arhiva: 05/09/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
puterea cereasca
de INSULA ALTUIA la: 05/09/2009 19:49:28
soarele se misca in cerc/ lumea se clatina ca pe jar/ arsa de caldura lui/ apa a devenit clocotita/ animalele galopeaza in toate partile/ furia lui s-a abatut si asupra/ florilor ./ cerul a inceput sa strige/ atunci am vazut magazia cu tunete/ gura tuturor apelor/ cele patru puncte cardinale/ vinturile ce poarta discul stelele si norii./ pamintul a raspuns cu un urlet/ atunci un fulger si-a aruncat lumina/ norii au inceput sa plinga/ tot ce-a lovit fulgerul/ acum e cenusa albastra.
2 comentarii
modifica
despre unele chițibușuri de toamna
de Bucu la: 05/09/2009 18:40:48
"toamna e anotimpul în care, asemeni unui plamân urias, pamântul pare sa aduca înlauntrul sau, printr-o enorma inspiratie, toate energiile atmosferei circumterestre. despuiat de excesele vegetale ale verii, oferindu-se nud privirilor, pamântul pare dispus toamna, mai mult decât oricând, sa-si livreze secretele, sa-si dezvaluie metabolismul."/ a.pleşu- pitoresc si melancolie/ / <img src='http://img190.imageshack.us/img190/2281/para1p.jpg'>/ / / /
307 comentarii
modifica
Noemi dansează
de modigliani la: 05/09/2009 18:25:48
dimineaţa zîmbeşte/ dimineaţa/ noemi dansează/ pereţii smulg nopţii ferestre/ noemi visează/ răsărit între umbre/ ori doar în cearşaf de copil/ poate să fie/ că-i frîntă în mamă lumina/ noemi nu poate să ştie/ arcul zilei se-ntinde leneş/ de piatră/ prin ştergare de fum/ săgeata încă nu arde/ şi încă noemi/ topeşte/ ochii iernii pe drum/ din carte-i coperta/ închisă/ culoarea-i dansează furtună/ sărutul nu-l ştie/ jocul ce stă să apună/ vin cai să bată-n potcoavă/ cenuşă de timp/ vînturat pe afară/ vin cai/ noemi le muşcă spinarea/ şi coama de moarte-n zăbală/ /
8 comentarii
modifica
Hai sa va arat ceva culori!...
de adynet1 la: 05/09/2009 18:14:19
fotografiate azi, la biblical jerusalem zoo.../ nu-i de preferat certurilor de-aici?/ <table style="width:auto;"><tr><td><a href="http://picasaweb.google.com/lh/photo/a07rb84os4nwdlaskvlr_g?authkey=gv1srgcmva3ypulzscpae&feat=embedwebsite"><img src="http://lh4.ggpht.com/_byxsm5f65f4/sqkg-1n2hki/aaaaaaaacio/0tuvk_asbfo/s800/zoo%20006.jpg" /></a></td></tr><tr><td style="font-family:arial,sans-serif; font-size:11px; text-align:right">de la <a href="http://picasaweb.google.com/adynet1/zoo?authkey=gv1srgcmva3ypulzscpae&feat=embedwebsite">zoo</a></td></tr></table>
74 comentarii
modifica
Prima zi de şcoală
de Valeriu Cercel la: 05/09/2009 15:51:26
după luni de plictiseală, zile, nopţi caniculare,/ printre halbe, mahmureală, pe la munte, pe la mare,/ văd aiurea într-un ziar, vestea aia mai nasoală/ desenată de tipar :“mÂine-i prima zi de ŞcoalĂ!”/ / pe-o terasă, sub umbrele, cu fetiţe decoltate,/ arătând precum şi ele,-n anu’ trei de facultate,/ c-am gândit de două ori, ambele la tata doar,/ prezentându-mă în zori, să nu-l văd pe dracu’ iar,/ / fi’nd în şcoală cunoscut şi cu ani buni de vechime,/ Într-a patra, c-au sărit toţi din clasa mea pe mine,/ Însă cu mai mult respect, parcă şi un pic de teamă,/ lucru ce-l găsesc corect, nefiind de-aceeaşi seamă;/ / ce mai vâlvă! ce pupici ! eu,  ...continuare .
1 comentariu
modifica
testament
de thebrightside la: 05/09/2009 12:33:35
sunt o fiinţă letargică./ Ăsta este motivul pentru care, atunci când mama se căznea să mă dea afară, m-am opintit şi, printre fâşiile de lumină difuză, am privit la doctorul cu faţa pătată care orchestra facerea şi mi-am zis ofticat: n-au găsit pe altcineva decât pe scufiţa Îmbulinată să mă primească, fucking beautiful. Şi mi-am aprins o ţigară. o să mă nasc mai târziu./ presupun că presimţeam că graba e o chestie nasoală. aveam înainte o viaţă întreagă pe care să-mi întind letargia ca pe un elastic, până la recul. o viaţă întreagă. ce minciună absurdă. niciun om n-a avut vreodată o viaţă întreagă. fiecare are nimic mai mult decât o sca  ...continuare .
22 comentarii
modifica
a venit toamna
de maria de las maravillas la: 05/09/2009 11:04:27
mama are mai multe tipuri de vie. cand vine culesul le amesteca in acelasi zdrobitor, inclus poama alba neagra cu alba. eu cred ca isi pierde aroma caracteristica./ in plus, din boasca care ramane ar putea prepara tuica, insa nu avem cazan si nu e simplu procurarea lui./ eu sunt adepta produselor naturiste 100% si ma intereseaza preparea lor, pe cat posibil in propria gospodarie.
13 comentarii
modifica
cînd iubesc, iubesc singur
de batranutragator la: 05/09/2009 06:05:12
nu am vorbit un an / umbrele doar trîntesc uşi în mine/ acum tu eşti aici să le închizi/ cerul e lumina unui opaiţ rămas fără seu/ încerc să spun toate cuvintele care îmi vin în minte aşa cum le-aş alunga/ nu vorbele vin să adoarmă în tine/ nici singurătatea şi nici dragostea/ nu am încredere în ele/ sunt sigur doar de moarte/ să fii tu femeie cu un singur sfîrşit/ cea căreia pot să-i încredinţez nefiinţa mea?/ priveşte-mă/ am un ochi pentru tine unul pentru dumnezeu / mîna asta îţi aparţine cealaltă e-a lui/ jumătatea asta de nas pentru tine / capătul meu e între două pulsaţii prima a ta/ sunt o substanţă care se colorează în albastru la ati  ...continuare .
13 comentarii
modifica
femei vs modele
de zaraza la: 05/09/2009 01:11:44
varianta americana a revistei "glamour" a publicat poza neretusata a unei tinere de 20 de ani, care arata atipic pentru ceea ce se publica de obicei in revistele de moda. reactia publicului a fost peste asteptari: revista s-a vandut rapid iar publicul este incantat ca -in sfarsit- apar in reviste femei normale si nu fetite de 15 ani, care sufera de anorexie. / exista si voci contra, care spun ca revistele de moda sunt oricum fantezie, un gen de arta la o adica si ca nu avem nevoie sa vedem burti revarsate si coapse prea pline cand se prezinta colectiile de costume de baie. / <img src=http://farm4.static.flickr.com/3520/3887663329_80d8407282.jpg>/ cum va place?/ / /
65 comentarii
modifica
Cum da dracu cu saracu' dintr-o buba-i umple capul
de cosmacpan la: 05/09/2009 00:10:43
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xlwi5pjmjya&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xlwi5pjmjya&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>/ intarata-i drace tu, ca om bea aldamasu'./ despre cusururi sau urîciuni/ aideţi să vorbim degeabă,/ că tot n-avem nici o treabă./ fiindcă/ gura nu cere chirie,/ poate vorbi orce fie./ de multe ori însă/ vorba, din vorbă în vorbă/ au ajuns şi la cociorbă./ Ş-atunc  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: