arhiva: 18/09/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
tablouri cu tâlc
de Bucu la: 18/09/2009 22:13:53
toulouse-lautrec/ 'femme en toilette de bal à l'entrée d'une loge de théâtre'/ sursa: götz adriani, editura dumont/ <img src='http://img197.imageshack.us/img197/5405/lautrecfemme3.jpg'>
36 comentarii
modifica
Uff-baurorilor de cafea!
de amari la: 18/09/2009 20:54:24
stimabili``colegi``,v-ati napustit asupra unui nou sosit si l-ati dat de toti peretii apoi l-ati tocat marunt si unde n-a fost suficicient ati apelat la comparatii,invective si jicniri.nu c-as fi prima care am incasat-o!stati ca ulii la panda.arhiva-i plina de clinciuri si nu-s putini cei care se plang de ceea ce a devenit cafeneaua.oare faceti asta din obisnuinta,din curiozitate sau doar in numele spiritului liber si lejer al regulilor casei?vreti oare sa vedeti cat i se pot intinde nervii pana va raspunde cu nerusinare sau injuraturi?de prea multe ori ati transformat acest loc intr-un messenger sau hi5 unde in locul unui comentariu la subiect ati pus emoticon si texte copiate insotite de ca  ...continuare .
115 comentarii
modifica
Cu dosarul la S.R.I.
de Danutz462 la: 18/09/2009 20:06:57
astazi nu mai colecteaza "baietii cu ochii albastri" notite delatoare despre anumite persoane considerate subversive. omul singur isi face pagina web., indosariindu-se mai bine decat ar face-o orice for reprimativ. blogurile, fotografiile, muzica preferata, toate apar cu finete indescriptibila pe pagini personale, devenite din ce in ce mai "free", pentru ca, nu-i asa, insemnarea cu 666 trebuie sa se faca de buna voie si nesilit de nimeni. ingerul digital ne imbie sa ne manifestam liber calitatile care, altfel ar fi murit in noi, necunoscute de listele interminabile de prieteni...virtuali, pe care nu-i vom cunoaste cu adevarat nici din imaginile cu ingerasi, nici din imaginatiile bolnave de dr  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Cab. Diham – Valea Adanca – Vf. Omu
de ghidmontan la: 18/09/2009 19:44:22
descrierea traseului cab. diham – valea adanca – vf. omu.o vale de abrupt superba , plina de locuri interesante./ http://ghidmontan.com/trasee/cab-diham-valea-adanca-vf-omu/
2 comentarii
modifica
mărul
de juli la: 18/09/2009 19:31:02
am uitat şarpele... / mi-a dat mărul şi l-am luat. / mărul,/ acea minciună senzuală/ spânzurată în cer.../ secundă cu secundă cu secundă,/ unduind fuior de senzaţii / de parcă n-ar fi existat până la noi/ chemări amăgitoare.../ dintr-o mirare în alta,/ timpul meu ostenit a se naşte/ iubirea rămasă timpului trecut/ unui spaţiu fără clepsidră,/ s-a dus.../ timpul acela/ parcă nici nu existase./ / rolia/
5 comentarii
modifica
Punct
de adina.petre la: 18/09/2009 19:00:57
pupilele îmi erau atât de dilatate încât am crezut că am ochii negri./ deşi vedeam asta foarte clar, în rest nu reuşeam să văd mai nimic./ Ştiu că te priveam cu ochii minţii şi îmi doream să mi te înfigi în ochi ca un cuţit pentru deschis scrisori, să mă doară ochii, să mi se încleşteze maxilarul, durerea, să o simt cum alunecă în timpane şi cum îmi face gura pungă./ te-aş fi înghiţit încet, plimbându-mi-te prin gură, ca pe o bomboană cu marţipan. aş fi lăcrimat poate, dar aş fi continuat să caut cu vârful limbii prin acea amărăciune, acel strop dulce care face toată experienţa să merite efortul./ Într-un final am rămas doar cu mirosul tău  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Toamna
de Valeriu Cercel la: 18/09/2009 18:01:27
de-o dimineaţă, parcă două,/ ceva îmi este de mirare,/ se-aude frunza cum tresare/ când se alintă-n zori la soare/ mărgăritarele de rouă (!)/ Şi-un greieraş, ca după nuntă,/ pierdut aiurea pe islaz,/ de supărare şi necaz/ ne-având o clipă de răgaz/ din scripca lui abia mai cântă,/ iară în plopii de la gară/ sub mieluşeii albi de nori,/ un cârd, agale, de cocori/ se-ngână cu privighetori/ făcându-i parcă de ocară ;/ Însă aud osii de care/ Şi zarvă mare peste vii…/ din mâini ţesute-n flori de ii/ coboară iz de razachii/ spre ale teascului izvoare !/ dar ce să mai întreb prorocii (!)/ căci mi-au ajuns ochii s-o vadă/ pe mărioara prin ogradă  ...continuare .
3 comentarii
modifica
EXAMENUL
de Tot Areal la: 18/09/2009 16:19:37
era foarte ingrijorat, avea examen si nu mai putea dormi noaptea, se perpelea de pe o parte pe alta./ cand suna ceasul era deja intre vis si trezie, se imbraca repede si fugi sa ajunga la timp./ testul era computerizat si dura cca.12 ore cu pauze la doua ore de 10 min., intrebarile multe de la mecanica relativista pana la istoria civilizatiilor./ la sfarsit era complet epuizat, ajuns acasa a dormit neintors o zi intrega./ s-a cautat pe liste si a sarit in sus de bucurie: reusise!/ postul de ajutor de maturator stradal era al lui!
22 comentarii
modifica
Ecce homo!
de denisasoare la: 18/09/2009 15:48:04
/ <http://ro.netlog.com/denisa_soare>/ / sic transit gloria mundi
117 comentarii
modifica
"Gigi Becali: "Suporterii Stelei sunt nişte vagabonzi fără serviciu!"
de petretuteavsnietzsche la: 18/09/2009 14:55:19
in ce masura e adevarata afirmatia, si in ce masura e falsa?/ nu ma pricep io... prea mult la fotbal sau microbisti... da am impresia ca exista o categorie impresionanta ca numar de vagabonzi. un act de mare curaj sa faci o asemenea afirmatie... cand este in joc propria-ti afacere. isi canalizeaza atentia spre social, odata cu functia de europarlamentar sau is io pe aratura?
12 comentarii
modifica
Vaca sau caprioara?
de logic_ilogic la: 18/09/2009 13:38:47
fratilor....mor! gata....ma omoara caldura. cum e posibil sa fie atat de cald? urasc metroul, ureasca ratb-ul, urasc barbatii care claxoneaza dupa tipe pe strada, urasc taximetristi care ma acosteaza, urasc boii care se holbeaza la mine...stiu ca sunt frumoasa si atragatoare si fara comentariile voastre:p! ca tot a venit vorba de ratb, nu pot sa ma abtin sa nu povestesc o intamplare. am vazut de curand un tip foarte dragutz...l-am auzit vorbind la telefon...era clar ca nu e vreun prost sau incuiat...ce sa mai zic...mi-a placut. hop urca si o pustoaica, dragutzica....dar doar atat. se pupacesc astia putin...apoi incepe ea cu fitzele...ca nu-i place ca nu stiu ce, ca nu-i convine ca e nu stiu c  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Ghici....ce nu-i!
de logic_ilogic la: 18/09/2009 13:35:03
adesea ma gandesc cum e…cat de intense ar putea fi bataile unei inimi. cum e nebunia clipei? cum e atunci cand simti ca ultima gura de aer inhalata este imposibil de expirat din cauza emotiilor...acea gura de aer, ultima, care iti imbata simturile, iti sufoca mintea, te imobilizeaza intr-un limbaj nonverbal. cu gura uscata, ochii impaienjeniti de imagini…amintiri…iluzii…realitate...refulare…rezemata de podeaua unui perete…cazand intr-un gol complex, creat din tot ceea ce esti si tot ceea ce refuza sa creada ca esti. secunda-i ora si ora-i minut…iar de lasi deoparte gandul ca orele ce vor urma duc spre sfarsitul trairii…te transformi in ceea ce vrei sa fi si esti doar in gand  ...continuare .
3 comentarii
modifica
aripi ude
de INSULA ALTUIA la: 18/09/2009 13:23:42
loveste ploaia in viata/ aflata linga usa/ cu aripile ude nu pot sa / zbor/ ma uit spre cer/ in parul tau vad norii/ cu miinile lor/ opresc picaturile/ ma retrag in coltul/ geamului dinspre toamna/ o raza firava imi zimbeste/ imi spune sa-ti las/ citeva rinduri in camera / de vise.
2 comentarii
modifica
Ne-am născut în acelaşi sat II
de philo la: 18/09/2009 09:43:47
urmare:/ */ ne-am născut în acelaşi sat ii/ */ restul povestirii:/ */ o mare parte din timp era consacrată studiilor legate de ştiinţa zborului pe avioane rapide de vînătoare: multă matematică, în special geometria sferică, citirea hărţilor, geografia, meteorologia şi influienţa vremii asupra avionului, / calcule legate de navigaţie, mecanica motoarelor de reacţie, etc. o altă îndeletnicire era legată de îmbunătăţirea condiţiei fizice. marşului aceluia de şaptezeci de km. i-au urmat altele mai lungi, însă contra cronometru. plecam undeva în desert, ne impărţeam în grupe de cinci recruţi şi trebuiam să ne orientăm pe teren cu doar o simplă busolă căutî  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ne-am născut în acelaşi sat
de philo la: 18/09/2009 09:42:07
ne-am născut în acelaşi sat/ */ cuvînt înainte: / */ uneori, după ce termin de scris vreo povestire, stau şi mă întreb cu ce obraz vin cu rîndurile astea ale mele şi le supun atenţiei altora. am multe motive să n-o fac şi asta precum urmează: / * unele povestiri sunt adresate puţinor oameni şi ştiu asta căci ceilalţi imi răspund ceva în genul "ia du-te, bre, mai încolo", / * uneori vorbele nu redau ceea ce vreau şi asta din lipsă de experienţă sau de răbdarea necesară de a le finisa, căci, de regulă, scriu dintr-un condei. nu pentru că aş fi cine stie ce de talentat, dar e că un strănut. iese şi gata şi deobicei nu revin cu "şlefuiri", / * poate legat de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
welcome to the machine
de batranutragator la: 18/09/2009 05:31:55
eşti atît de duios, că-mi vine să-ţi împrumut pijamaua, îmi spunea/ şi apoi se plîngea de computer/ de indivizii care smulgeau din ea hălci de carne/ încît îi simţeam tristeţea prin mouse în podul palmei/ şi mă gîndeam oare ce nebun îmi hackereşte dragostea/ mi-am aprins o ţigară şi i-am zis/ într-o dragoste sunt/ the lover/ the loved/ the other one/ the lie/ & the hacker/ şi ea era atît de candidă/ se apăra cu frumuseţea/ a cui dragoste?, m-a întrebat de parcă ar fi întrebat cine a cîştigat la 6 din 49/ iar eu vroiam să-i spun că şi picioarele îmi miros a dragoste/ dar i-am zis că dragostea e uzina de putere a oraşului unde sînt conectaţi toţi/ şi  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...