arhiva: 05/08/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Diverse
de petretuteavsnietzsche la: 05/08/2009 23:29:07
http://www.youtube.com/watch?v=fai1_1xgq1i&feature=related/ bun. cine ii vinovat?/ tanarul care ii intoarce microfonul? sau varstnicul penibil?/ nu credeti ca bunul simt, are limite?/ adica, un asemenea exemplar, ramas in urma cu aprozimativ 300 de ani, isi are locul intr-o sala de conferinte?/ ma intereseaza latura firava a intelectualului. e firav intelectualul? sau eu sunt marlan?/ eu sunt ala cazut in timp? cioran? nitza? sau omul grotelor prezent la conferinta?
17 comentarii
modifica
Viata grea
de frumusyka la: 05/08/2009 22:05:39
in frumoasa noastra romanie...tara de vis si de dor,ce-o cantau candva poetii..copiii mor de foame...se uita pofticiosi in vitrine,ravnind frumoasele si coloratele,,fructe interzise..e romania-tara mea de glorii,tara mea de dor-dor de ceva decent...dor de ceva uman...glorii?cuvinte mari chiar si pt.frumoasa limba romana...stalcita de...acei ce au uitat ca aici,pe pamantul dacic,exista,supravietuies romani...
16 comentarii
modifica
dilema de cafenea
de om la: 05/08/2009 21:48:12
uneori spun lucruri serioase, dar in majoritatea timpului ma joc si sunt atat de plavatic la gura pe cafenea si spun 1001 de idiotenii sexiste sau nu + caterinca incat zau ca nu stiu daca mi-ar placea sau nu ca familia, prietenii si/sau anturajul meu sa ma citeasca aici :))/ voi ati spune familiei sau prietenilor din viata adevarata ca sa va citeasca pe cafenea?
24 comentarii
modifica
Creativitate [2] (- pipi sub dus si.. salvezi planeta!)
de 1brasovean la: 05/08/2009 21:01:35
<a href='http://www.ziare.com/urineaza_in_dus_salveaza_padurea-843354.html'>la televiziunile braziliene a inceput o campanie de educare a publicului, pentru a-i determina pe cetateni sa economiseasca apa./ solutia promovata de unul dintre spot-uri este una foarte simpla: urinati la dus si asa nu va mai trebui sa trageti apa.</a>/ / spotul:/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xz_dnc1zbxi&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xz_dnc1zbxi&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allo  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Vand nevasta
de Claudius86 la: 05/08/2009 18:58:27
vand nevasta !!!! an fabricatie: 1985, primul proprietar, certificat in regula, productie autohtona culoare: roscata, dotari (full option): suspensii super, portbagaj mare, faruri bleu-ciel, grila radiator rosie bombata, air bag-uri frontale excelente, stare functionare: f. buna, putin uzata (cam de 2 ori pe saptamana; da' duce mult mai mult) cai putere: ooh my god !!! ( poa' sa tina o herghelie) stare caroserie: putin atinsa - a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (daca sunt sau nu sunt acasa) si a intrat in ea; in urma accidentului el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. pret: negociabil, o dau c  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Necazul cel mare
de fijahul la: 05/08/2009 18:04:18
nori de praf plutesc deasupra gării. albastrul cerului e aproape uitat, oamenii s-au resemnat cu pierderea seninului, din când în când doar, câte un om priveşte lung înspre văzduhul întunecat, privire tristă şi înduioşată, privirea omului deplin conştient de ceea ce se întâmplă şi totodată copleşit de întrebări fără răspuns şi taine cutremurătoare…oftează, apucă bagajul şi se îndreaptă agale spre intrarea în gară./ gara e ticsită de călători, unii formând cozi organizate în faţa celor doua ghişee de bilete, alţii împietriţi în faţa panoului cu mersul trenurilor, cei mai mulţi însă, încruntaţi şi cu capetele plecate formează valuri ce  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Neexistentiale - subtilitatea
de Intruder la: 05/08/2009 09:43:36
e adevarat ca femeile sunt mai subtile decat barbatii? / au ele capacitatea sa patrunda esente? / sunt mai rafinate? suntem noi mai concreti? avem mai putina rabdare in sensul asta? / (...ca am dileme cu maan si nu-mi tihneste painea cu salam si rosii!) :))
135 comentarii
modifica
CE CARTI MAI CITITI?
de Tot Areal la: 05/08/2009 08:36:50
cateva sugestii pentru ce care au epuizat deja cartile existente pe piata: mersul trenurilor - analiza asupra editiilor aparute in ultimii 20 de ani, pagini aurii - istoric, coduri postale din romania anilor '70, cartea de telefoane editia 1996, colectia de 'almanahe pentru succesuri', cronicari din viitor, arta vorbirii in soapta, manual de taiat unghii, ghid de conversatie maori, statistica populatiei de melci din sahara, ghid de supravietuire in formol, tehnologia constructiilor neanderthaliene./
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: