arhiva: 10/09/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ma dusei cu traista-n pod
de cosmacpan la: 10/09/2009 21:37:51
destin cu peşti / s-adună timp în stive după uşe/ de cupe gri în care-a fost cenuşe/ Şi bat mereu mai galben, mai piezişe/ amiezile pe mantii de gheişe./ atârnă-n şiruri puse la uscare/ rechinii violeţi pudraţi cu sare/ Şi-n catedrala lor, printre etaje,/ foiesc pescari de plută ca pe plaje./ suim şi noi în pas pe pasarele/ să punem peşti în şiruri paralele/ atât de lungi că nu ne-ajunge-o viaţă/ să mai ieşim în prag de dimineaţă./ când ne-au şoptit un ultim bun-rămas/ aleile şi plopii într-un glas/ le-am spus despre cobolzii şi dragonii/ ce ne-aşteptau pe cheiuri prin japonii,/ le-am arătat iguane prin agave/ la sud cum ne doreau în ţări batave,/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Stie cineva?
de Baby Mititelu la: 10/09/2009 21:24:31
unde se duc iubirile cand se duc?
96 comentarii
modifica
Kilogramul (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 10/09/2009 17:28:45
detestat cumplit de dame, / vezi schimbarea lor la faţă / când descoperă că-n piaţă/ are….opt sute de grame !/ valeriu cercel/
13 comentarii
modifica
averse...diverse...
de cosmacpan la: 10/09/2009 13:32:18
sa spuneti unde-i apusul, si-unde ostrogel ii dusu...(vreau sa fac o telenoveala povestoasa ca sa nu va tie-n casa...)/ povestea frumosului ostrogel şi a preafrumoasei descriptina/ se spune că, demult, tare demult, pe când pietrele se dădeau de-a dura ca să li se-ndrepte cocoloaşele şi furnicile zburau din floare-n floare ca să-şi facă ciuboţele de aur, într-o tară-ndepărtată şi de soare ne-noptată trăia un preafrumos pliscontrel pe care o să-l botezăm ostrogel. ei da ca să-l botezăm mai trebuie să inventăm şi licoarea adumbroasă care să-l facă sau desfacă cu nume care să-l coacă. deci, iată că mama şi tatăl său aduseră meşteroase cu baroase şi vreo  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Eu
de munteanu rodica la: 10/09/2009 11:06:13
sfidând orice pornire lăuntrică, ce-mi spunea că trebuie să astept pe cineva din familie să mă ducă la piaţă cu maşina,pornesc la drum voios de pioner, mândră că-mi fac portia de mers pe jos./ cumpar eu de toate cele, facând rost până la urma de fo trei plase pline./ apoi, pentru ca nu eram satisfacuta/ (cu anii omul devine mai pretentios)/ mai cumpar si un crap viu de fo trei kg.nu-mi dă prin cap să iau taxiul,că de...poate dă dimineata gîndirea-i mai înceată,iar după ce cobor din troleu, exact pe trecerea pietoni peştele meu începe sa se zbată ,punga mea de plastic prapadita se sparge şi peştele ajunge pieton săltăreţ.cumva, cu ajutorul altora l-am recuperat  ...continuare .
90 comentarii
modifica
Teze
de Honey in the Sunshine la: 10/09/2009 11:00:07
de cateva zile ma munceste ideea unui subiect pentru teza si azi am avut in sfarsit momentul de evrika! :)/ asa ca mi-a venit sa va intreb pe ce subiect v-ati facut teza/lucrarea de licenta la terminarea facultatii? daca nu e secret, biensur./
129 comentarii
modifica
infidelitate
de viorel la: 10/09/2009 07:16:47
buna, sunt noua pe acest blog, si vreau sa va relatez citeva semne de intrebare, privind, atitudinea, sotului meu, fata de mine.a plecat in strainatate ,anul trecut in spania. inainte de a pleca, totul intre noi, era ok.cind a venit de craciun acasa, a venit schimbat. imi cauta motive din orce. si ma privea cu dipret, si rece.iar daca noi faceam sex inainte ,in ficare zi[chiar si de 2 ori intr-o zi, acum trebuia sa trag eu de el. si cind o faceam el numi facea niciun preludiu. ci doar isi, facea treaba.de la craciun, a mai venit in mai.. a stat 2 luni. de data asta, era ceva mai bine. fara acele motive, si raceala din partea lui.eu iam pus o intrebare. anume, lam intrebat, daca a fost cuminte  ...continuare .
48 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...