arhiva: 31/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Amintiri ...
de celdesubdush la: 31/08/2009 22:48:19
...care nu te cuprind, ca niste poveşti născocite anume să-ţi facă pierdută urma … Şi fotografii nealăturea cu tine … asta adun în zilele vieţii mele de o vreme încoace .../ Îmi repet şoptit că nu am făcut nimic special pentru asta ... ci aşa a fost să fie. viaţa merge mai departe, tărându-ne uneori atârnaţi ca nelegiuiţii de şaua hoardelor sălbatice ... carnea se destramă cu fiecare tropot imprimat în praful drumului şi sângele scrie roşu poveşti doar de noi ştiute .../ mă abandonez întâmplării absurde sperând ca din galopul nebunesc să scap nevătămat ... viaţa, fără să mă întrebe măcar, zvârle bucăţi din mine haitelor cu priviri flă  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Pictorial de debut
de adina.petre la: 31/08/2009 22:32:49
si iaca asa, cum incepura sa ma furnice degetele, luai aparatul nou nout primit in dar de ziua mea, si fugii din casa. / avand in vedere ca e nou si inca nu suntem obisnuiti, nici eu cu el, nici el cu mine, va rugam sa ne scuzati abaterile, mainile tremurande, supra expunerile si aglomerarea din poze :) incercam doar sa ne exersam simturile si sa cautam a arata lucruri frumoase. acolo unde nu ne iese, ne scuzati, vizitati-i galeriile lui bucu. / bucu, trebuie mentionat, este un om care ma inspira, drept urmare sa nu va mire ca veti vedea cum ma chinui sa-i imit tehnicile ce m-au impresionat teribil. / lui, si lui daniel (caruia i-am vizitat galeria de fotografii pusa pe net) le multumes  ...continuare .
61 comentarii
modifica
in piata
de INSULA ALTUIA la: 31/08/2009 21:43:21
vinzatorii de iubiri/ cu fete schimonosite/ vind/ melci fara cochilii/ pesti fara solzi/ lacrimi patrate/ case fara acoperis/ nori posomoriti/ stele duse pe ginduri/ si inima mea facuta ghem.
6 comentarii
modifica
"O ţară e făcută şi din păsări, Cum o biserică e făcută Şi din viaţa de apoi"
de cosmacpan la: 31/08/2009 20:57:59
eu cred / eu cred că suntem un popor vegetal./ de unde linistea/ in care asteptäm desfrunzirea?/ de unde curajul/ de a ne lăsa pe toboganul somnului/ până aproape de moarte/ cu siguranta/ că vom mai fi în stare să ne nastem/ din nou?/ eu cred că suntem un popor vegetal - / cine-a văzut vreodată/ un copac revoltându-se?/ delimitări/ noi, plantele,/ nu suntem ferite/ nici de boală,/ nici de nebunie/ (n-aţi văzut niciodată/ o plantă/ Înnebunită,/ Încercând să intre/ cu mugurii în pământ?),/ nici de foame,/ nici de frică/ (n-aţi văzut niciodată/ o tulpină galbenă/ Încolăcindu-se printre gratii?)./ singurul lucru/ de care suntem ferite/ (sau poate private)/  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Ultima afacere românească (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 31/08/2009 20:37:24
c-am vândut flota-nvechită,/ a fost bomba cea mai mare,/ Însă astea cinci vapoare/ sunt de-a dreptul…dinamită !/ valeriu cercel/
comenteaza!
modifica
Cum mama naibii?
de Tot Areal la: 31/08/2009 17:17:07
object width="420" height="376" style="display:block; margin:0 0 5px 0;" ><param name="movie" value="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60351221"></param><embed src="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60351221" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="376" ></embed></object><div style="display:block; width:420px; font-family:arial, helvetica, sans-serif; font-size:12px; text-align:center;"><p style="margin:0; padding:0;"><a href="http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/johannes-merge-pe-apa-in-i-real.html" title="johannes a mers pe apa la ”i.real”! vezi video!"style="color:#000000;">johannes a mers pe apa la ”i.real”! vezi video!</a></p><p style="mar  ...continuare .
5 comentarii
modifica
superstitii (gandire pozitiva/negativa)
de om la: 31/08/2009 16:09:05
nu este prima data cand aud/citesc... "si atunci eu gandesc ca daca ma raportez adesea la o asemenea situatie, ipotetica, o pot atrage"./ pe acest "mecanism" apare frica de a gandi abstract/ipotetic scenarii negative sau nevoia de a gandi abstract/ipotetic scenarii pozitive pt a rezolva probleme de autoperceptie (in general)./ acest "mecanism" (dual,bun/rau) este tot o superstitie? are cineva rezultate (in afara reclamelor de la tv? ;) aceste mecanism este diferit de zicala "daca vrei poti" ? / sau aceste "mecanism" este mai mult ca o speranta in rezolvarea sau respingerea unei probleme?/ sau este doar constientizarea unei probleme care conform zicalei: : "daca este recunoscuta,  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Ma, unde e Alexa?
de thebrightside la: 31/08/2009 10:42:41
/ ca mi-i dor de ea...
50 comentarii
modifica
Cerbul de Aur 2009 (avanpremiera)
de 1brasovean la: 31/08/2009 08:47:26
<img src='http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/4728/4791075/1/cerbul-aur.jpg?width=300&height=300'>/ foto cerb - mediafax/ / "În fiecare an în braşov se ţine cerbul de aur. un festival de mîna a şaptea cu invitaţi de mîna a şaptea şi concurenţi de mîna a şaptea. ceea ce este şi mai de căcat în toată afacerea este faptul că toată cheltuiala se face cu bani de la stat, că doar tartorii care pun la cale an de an toată măgăreaţa îs primăria şi tembeliziunea naţională română. se cheltuiesc sume enorme pentru ca toţi oligofrenii şi staff-urile lor să fie cazaţi, plimbaţi, îmbuibaţi, băuţi, futuţi, de parcă ar depinde de chestia asta în vreun  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...