arhiva: 11/09/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
intrebari mamicilor
de Guinevere la: 11/09/2009 21:46:08
mi-am facut curaj si am scos una "plicticoasa", dar macar v-am avertizat ca-i pentru mamici./ pe scurt, mi-am crescut pustoaica singura pana la un an si aproape doua luni. doar eu i-am dat sa pape, am schimbat-o, culcat-o, m-am trezit de zeci de ori pe noapte. sunt extenuata./ dar e ok, e destul de multa frumusete in asta ca sa ma pot plange./ din pacate pustoaica nu manaca decat in fata calculatorului (desene animate). terapeuta mi-a spus ca trebuie sa incetez, altfel va asocia mancarea cu televizorul - va manca junk food la televizor sau va ajunge supraponderala (in fata tv-ului poti ajunge sa mananci peste masura)./ dar altfel nu mananca. nu-i slaba (poate un pic), dar daca n-as indopa  ...continuare .
63 comentarii
modifica
Eliza
de INSULA ALTUIA la: 11/09/2009 20:32:03
o fetita mica de vreo doi anisori se numea eliza si avea ochelari cu rame roz si arcuri sa nu-i cada de pe nas./ nu stiam cum sa-i fac pe plac ca era atit de retrasa si se juca singura cu toate barbistele si cu sora ei./ intr-o zi iulia vecina a venit pe la noi si eliza si-a acoperit capul cu frunza colocaziei si tot spunea "ca la coafor",pe mine m-a pufnit risul iar ea de sub ochelari imi zice adu si "ujul" mami./ de ziua ei a primit cadou o papusa cu ochelari si cu o suzeta ,daca suzeta iesea din gura papusa incepea sa plinga "mama",mama"./ intr-o noapte destul de linisita aud ca prin somn "mama lor de nesimti" cum lasa copilul sa plinga,tatal elizei ii injura pe vecinii din blocul vecin c  ...continuare .
5 comentarii
modifica
gind in toamna
de INSULA ALTUIA la: 11/09/2009 19:51:28
frunze moarte cad/ in pustia toamna/ sufletul mi-e vested/ si ma simt pamint/ mi-e rece sub mantia/ ei/ ca un covor straniu/ si parca-i tirziu./ o lacrima cade/ pe ginduri/ sub gene/ n-are putere/ sa plinga.
8 comentarii
modifica
Iulian (Partea a II-a)
de Stefan Doru Dancus la: 11/09/2009 19:36:08
Într-o seară, mortal de beat, în cramă a intrat sculptorul pamfil. „Îl sărbătoresc pe eminescu”, a îndrugat el, scoţând din buzunarul hanoracului o carte recent apărută. „să citească fiecare câte-o poezie…cu voce tare”, a sughiţat şi s-a prăbuşit pe un scaun. pe jumătate amuzaţi, tinerii au aplaudat ideea. astfel, într-o tăcere mormântală, întreruptă doar de zgomotul brichetelor şi ciocnitul cănilor, eminescu a fost sărbătorit mai sincer ca niciodată. s-au aruncat la gunoi toate manifestările stupide organizate de responsabilii guvernamentali cu festivităţile. enervat de muzica disco, vasalie a smuls cablul boxei, în pofida palidelor proteste ale  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Iulian (partea I)
de Stefan Doru Dancus la: 11/09/2009 19:33:31
nimeni nu-şi mai aduce aminte cum s-a întâmplat. Într-o vreme, unii organizau acolo audiţii de jazz, alţii – cenacluri de poezie. transformată în bar, pivniţa cu pereţi din cărămidă în relief şi arcade rotunjite grosolan a traversat o perioadă incertă în care clienţi dubioşi cădeau pe sub mese cu tot cu pahare, sticle şi ceşti de cafea. duhnea a local mizerabil. Într-o toamnă însă, pivniţa a fost renovată şi redeschisă sub denumirea de „crama naţional”. primii consumatori au fost rockerii oraşului. persecutaţi de poliţie, au găsit acolo un loc ascuns unde, în faţa câtorva ceşti de cafea, fumau îndârjiţi, înjurau, hohoteau şi-şi pipăiau făt  ...continuare .
comenteaza!
modifica
11 septembrie...8 ani...
de monte_oro la: 11/09/2009 09:44:44
azi se implinesc 8 ani... de cand nici macar america n-a mai fost aceeasi, afland spaima... adevarul despre evenimentele de atunci probabil nu le vom afla prea curand. poate va fi fost un soi de pearl harbour...pentru a justifica o anume reactie, poate va fi fost doar obsesia maladiva si mortala a unor neoameni innebuniti de povesti despre 44 de fecioare si despre distrugerea "necredinciosilor", fara de fior pentru viata.... poate.. ce ramane... sunt totusi...emotiile... durerea... amintirea.../ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kv4s3fn8jdc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptacces  ...continuare .
50 comentarii
modifica
What the f**k is Social Media?
de 1brasovean la: 11/09/2009 09:14:09
<a href='http://blog.cosmeanu.ro/archiv.php?entry=180'>"media socială e ca sexul la tineri. toţi vor, dar nimeni nu ştie cum. iar când, în sfârşit, se întâmplă, îşi dau seama că nici nu e aşa de bun."</a>/ / <div style="width:425px;text-align:left" id="__ss_1729300"><a style="font:14px helvetica,arial,sans-serif;display:block;margin:12px 0 3px 0;text-decoration:underline;" href="http://www.slideshare.net/mzkagan/what-the-fk-is-social-media-one-year-later" title="what the f**k is social media: one year later">what the f**k is social media: one year later</a><object style="margin:0px" width="425" height="355"><param name="movie" value="http://static.slidesharecdn.com/swf/ssplaye  ...continuare .
20 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...