arhiva: 02/09/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
“Comunişti” după ’89
de Draghici la: 02/09/2009 22:21:47
invitaţi la o “petrecere” care a luat sfârşit cu puţin înainte să apărem şi noi, analizând cutiile goale de bere şi resturile de prăjituri rămase pe sub masă, încercând să reconstituim prin orice mijloace cât de bine “s-au distrat” “petrecĂreŢii”, - nici mai mult, nici mai puţin, aşa trebuim judecaţi noi cei care scriem aceste eseuri; astfel, dacă dumneavoastră, ”petrecăreţii” ne-aţi pune întrebări despre cum s-a desfăşurat totul, noi să încercăm totuşi să răspundem eschivându-ne, că “ne-am amestecat prin multime”,iar în cazul în care nu ne-aţi crede, să aducem ca singur argument în sprijinul nostru, recunoscând în urma cer  ...continuare .
12 comentarii
modifica
batranutragator la Radio Lynx, azi, intre 22 si 24
de batranutragator la: 02/09/2009 19:50:36
/ pentru cei interesati, intre 22 si 24, azi 2 sept, voi citi in direct, la radio linx, un radio pe care il puteti asculta - si vedea! la http://www.radiolynx.ro// asadar pt cei care vor sa ma asculte si chiar sa ma vada, va astept la adresa mentionata! /
182 comentarii
modifica
Clasa I-a - cafeneaua.com
de Intruder la: 02/09/2009 18:17:58
peste cateva zile incep scolile, deci inaugurez pe cafeneaua.com o clasa cu regim special (...ca nu s'tem normali) / cine doreste sa se-nscrie, s-o faca aici. / deasemenea, astept o "invatatoare" sa se ofere benevol. / atentie, va trebui sa fie mana de fier, sa bage spaima-n ciocoi, sa ne stearga de muci, sa nu cracneasca la mistocarii, sa aiba coji de nuci si o rigla-n trei muchii, sa tune cu vocea, sa dea din glezne...si altele. / "duamna" ne va aseza in banci (care cucare, care peste care), ne va da extemporale, note, premii (dac-ajungem pan' acolo...mira-m-as)...ne va pune la shmotru, va da militaria jos din pod...si-om mai vedea. / hai, mah, ca am chef de cioace...ce ziceti? / io ma  ...continuare .
419 comentarii
modifica
Anunt!
de anonimul cu nume la: 02/09/2009 17:44:33
stie cineva unde pot gasi urmatoarele carti: colonelului n-are cine să-i scrie - garcia marquez; copacul omului - patrick white; silja sau o soarta zbuciumata - frans eemil sillanpää?
8 comentarii
modifica
Anunț
de Intruder la: 02/09/2009 17:38:58
vreau sa v-anunt pe aceasta cale (rahovei?)...c-a venit toamna! / ...acoperiti-va inimile cu ceva. / ce mai faceti, nebunilor???
28 comentarii
modifica
Kakaia Internet?
de 1brasovean la: 02/09/2009 13:01:08
<img src='http://www.yakkityyaks.com/wp-content/uploads/2009/05/bigbrother1.jpg'>/ <a href='http://mariusmina.blogspot.com/2009/08/obama-vrea-controlul-total-asupra.html'>"administratia de la washington pregateste in culise, departe de ochii opozitiei , o lege foarte controversata care i-ar da presedintelui statelor unite dreptul de a opri internetul atunci cand situatii de "urgenta" o cer. initiativa legislativa a democratului de virgina , jay rockefeller este pregatita in semiobscuritate la adapost de ochii ageri ai critcilor. companiile de internet si telecomunicatii, alaturi de grupurile civice au intrat in alarma de gradul zero ..."</a>/ -mai multe argumente & dezvoltare pe site-ul aut  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Niculina. 1971
de sami_paris74 la: 02/09/2009 11:29:03
eram o data la tg-jiu si pornisem sa ma plimb prin centrul orasului,apoi dupa amiaza pe malul jiului ,situat in parcul lui constantin brincusi./ mi-am adus aminte ca,numai cu cinci zile mai inainte,am intilnit-o la un concurs de sah,la sfirsitul campionatului,in fiecare seara se tinea un bal dansant./ dansasem pina la ametire,ea ma stringea pe dupa umeri,eu o stringeam pe dupa solduri si dansam si dansam amindoi cu gindul numai si numai acolo .au urmat saruturi fierbinti,saruturi care faceau rani,rani care nu s-au vindecat nici pina in ziua de azi./ pe niculina o iubisem si eu intr-o vreme cind implinisem 18 ani./ as fi strins-o in bratele mele zi si noapte,as fi dansat cu ea bluz si-as fi sa  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Layla
de sami_paris74 la: 02/09/2009 10:38:11
imi venea sa rid,sa pling,sa rid/ de dragul apei curgatoare/ sa urlu si stau asa in ploaie,seara,/ afara pe malul fluviului ./ intr-un tinut necunoscut ,de dragul tau frumoasa layla./ intr-o tara unde ,iarba,frunzele si apa se contopesc in culori vii./ intr-un tinut in care cerul/ sa nu toarne vesnic ploi./ si frunzele din pomi sa fie uriase/ si carnoase,s'acopere trupul tau alb./ as fi vrut sa vad iarasi frumoasa floare,/ sa simt mirosul de parfum coco,/ cu aburii diminetii si miresmele pielii tale...layla./ / p.s/ si miresmele acelea parfumate/ ma inebunisera./ sami.
18 comentarii
modifica
Plangaciosu B
de petretuteavsnietzsche la: 02/09/2009 10:00:36
http://www.gandul.info/opinii/etica-raului-integral-4807950/ pun pariu ca presedintele nu cunostea pana zilele acestea cuvantul discreditare. careva din lingaii/ subalternii ce-i tine acolo a plasat aceasta ipoteza de lucru/contracarare. pai... contracarare din partea lor, normal, pt ca de fapt este o discreditare si din partea altora - fie ca e tabara politica din opozitie fie ca e vocea poporului. si... da, exista o alta tabara dar nu neaparat una politica ce-i da peste nas. ii evidentiaza slabiciunile. omul acesta traieste intr-o iluzie... asa cum isi face iluzii in privinta copilandrei, asa are impresia ca vreo tabara politica are treaba cu virgula camasha lui. pai... eu de ex: nu am tr  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...