arhiva: 21/09/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pastorală
de andleia la: 21/09/2009 22:07:48
“Îmi place fusta ta scurtă.”/ declaraţia e atât de vagă,/ căci nu ştii dacă lungimea ei/ te invită sau te condamnă./ Îţi place că miros a vanilie/ pe dinăuntru, şi-a scorţişoară./ Îţi place că scoica mea nu e atât de amară/ Şi-ai prefera s-o umpli cu miere şi ceară./ crestată uşor, pe mâini şi pe piept,/ Îţi sorb astăzi sucul şi respir încet,/ Şi te-aş cuprinde-ntre picioare,/ de nu le-aş fi rătăcit prin ograda mare./ scrijelită şi iubită, aştept ziua de mâine./ te-oi duce la mama, te-oi prezenta./ te va aştepta cu sare şi pâine,/ va plânge şi va râde când va veni poliţia.
33 comentarii
modifica
Aproape eu...
de raina la: 21/09/2009 21:53:20
visele / îmi zâmbeau cu toţi dinţii, / scrâşnind lumina-/ muşcătură înfiptă / în preajma dimineţii, / muşuroaiele nopţii / se năruiau umede / foşnindu-mi umbra / in trupeşe aşternuturi / ce mimau / mângâierea / "ai picioarele reci...” / mi-ai fi spus / agăţat de mine / precum durerea de morfină, / de mă puteai ghici / in cenuşa ochiului / popas/ la drum de seară.../ /
13 comentarii
modifica
Cugetari la greu - AGC
de 1brasovean la: 21/09/2009 20:48:47
mai intai, respect si imagine:/ <img src=' http://www.ardeleancornel.eu/res/logo.jpg'>/ / cugetari diverse, alese la intamplare:/ dragostea matură ajută la prevenire îmbolnăvirii cu anumite boli. / (agc, 18 cu 17)/ este ilegal să acuzăm pe altii de greşelile noastre. / (agc, 18 cu 57)/ statele trebuie si sunt obligate să sprijine, impulsioneze, încurajeze,/ recompenseze formarea si dezvoltarea frumusetii interioare a bărbatiilor./ (agc, 34 cu 13)/ / la sectiunea ‘cugetari’ a paginii, tagul ‘dezmierdări’:/ dezmierdările previn multe divorţuri./ dezmierdările previn stresul./ dezmierdările ne destresează./ iubiţii îşi pot mări  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Munte, apa mare sau campie?
de monte_oro la: 21/09/2009 20:18:33
munte, apa mare sau campie?/ / si vami cresc iar din unghiile firii/ in ziduri roase de-asteptari se-nalta,/ prin nunta departarii mor toti mirii/ ce pasii insotirii si-i descalta./ cand nu-ti mai ploua-n palme, ci pe ochi/ cu picaturi sarate, nu de roua,/ cand toamna nu-ti mai spune de deochi,/ iar coasta nu se mai imparte-n doua./ se-ntuneca de-acum si fara rost,/ doar vamile mai cresc prin carnea vie/ si noaptea ce-mi sopteste stins:"ce-ai fost:/ un munte, apa mare sau campie?"./ http://www.youtube.com/watch?v=zrcvsjeicnm&feature=player_embedded/ / / / / / /
23 comentarii
modifica
miaza-noapte
de INSULA ALTUIA la: 21/09/2009 15:17:48
toate culorile/ ard/ si soarele cade/ rotund / spre norii care-l astepta/ pe ultima treapta/ a scarii apusului/ cu portile deschise./ de dincolo de soare/ se deschide un triunghi/ in degradari de carmin/ punctele cardinale se intuneca/ in umbre/ si o briza/ cu pete pe cer./ tiuitul greierilor ciupesc tenul/ curat/ al inserarii/ luna apare trista/ in virful unui castan/ o dor timplele/ din ochi o lacrima sta sa cada/ inghetata/ dar nu-i da drumul/ peste pamintul/ adormit.
13 comentarii
modifica
musai
de amari la: 21/09/2009 12:53:18
trebuie sa va multumesc de: 1-rabdarea de care ati dat dovada vis-a-vis de mine 2-lui bucu ca nu s-a napustit asupra prostiei mele 3-sa-l rog pe director sa ma primeasca usier al clasei i,asa mai trag cu urechea si ma cizelez si eu un pic 4-daca nu ati vrut batranete in hotel cu multe stele atunci poate vreti o agentie de parteneri de vacante si concedii.
28 comentarii
modifica
Despre Nimic
de andleia la: 21/09/2009 11:34:09
nu e apa. n-a ramas nimic. nici sarat, nici dulce. lumina se stinge si gaura din ea e doar un pic mai neagra. aerul se rasfrange, se bate cu dintii sa treaca prin ei. daca as fi o culoare, as fi roz. pentru ca imi lipseste intensitatea si curajul, imi lipseste placerea, adevarul, zambetul, placerea… din nou?! … in fine, placerea, tacerea, vorbesc prostii./ din nori se naste vata de zahar. din apa se naste transpiratia. din aer se naste senzatia. din gust, ma fac amara si albastra./ din forta ramane golul. liniste si ecou. de fapt, cui ii mai pasa?/ daca m-as minti si as reusi sa cred ca ma nasc de la inceput, m-as mosteni pe mine, cu ochii care nu vad si glasul care nu vorbeste. urechea m  ...continuare .
6 comentarii
modifica
filme
de ceapaev la: 21/09/2009 11:16:06
sunt amator de filme inspirate din actiuni reale din al doilea razboi mondial.ultima vizionare seria band of brothers.super.mai stiti serii sau filme de acest gen? exsita film artistic cu batalia de la monte cassino?varianta documentara stiu ca este.multumesc/
11 comentarii
modifica
Poveste
de fijahul la: 21/09/2009 11:09:56
/ a fost odată ca niciodată un om mic. era atât de mic încât arareori putea fi observat de ceilalţi. vorbea puţin, aproba întruna şi făcea ce i se spunea. toţi creşteau şi ajungeau mari, el nu. generaţii se scurgeau pe lângă el fără a-i da atenţie. era cramponat într-un etern prezent, nu avea amintiri şi nici vise./ devenit un defect, a început să capteze atenţia. a fost nevoie de un singur om care să-l vadă. acel om a avut epifania descoperiri defectului ascuns al vieţii-“omul mic”. a început să spună şi altora despre omul mic, şi acesta a ajuns în curând motivaţie de pelerinaj, oameni de peste tot veneau la el, il măsurau, îi vorbeau, îl puneau  ...continuare .
9 comentarii
modifica
nu am timp de titlu
de anticena la: 21/09/2009 10:46:16
salut/ astazi am primit o veste buna, adica (stati ca ma mai uit o data!) sunt confirmata din ..27 iulie!/ sunt incantata! norocul meu ca am zarit butonul "modereaza!" am crezut ca e o eroare, initial; dar.. nu era;/ multumesc de confirmare si celor ce m-au felicitat, le multumesc!/ acum, cu "moderatul" sa vedem, sa vedem, sper sa ma descurc!
9 comentarii
modifica
trasul fetiţelor de imaginare codiţe
de batranutragator la: 21/09/2009 08:58:56
e încă o seară în care vreau bă tăticule/ tu şi cu mine să mai bem un păhărel / e opt în ceas hai să vorbim un vinişor/ aşa cum o mai făceam noi odată/ să bem cu acelaşi pahar ca la noi/ să-mi torn mai întîi mie cum e obiceiu/ apăi ţie / zic aah / ăsta e din via aia de-o puserăm noi împreună/ bă tată/ nu zici nimic - eh oi fi tu supărat cu ceva de nu bei/ las că mai iau eu unul/ da ciudat de bun mai e vinu ăsta nu ţi-am spus/ a crescut via aia de am pus-o noi şi nu prea mai ascultă de mine/ acum tot mai caută pe unul pe altul/ băiatu lu gheorghe/ acu pă nea nicu o veni şi vremea lu lilica/ ştii cum e la o vreme fiecare se întoarce la rostul lui şi vin  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Despre vise
de andleia la: 21/09/2009 08:04:07
visele dor. dor, pentru ca sunt crude si-ti solicita toata fiinta, rasuflarea, gandurile si sufletul. iti pui toate sperantele intr-un vis, si te macini, si te bucuri in sinea ta, crezand ca se va implini. caci n-o sa faci nici o miscare ca sa-l implinesti. visele nu functioneaza asa. ele sunt implinite de altii, pentru tine. sau in fine… asa credem de cele mai multe ori./ cel mai greu e sa vezi ca, de fapt, nu vine nimeni sa te faca fericit. ca de fapt visul tau se sparge de tarmuri ca marea nervoasa. ca de fapt ai asteptat in van./ eu nu visez. refuz visele, si doar calculez pasii. ce-am de facut, ca sa obtin cutare. e greu, e fad, e ca apa chioara, dar e sigur. imi place sa ma mai uit la  ...continuare .
39 comentarii
modifica
jumătăți
de batranutragator la: 21/09/2009 05:37:15
fumez/ o parte din fum iese cînd expir/ privesc în el diferite lucruri obișnuite/ o casă/ un chip blînd/ o ceartă un surîs/ și nu știu de unde vin aceste lucruri/ nu știu dacă din partea de sus a plămînilor / sau din cea de jos/ și nu știu nici care jumătate a rămas în mine/ / beau/ duc paharul la gură/ sorb încet/ pipăind cu papilele fiecare moleculă/ apoi stau cîteva clipe nemișcat/ poate chiar 30 de secunde/ ascultînd cum sînt/ pătruns de muzica lichidă/ aș putea să termin paharul/ însă dacă fac asta mă gîndesc dintr-o dată la mine/ așa cum sînt / un fact sau doar o reflexie într-o oglindă/ din marmură/ / simt/ lumea cu mîinile/ ochii îi folos  ...continuare .
49 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...