arhiva: 24/09/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Securitatea si statul politienesc
de Draghici la: 24/09/2009 23:32:36
securitatea şi statul poliţienesc/ pare ciudat să te gândeşti că, în urmă cu două decenii, românia se afla paralizată de cea mai perversă dictatură de pe continentul european. dictatura lui nicolae ceauşescu adusese poporul român la ceea ce poeta ana blandiana numea „o stare vegetală”. adesea, oamenii comunicau aruncându-şi şoapte pe fugă, de teama urechilor atotprezenţilor informatori, mereu gata să-i toarne la stăpânii lor securişti./ dintre toate poliţiile politice ale sateliţilor comunişti din europa de est, securitatea românească a devenit cea mai cunoscută./ În primele luni ale anului 1990, pe un peron al gării de nord s-au întâlnit două vechi c  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Ce ar fi daca...
de cactus la: 24/09/2009 21:13:59
ce ar fi daca, pe langa cadourile surpriza, l-am ruga pe mos craciun sa duca si scrisorile noastre...scrisori pe care nu avem curajul sa le scriem, sa le trimitem, sa le rostim, si uneori chiar sa le gandim../ incep eu cu o "scrisoare catre nasul catelului meu"/ "nu stiu daca mai existi, probabil ca ne intalnim nestiuti, undeva in trafic printre claxoane, nu stiu daca iti mai amintesti de ghemul de blana daruit, a crescut, are 40 de kilograme, este cam gras si la dieta...probabil ca pe undeva iti seamana .../ inca ma maraie cand plutesc in visare gandind la tine, este de o gelozie feroce, ma apara de tot ce misca prin zi si prin noapte, dar nu ma poate apara de amintiri atunci cand ii p  ...continuare .
22 comentarii
modifica
melcu'
de Bucu la: 24/09/2009 19:03:11
<img src='http://img190.imageshack.us/img190/4779/melcu.jpg'>
40 comentarii
modifica
un om lipsit de caracter
de miki_2005abc la: 24/09/2009 18:04:02
cumnatul tau spune ca tu umbli dezbracata prin sat,asa ca sa se dea bine pe linga soacra iar tu sa cazi de ....
16 comentarii
modifica
Viata netului...
de monte_oro la: 24/09/2009 16:08:43
nu ma pricep la partea... tehnica... dar mi s-a parut interesant principiul. voi cam ce credeti despre treaba asta? eu spun de acum ca as fi "pentru". se mira cineva...pe confa lui baby despre facebook, parca... naiv, dupa a mea parere... ca nu-i o problema cu datele alea... ca iti asumi... samd... poate... dar... sa fim seriosi... fara a fi un taliban al teoriei conspiratiei... e evident ca netul devine si baza de date... dar si de documentare... pentru oricine... si nu doar pentru "baietii buni". una e ca eu pot crede ca nu stiu ce site de socializare e ok... si imi asum asta... intrand acolo... si alta e ca... altii... pot folosi informatiile de acolo..in orice scop si-ar dori, cu totul al  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Doi metalic
de inshade07 la: 24/09/2009 14:08:54
instinctual/ vorbim despre cifra doi./ o mângâiem atent între unu si celalalt unu/ si apoi/ nu mai urmeaza nimic./ tu iti împarti secundele/ în palmele strânse în cheia sol/ si eu te împart atent/ cu o gura/ sau cu un ochi/ întotdeauna cu publicul de partea mea/ dintr-o singura respirare/ a portativului./ vioara înca/ se aude din cutia cu balerine/ si apoi un pian./ noi ne tinem de mâna sub toamna asta/ de septembrie/ care ne controleaza în bagaje/ în inimi,/ în sfinti,/ în sân,/ cu câte un copac,/ cu câte o ploaie/ sau cu câte un leu din marmura alba./ un leu alb înlocuieste un leu negru/ noi,/ locuim împreuna în lei diferiti./ portativul îsi strânge dirij  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Cum arata o petrecere de lansare Windows 7 :))))
de Daniel Racovitan la: 24/09/2009 13:13:25
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1cx4t5-yphq&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1cx4t5-yphq&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>/ citez: "this just looks insane. who are these people? windows 7 launch parties? in what parallel universe do these take place?/ oh, look at the video again and imagine these people being robots. more fun right? now try to image them getting ready for an orgy. who is doing who? even  ...continuare .
15 comentarii
modifica
m-am îndrăgostit de maria dinulescu
de batranutragator la: 24/09/2009 10:44:04
e ora doişpe ţin soarele în palme aşa cum aş ţine o lumînare restul in volumul publicat - iubirea e amintirea unui viol.
2 comentarii
modifica
Adevarul despre Facebook?
de Baby Mititelu la: 24/09/2009 08:56:58
afla adevărul despre facebook: / din nefericire, de lucrurile bune pe care unii le fac, . altii profita, ca să facă rău ... / / În această săptămână la televiziunea argentiniana a fost un reportaj zilnic cu joaquin lopez doriga ( jurnalist mexican) pe tema facebook, hi5, myspace, sonic, etc, şi cât de periculoase sunt. exista si un reportaj-jurnal în ziarul milenio , cu privire la modul in care diversi terorişti au avut ca sursă de informaţii sigure şi directe blogurile, facebook şi hi5. / intervievaţi anumiti hoti si răpitori spun că au intrat pe net şi au vazut portretele, casa, masinile, poze de călătorie situatia socială  ...continuare .
18 comentarii
modifica
introspectie
de cafeaua_cu_sare la: 24/09/2009 07:24:15
Îmi desfac braţele, pleoapele, aripile/ ţinute strâns în sufletul meu./ o, doamne mai lasă-mi culoarea/ şi putinţa de a visa/ până la plus infinit./ Îmi desfac gândul/ ca pe un sul de hârtie,/ şi-l întind peste pereţii din jur/ iar aceştia se clatină ca beţi/ şi cad sub povara / dorinţei de a mă regăsi./ Şi atunci vin spre mine ca o ploaie/ atâtea forme, atâta viaţă şi zbor,/ mă ridic ca o ninfă din apă/ şi ştiu voi birui/ întunericul înainte să mor./ am puterea vieţii în mine/ şi sânge de rege îmi curge prin vene./ tot universul ce stă ca un miracol în mine/ îl voi străbate cu o făclie în mână. /
23 comentarii
modifica
Proiectul Cafeneaua.com - Mos Craciun secret!
de Honey in the Sunshine la: 24/09/2009 01:09:31
nu uitati, cadoul trebuie trimis cel tarziu pe 10 decembrie , ca sa fim siguri ca ajunge in timp util./ mult succes si multa inspiratie la alegerea cadoului si/ sa vina mos craciun!/ zaraza & honey/ p.s.: / 1. daca informatiile din chestionar nu sunt suficiente si vreti sa puneti intrebari sau sa comunicati in vreun fel cu persoana careia ii faceti cadoul, ca sa nu va dezvaluiti identitatea faceti-o prin intermediul meu sau al zarazei (pe mail, mp, etc.) / 2. jobul de mos craciun e unul de importanta sociala maxima si trebuie luat foarte in serios. imaginati-va fata cafegiului care ramane fara cadou si-o sa intelegeti ce vreau sa spun :)/ 3. incercati sa nu dezvaluit  ...continuare .
214 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...