arhiva: 30/08/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
fetiţa cu chibriturile
de batranutragator la: 30/08/2009 23:47:08
/ ne-am întîlnit în decembrie cînd soarele era sfîrcul unui sîn care alăpta orizontul ne lipeam amîndoi de frig sprijinindu-ne de el nu spuneam nimic doar lăsam privirile să curgă ca două rîuri ce se varsă împreună în mare/ oraşul se zbătea ca un fluture în plasele nopţii ochii blînzi ai caselor se închideau pe rînd un joc o feerie de lumini care se întorc mai întîi în lumînări apoi în seu în animal şi mai apoi în iarbă în pămînt simţeam acea lumină arzîndu-mă la tălpi am făcut un pas către ea/ era îmbrăcată ca o păpuşă avea buzele desenate cu un sărut de la dumnezeu în mîini ţinea o cutie de chibrituri se uita la mine de parcă nu î  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Ajuuuuuutooooorrrrrrrrrrrrrrr!
de cosmacpan la: 30/08/2009 21:45:09
da bre, am nevoie de ajutor. m-am hotarat sa infiintez asociatia gurmanzilor anonimi dedicata trup si esofag tuturor celor naimiti de preafrumoasele si apetisantele platouri cu d-ale gurii. acu stau si intreb daca aici pot veni si gurmetii sau daca e cazul sa unim cele doua organizatii si sa iasa asociatia gurmanzilor si gurmetilor anonimi? am hotarat acest lucru deoarele vad uitatura tot mai speriata a cantarului de cate ori ma apropii direct sau hoteste de el. si pentru a porni la treaba voiniceste si hotarat am nevoie de ajutor ca sa stabilesc statutul in primul rand. dupa care trebuiesc stabilite organele de conducere, organele de monitorizare si organele de control. nu, sa nu va ganditi  ...continuare .
31 comentarii
modifica
La inspectie
de 1brasovean la: 30/08/2009 15:02:47
<a href='http://www.antena3.ro/stiri/turism/elena-udrea-impresionata-pe-litoral-ce-salvamari-avem_78917.html'>"ministrul turismului a ţinut vineri, la mamaia, să le testeze salvamarilor calităţile fizice şi abilităţile. Şi a rămas impresionată.../ (...)/ ministrul turismului i-a aplaudat pe salvatorii de pe mare, impresionată de calităţile fizice ale acestora. "</a>/ dupa refuzul de a se prezenta la comisia lu` organ, distinsa trece direct la inspecarea matarangilor de salvamari, ramanand placut impresionata./ <embed src="http://www.videonews.ro/jwplayer/player.swf" width="407" height="324" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://ww  ...continuare .
9 comentarii
modifica
ratacitoare spada a lui...Villon
de cosmacpan la: 30/08/2009 14:18:39
balada bunei învăţături / pentru cei cu viaţa păcătoasă / / ori vinzi înscrisuri de iertare, / ori eşti la cărţi şi zar trişor / sau călpuzan, tot la frigare / ori în ulei se fierb şi mor / sperjuri, procleţi de teapa lor, / hoţi, japnici şi orice mişel: / ce crezi, unde-s prăzile lor? / toate-s la crâşme şi bordel. / / cânţi din tambale şi glumesţi, / să-nşeli nu ţi-e păcat deloc, / râzi, zici din flaut şi vrăjesti, / prin sate, târguri, iarmaroc, / farse, măscări. câştigi la joc / de zar, popice, cărţi? la fel / n-ai parte de al  ...continuare .
1 comentariu
modifica
de trei ori...Voiculescu...
de cosmacpan la: 30/08/2009 14:09:35
clxxix / / nu! gloria iubirii nu este îmbuibarea,/ ospeţe de săruturi, orgii de îmbrăţişări, / ci dorul lung şi taina-mpletită cu-aşteptarea/ sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări./ prin înfrânări şi chinuri asceţii-ating extazul;/ eu te ador cu-acelaşi canon ce-ntreg mă-nfrânge,/ căci dragostea nu-i apă, să-ţi umfle-n vânt talazul./ laşi gloabele în voie; în ştreang pui purul sânge.../ eu nu ţi-am scris, ca alţii, pe lefuri sau merinde/ simţiri gălăgioase cu arderi măsluite;/ sonetul meu e cuget şi patimă,-mpietrite./ cu inima ciocneşte-l, că scapără, s-aprinde../ În scoica mea închisă, dârz, făr' de răsuflare,/ Încet i  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Nedumeriri [5]
de 1brasovean la: 30/08/2009 07:55:43
fantome. / <img src='http://2.bp.blogspot.com/_lktzp6yza1y/sgsvy_sssbi/aaaaaaaadjq/r-nn4mvs0ei/s1600/f.gif'>/ case cu fantome, filmari de fantome, atractii turistice de gen, povesti & literatura – un intreg construct in mentalul colectiv. ni se explica faptul ca in urma nu-stiu-carui-eveniment, nu-stiu-carei-trairi ori drame a aparut mai apoi fantoma lu` x-lescu. / / oare exista fantome si la bloc(*1)?/ / daca da, cum se manifesta acestea, stiut fiind faptul ca ele sunt cam imateriale, imponderabile/ serafice, alteori de-a dreptul insesizabile si ca mai trec si prin pereti?/ sunt fantome cu manifestare orizontala, care apar tuturor vecinilor de palier, pe un si  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Iata: jidauca Madonna a avut parte şi de huiduieli
de philo la: 30/08/2009 01:31:43
publicat de:/ avangarda naţională română agenţia de Ştiri/ Ştiri internaţionale pentru oameni cu ascendenţă europeană/ http://stiri.ronatvan.com/2009/08/28/evreica-madonna-a-fost-huiduita-in-bucuresti-dupa-un-discurs-antidiscriminare// */ citat:/ "pe lângă aplauze, jidanca madonna a avut parte şi de huiduieli la concertul de miercuri seară, în timpul unui discurs ţinut împotriva discriminării./ momentul s-a petrecut la jumătatea showului. În timpul momentului artistic intitulat “gipsy”, madonna a cântat o versiune a piesei la isla bonita cu influenţe tigăneşti, iar prezenţa unui taraf de tigani pe scenă a creat rumoarea în public./ punctul culminant al momentul  ...continuare .
33 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...