arhiva: 12/09/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
curtea fara culori
de Bucu la: 12/09/2009 21:38:09
<img src='http://img36.imageshack.us/img36/1310/amfbw.jpg'
56 comentarii
modifica
A murit Bunica. Traiasca bunica!!!
de diana vlase la: 12/09/2009 13:28:22
in fiecare seara, dupa munca - o munca istovitoare - se aseaza la biroul lui, cadou de la bunica, si incepe sa scrie. eu il privesc din celalat colt al camerei si ma intreb cum de nu ma vade. el nu se uita niciodata in jur. se descalta, isi arunca haina peste patul jerpelit, se uda pe fata si isi alege un pix. intotdeauna a fost fascinat de pixuri. / de cand s-a intamplat povestea cu bunica, nu a mai vorbit cu mine. deloc. dar nu a fost vina mea. probabil ca el nu a inteles asta. / in urma cu cateva saptamani - pe vremea cand noi eram un cuplu, faceam dragoste si ne pregateam unul altuia micul dejun - am acceptat o invitatie. la bunica barbatului meu. o femeie destul de ursuza si innegrita  ...continuare .
13 comentarii
modifica
plutonul de execuție - 4
de batranutragator la: 12/09/2009 11:52:55
a profitat de pauza dintre două fumuri de ţigară şi m-a sărutat. o ceaţă dulceagă ne lega, ne închega, ne unea interstiţiile. îi simţeam trupul lipit de mine, îi simţeam viaţa din el. / rînd pe rînd, diferite trăiri apăreau în mintea mea și experimentam stări noi, neîntîlnite pînă atunci. / era o nouă formă de cunoaștere, nemijlocită, intuitivă, ea era în mine și o conștientizam ca pe o idee innăscută. / lucrul ăsta mă făcea să mă simt minunat, lucrurile pe care le descoperi în tine nu sunt alterate de trecerea timpului. ele sînt întotdeauna acolo, ele există odată cu timpul. aceasta era cunoașterea adevărată, cea care nu se iluyiona sub auspic  ...continuare .
20 comentarii
modifica
plutonul de execuție - 3
de batranutragator la: 12/09/2009 11:52:02
aşa că luminile s-au stins. mai întîi cele din ochii ei. apoi cele din ai mei. în rest a rămas doar o poveste ca oricare alta. ce-i mai straşnic aici e chiar miza jocului. dacă neagra n-a intrat, partida continuă. / îţi vine să îţi bagi tacul pe gît, dar ciocnirile şi destinul nu prea împărtăşesc aceleaşi axiome. deoarece întotdeauna există un factor. oricît de sigură este frica, oricît de clară şi distinctă e ideea că soarele va răsări şi mîine, oricîte forme pot lua norii, la un moment dat poţi să spui cu exactitate ceva. că oricît de sigură este întîmplarea, şi că orice va decurge din ea se va întîmpla, iluzia că vei trăi momentul acela de gl  ...continuare .
1 comentariu
modifica
plutonul de execuție - 2
de batranutragator la: 12/09/2009 11:50:54
la momentul acela nu am putut să le spun cretinilor de la urgenţă că nu au reuşit să-mi scoată toată otrava din mine. nici nu-mi era prea clar că totul a fost doar un circ ieftin. / femeia era acolo şi mă făcea să simt perfuzia la care m-au conectat, o aveam în venă şi trăiam senzaţia unui gust de zmeură în sînge. priveam tubul în care se afla lichidul ăla de-l băgau în mine şi credeam că acolo se află supa primordială, acolo e începutul. / rînd pe rînd, picătură cu picătură era primăvară în mine şi era bine. nu extraordinar, doar o stare precaută de fericire. un fel de sex cu toate femeile din lume, toate restrînse într-o unire unică dintre fiecare  ...continuare .
1 comentariu
modifica
plutonul de execuție - 1
de batranutragator la: 12/09/2009 11:47:43
important e să ţi-o sugă din prima. de fapt, înainte de asta, trebuie ca lucrul ăsta să nu se întîmple la baie. cel mai bine e să îţi dea senzaţia că va urma. / la urma urmei, orice partidă de sex e un proces de cunoaştere. o cunoaștere mijlocită. un fact care se asumă doar empiric. la fel cum ai șerui o țigară cu hașiș. cîteva clipe comune, stări asemenea, o dilatație a timpului, un fel de excitație a memoriei. setea de a crea ceva acolo, de a umple spațiul gol de dincolo de acum. / te uiți în oglindă și vrei să treci prin ea, fără să știi că dincolo poate fi diferit. tot ce speri e doar să fie bine. niciodată cînd îi dai muie unei tipe nu te aște  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Tot feliu
de munteanu rodica la: 12/09/2009 10:49:33
azi/ di vina-i "karma"/ adica,dupa ce m-am straduit fo trei luni ca s-o ridic la fabuloasa cifra de 626(ieri)azi scade brusc la 401./ no, broblema-i ca nu înteleg nimica dar / chiar nimica.pot să trăiesc cu asta dar de ce nu pot înţelege?
28 comentarii
modifica
Batranu...
de monte_oro la: 12/09/2009 09:00:06
tragator... totusi... unde a disparut? vreu sa stiu! au nu va fi functionat decat in cuplu cu... maestrul... ca nu l-am mai vazut cam din aceeasi zi cu disparitia divinului epigramist? au i-a secat... subit... inspiratia? au... s-a inchis radioul ala? au nu-s destule calculatoare la club?... cer sa stiu!... astept variante, sugestii, adevaruri... rog seriozitate... :))
48 comentarii
modifica
petretutea vs plesu
de petretuteavsnietzsche la: 12/09/2009 01:20:48
andrei plesu/ un pasaj din "note, stări, zile"/ "a nu te instala în cultură. cultura nu e o destinaţie, în care să te aşezi cu tot calabalîcul. e un loc de pelerinaj şi, în fond, un loc de trecere. În spaţiul ei, toţi sînt invitaţi şi nimeni nu e gazdă. cînd începi să te simţi gazdă, să te simţi „acasă“, „proprietar“ în teritoriul culturii, cazi în condiţia de administrator. devii un funcţionar steril al intelectului, un personaj auxiliar."/ petretuteavsnietzsche/ imi pare un imbold spre repaus - aproape de vegetare sau superficial. un "acasa" trebuie sa avem.indiferent de zona de interes. altfel marile performante vor astepta la portile infaptuirii za  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Bunica
de Valeriu Cercel la: 12/09/2009 01:17:08
noi, care barza ne-a adus/ În ciocul ei atât de mici,/ am fost extaz, am fost un vis/ În primul rând pentru bunici,/ c-am fost fetiţă ori băiat,/ depinde cum am stat suciţi,/ când ne-am ivit n-a mai contat,/ ei au fost cei mai fericiţi,/ Şi-ntâiaşi dat’ ce a vestit/ bunica tuturor în sat/ că pe bunic nu l-a găsit/ pe unde oare s-a-mbătat (?!)/ dar după aia, când mergea/ de mână cu-a’ lui nepoţel/ prin sat ce mare se dădea/ că semăna leit cu el!/ cu ea, la gălăgie doar,/ Ştiind bunicu’ ce păţea/ de-atâtea zile-n calendar/ Şi muzica ce-o auzea :/ ba să se lase de pahar,/ că simt şi-acum fiorii reci (!)/ sau cel puţin la masă doar/ că nu mai  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...