/pz_16.jpg'>/
comenteaza!
modifica
Necesitatea Starii de Bine
de premamotion la: 03/08/2009 08:38:34
simtim din ce in ce mai mult nevoia de liniste si pace, de bucurie si armonie - intr-un cuvant de starea de bine a sufletului nostru. / starea de bine de fapt este o stare normala de a fi, este o stare naturala. / aceasta starea de bine si de armonie este din ce in ce mai importanta in zilele noastre, si simtim din ce in ce mai mult necesitatea acesteia./ te invit cu drag sa o descoperim si sa o traim impreuna./ ma poti gasi pe skype, yahoo! messenger sau pe mail./ / cu lumina si iubire, george./
49 comentarii
modifica
concurs foto anotimpuri cafeneaua.com - VARA
de PROUDFRECKLED la: 03/08/2009 03:07:11
vorba poetului: trec anii, trec lunile-n goană. Şi-n zbor săptămânile trec. asa ca... s-a facut de concursul cu tema vara. / regulamentul (oricind se poate imbunatati) :/ - pozele se afiseaza anonim, pot participa si useri inscrisi in cafenea, ulterior datei lansarii concursului. nu uitati sa specificati ce nick sunteti in cafenea./ - voteaza toti userii inscrisi in cafenea pina la data lansarii concursului (cu mentiunea sa nu-si voteze propriile creatii:) / - se participa cu una, doua sau maxim trei fotografii, care se vor publica cu un nume obligatoriu./ - se voteaza in felul urmator:/ a) autorul + numele foto. (locul 1)/ b) autorul + numele foto. (locul 2)/ c) autorul + numele  ...continuare .
98 comentarii
modifica
Ea a murit - 8
de modigliani la: 03/08/2009 00:42:54
/ m-am procopsit cu ăsta, murmură cu profunde intonaţii autoironice în voce şi privind spre comisar, moartea şi într-adevăr aşa este, strada, în afara comisarului şi a celei moarte, cu tot cu lumina care tot mai greu se lasă sechestrată sub stratul vâscos de soluţie improvizată în acest scop, este cum foarte potrivit, destul de banal totuşi, s-ar putea spune, cu desăvârşire pustie. nu o să oferim prea multe explicaţii asupra acestor absenţe nejustificate din peisajul nu cu mult timp în urmă foarte populat, să ne amitim că doar soldaţii au fost două mii, fără să-l mai socotim şi pe colonel, cum a fost posibil ca într-un timp atât de scurt locul să fie eva  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...